Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@MarkyM Teď jsou v akci - včera jsem je objednávala na itesco.cz
Tak zelené Tesco jsou sice teď o chlup v akci, ale pořád vycházejí přes 4Kč. My je kupujeme vždycky, když vycházejí pod 4Kč. Teď byla super akce v Hyperalbertu, takže máme zásobu Pampers a šmoulích.
Já jsem koukala, furt vyjdou ba dost. Pro me je to akce az budou zase za 200 ![]()
Ty fialový jsou super fit a zelený ultra dry, ale jaký je v tom rozdíl, to nevím
Já si tech fialovychv v krámu ani nevšimla, vždycky měli jen zelený…
@MarkyM píše:
A nám Lidlovsky vyhovujou
Za me nej pleny.
Jestli bude druhe dite, jine uz nekoupim. ![]()
@myskalucka píše:
@elcap : mas SZ s vyskedky testu
Taky si prosim vysledky.
Dekuji.
Tak zrovna na výsledky Českého D-testu bych se moc nespoléhala. Stačila loňská kauza s opalovacíma krémama, kdy pak museli přiznat, jak ty testy dělají…zajímavé, že též vyhrál Cien z Lidlu ![]()
@eseta : tak ty testy s plenami dělali rodiče, dostali od každé značky několik kusů ( myslím 10? ) a pak to hodnotili. Jinak co se týče testů opalovaku, za mě, ne vždy to co je nejdražší, je vždy nejlepší a to už bylo mnohokrát dokázáno. Já třeba pro děti i pro nás používám opalovaky z DM a neměnila bych. A to že nevyhrál ten nejdražší, to ještě nemusí znamenat, že ten z lidlu je špatný.
Holky, kupuju zelene pampers, chci vyzkouset smouli z alberta. Odpovidaji velikostne tem pamperskam? Za kolik je prodavaj normalne a v akci? Nevim totiz ani jak vypadaji, nemam moznost to zjistit, albert z ruky, takze pro ne budu posilat nekoho jineho
diky za info ![]()
@Pomka : já používám smouli 4 a pampers zelené 4+ a přijdou mi nastejno. Pampers 4+ ( 9-16 kg ), smouli 4 ( 7-18 kg ) a 4+ ( 9-20 kg ). Bez akce 54 ks (4 ),50 ks 4+ - 279 Kč. V akcí bývají za 219 nebo i 189. Minulé byla akce 1+1 zdarma, takže 2 balení za 279 Kč ![]()
@Pomka jo velikostně jsou nastejno. Obal je zelený s potištěnými šmouly. Pleny jsou celé potištěny šmouly, hezký desing, na omak jsou jemné, nesmrdí chemicky jako pampers, nemají vecnitř zelený sací gel jako pampers, ale u nás vedou šmoulíci. Chce to zkusit no..
Holky, diky za info. Podle ceny teda, kdyz nejsou ve sleve, tak nic moc extra levne, ze? Temer jak pampers, rekla bych
skoda, ze nedokazu vychytat ty slevy…
@myskalucka píše:
@eseta : tak ty testy s plenami dělali rodiče, dostali od každé značky několik kusů ( myslím 10? ) a pak to hodnotili. Jinak co se týče testů opalovaku, za mě, ne vždy to co je nejdražší, je vždy nejlepší a to už bylo mnohokrát dokázáno. Já třeba pro děti i pro nás používám opalovaky z DM a neměnila bych. A to že nevyhrál ten nejdražší, to ještě nemusí znamenat, že ten z lidlu je špatný.
však neříkám, že je to špatný, já používám opalovák jen DM a jsem spokojená a Lidl je můj oblíbený obchod. Jen říkám, že Český Dtest není objektivní, nic víc, nic míň a že jeho testům se moc věřit nedá. Najdi si loňskou kauzu a pochopíš sama. To samé bylo i s autosedačkama.
Plenky používám Německé a když nemám, tak šmoulí a taky pohoda…takže o ceně to není a na tu nepoukazuji.