Plesové šaty

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
5.1.10 10:56
verunielka píše:
Na ty výprodeje se chystám…zítra jedem někam se mrknout tak jsem zvědavá jestli něco najdu.
Jéé, Kitty ty co jsi si schovala, jsou krásné, už jsi do nich zhubla?

no to teda ještě nee. ale už na tom pracuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
5.1.10 11:10

Jo aha,dívala jsem se.Všechno růžový :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka59
3.12.10 11:26

Ahoj, ja jsem byla strasne spokojena s kvalitou a hlavne cenou na techto strankach. Ceny jsou tam jak za lepsi tricko:-)) :

www.spolecenskeasvatebnisaty.cz

• Citovat
  • Upravit
2230
3.2.14 22:13

Mám dotaz-vždycky jsme si myslela že na ples (velká večerní) by měly být schovaná ramena. ale většina šatů je na ramínka/za krk. jak to tedy je? asi budu za blbce, ale fakt s ev tom envyznám a potřebovala bych to vědět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 22:16

@spiky01 jaký ples myslíš - maturák, popř. nějakého spolku? Tam je to fakt jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.2.14 22:17

V praze v lucerně. když jsme byli na „vesnickém“ tak jsme šla v kalhotech a halence, stejně jako asi 70% dalších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 22:19

@spiky01 no lucerna se tváří, ale že by to bylo něco víc se mi fakt nezdálo - tedy myšleno maturák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.2.14 22:19

@spiky01, proto se k nim dělají šátky přes ramena. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.2.14 22:21

@klarisk nn,maturák to neni, jdu s manželem, měla bych ho reprezentovat.
@Kaczenka a muže být bolerko? (samozřejmě sladěné s šaty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 22:23

Ale tancuj se šátkem, klouže a pak to není efektní doplněk jak se zmuchlá - vlastní zkušenost. Spíš jde „o společnost“ na maturák plnej puberťáku a mamin či babiček bych to nehrotila, na ples např. právníků jo - tam bych šla naparáděná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 22:27

@spiky01 tak to bolerko, ale pokud jsou šaty a doplňky decentní a postava poněkud nepřetéká tak odhalená ramena dnes nevadí - a poslední dobou jsem snad ani neviděla hezké šaty co by měly „rukávy“ Koukni na nějaký foto z plesu v opeře (vynech zoufalé zapadlé celebrity)a inspiruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.2.14 22:29

@klarisk jo,to je dobrej nápad díky :palec:
mám právě jedny vyhlídntý, ale jsou za krk. tak do nich pujdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 22:34

@spiky01 tak ať ti to sluší a abyses cítila dobře, já jako mamina na md když někam jdu tak je to svátek, vypadla jsem ze cviku :D A kdyžtak pro klid duše si vezmi ten šátek či bolerko - sundat to můžeš vždycky kdyby tam byly náhodou bábiny co si pěkný šaty nemůžou dovolit tak ať jim tam nebalíš chlapy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 23:50

Já mám třeba problém, že mám silné paže a v jakýchkoli šatech na ramínka vypadám tragicky. Vůbec mě to nenapadlo, ale pak jsem u Vietnamců zahlédla takové bolerko, lesklé, saténové, v mnoha barvách. Tak jsem pak litovala, že mě to nenapadlo dřív, protože šatů na ramínka jsou mraky a něco takového by ten problém zcela vyřešilo. navíc se dají koupit jednoduché univerzální černé šaty a tím zdobným bolerekem je " zplesovatět". Pochopitelně, že nemusí být od Vietnamců :mrgreen: Ale i na míru ho nechat ušít nebude moc drahé. A hlavně - zůstávají nám velmi univerzální šaty, které se dají nosit leckam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
4.2.14 09:14

@klarisk děkuju :) no já šaty moc nemusim, stěma dvěma torpedama co mam doma se nejlíp cítím v džínech a pohorkách :mrgreen: a je to fakt, bolerko se dá sundat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák