Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Prošly poslední dobou ty plenky z DM nějakou inovací? Kupovala jsem je naposled na syna před 2 lety, tak se už moc neorientuju. Od zítra by měly být v tetě pampers active baby ve velikosti 4, 72ks v balíku za 399 při koupi dvou kusů.
@hofka píše:
Platí akce v Kauflandu týden?:-)
Od zítra do příští středy…
Maminky, prosím vás jaké jsou sovičkové plenky z tesca, ideálně v.4
nemůžete mi někdo poslat fotku?
momentálně budouv akci, je ta akce dobrá nebo jsou i za lepší cenu?? ![]()
@softice píše:
Maminky, prosím vás jaké jsou sovičkové plenky z tesca, ideálně v.4nemůžete mi někdo poslat fotku?
momentálně budouv akci, je ta akce dobrá nebo jsou i za lepší cenu??
za mě super plíny, pružné, sajou.. cenu nevím, ale pro mě je každá akce kolem 200 za balík 50 Ks výborná:-)
@softice píše:
Maminky, prosím vás jaké jsou sovičkové plenky z tesca, ideálně v.4nemůžete mi někdo poslat fotku?
momentálně budouv akci, je ta akce dobrá nebo jsou i za lepší cenu??
Za kolik budou?
@softice pouzivam je a jsou fajn. Pruzne a hodne vydrzi
. Za kolik budou?
Holky mam dotaz ohledne plen.Syn posledni dobou plenu potrha.
V miste pruzeni pasku to ma natrhle. Nevite cim to muze byt?
@jednažena ja bych rekla ze moc natahujes to pruzeni. nejsou mu uz male?
@jednažena píše:
Holky mam dotaz ohledne plen.Syn posledni dobou plenu potrha.V miste pruzeni pasku to ma natrhle. Nevite cim to muze byt?
Nejsou mu malé?
@pavlinenenka @MarkyM Asi jo. Zacnu kupovat 5tky.
Syn ma 14kilo a nosi pleny do 16ti kil.
@jednažena píše:
@pavlinenenka @MarkyM Asi jo. Zacnu kupovat 5tky.Syn ma 14kilo a nosi pleny do 16ti kil.
Noo tak zkus větší, určitě to bude lepší ![]()
@jednažena píše:
@pavlinenenka @MarkyM Asi jo. Zacnu kupovat 5tky.Syn ma 14kilo a nosi pleny do 16ti kil.
tak to jsou mu malé..ono co je napsané na plenách je jedna věc, ale všechny se dají nosit tak do napsané váhy minus dvě kila..takže ted je na maximu, koupit větší..( 4+, nebo 5)
Já třeba nechápu některé značky velikost 5 nebo 6…většina udává do 25 kilo..malý má 15 a některé jsou mu malé..jako chtěla bych v tom vidět např. 20 kilové dítě ![]()
Řekla bych že nezáleží až tak na váze jako velikosti. Můj 3 letý syn má 16kg je dlouhý a hubený, takže se v pohodě vleze do pampers vel.4 které udávají do 14 kg, i když původně tam udávaly víc.
A ty pásky se u nás trhají až ve chvíli kdy se je snaží rozlepit a rve je ze sebe silou.