Plenky v akci - akční ceny plenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
9.6.15 16:53

@MarkyM Teď jsou v akci - včera jsem je objednávala na itesco.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.6.15 18:45

Tak zelené Tesco jsou sice teď o chlup v akci, ale pořád vycházejí přes 4Kč. My je kupujeme vždycky, když vycházejí pod 4Kč. Teď byla super akce v Hyperalbertu, takže máme zásobu Pampers a šmoulích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.6.15 18:49

@gaaabule

Já jsem koukala, furt vyjdou ba dost. Pro me je to akce az budou zase za 200 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
9.6.15 18:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.6.15 18:50

@elcap

Ty fialový jsou super fit a zelený ultra dry, ale jaký je v tom rozdíl, to nevím :think: Já si tech fialovychv v krámu ani nevšimla, vždycky měli jen zelený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
9.6.15 20:52
@MarkyM píše:
A nám Lidlovsky vyhovujou :mrgreen:

Za me nej pleny. :dance: Jestli bude druhe dite, jine uz nekoupim. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
9.6.15 20:55
@myskalucka píše:
@elcap : mas SZ s vyskedky testu

Taky si prosim vysledky. :hug: Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
15.6.15 12:33

Tak zrovna na výsledky Českého D-testu bych se moc nespoléhala. Stačila loňská kauza s opalovacíma krémama, kdy pak museli přiznat, jak ty testy dělají…zajímavé, že též vyhrál Cien z Lidlu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.6.15 12:39

@eseta : tak ty testy s plenami dělali rodiče, dostali od každé značky několik kusů ( myslím 10? ) a pak to hodnotili. Jinak co se týče testů opalovaku, za mě, ne vždy to co je nejdražší, je vždy nejlepší a to už bylo mnohokrát dokázáno. Já třeba pro děti i pro nás používám opalovaky z DM a neměnila bych. A to že nevyhrál ten nejdražší, to ještě nemusí znamenat, že ten z lidlu je špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.6.15 19:00

Holky, kupuju zelene pampers, chci vyzkouset smouli z alberta. Odpovidaji velikostne tem pamperskam? Za kolik je prodavaj normalne a v akci? Nevim totiz ani jak vypadaji, nemam moznost to zjistit, albert z ruky, takze pro ne budu posilat nekoho jineho :) diky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.6.15 19:26

@Pomka : já používám smouli 4 a pampers zelené 4+ a přijdou mi nastejno. Pampers 4+ ( 9-16 kg ), smouli 4 ( 7-18 kg ) a 4+ ( 9-20 kg ). Bez akce 54 ks (4 ),50 ks 4+ - 279 Kč. V akcí bývají za 219 nebo i 189. Minulé byla akce 1+1 zdarma, takže 2 balení za 279 Kč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
15.6.15 19:31

@Pomka jo velikostně jsou nastejno. Obal je zelený s potištěnými šmouly. Pleny jsou celé potištěny šmouly, hezký desing, na omak jsou jemné, nesmrdí chemicky jako pampers, nemají vecnitř zelený sací gel jako pampers, ale u nás vedou šmoulíci. Chce to zkusit no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.6.15 19:52

Holky, diky za info. Podle ceny teda, kdyz nejsou ve sleve, tak nic moc extra levne, ze? Temer jak pampers, rekla bych :think: skoda, ze nedokazu vychytat ty slevy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
15.6.15 19:58

@LLenule111 : u nás taky vedou smouli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
17.6.15 13:43
@myskalucka píše:
@eseta : tak ty testy s plenami dělali rodiče, dostali od každé značky několik kusů ( myslím 10? ) a pak to hodnotili. Jinak co se týče testů opalovaku, za mě, ne vždy to co je nejdražší, je vždy nejlepší a to už bylo mnohokrát dokázáno. Já třeba pro děti i pro nás používám opalovaky z DM a neměnila bych. A to že nevyhrál ten nejdražší, to ještě nemusí znamenat, že ten z lidlu je špatný.

však neříkám, že je to špatný, já používám opalovák jen DM a jsem spokojená a Lidl je můj oblíbený obchod. Jen říkám, že Český Dtest není objektivní, nic víc, nic míň a že jeho testům se moc věřit nedá. Najdi si loňskou kauzu a pochopíš sama. To samé bylo i s autosedačkama.
Plenky používám Německé a když nemám, tak šmoulí a taky pohoda…takže o ceně to není a na tu nepoukazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí