Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkušenost nemám, ale pokud to mažeš tři týdny a NIC, tak bych se objednala znovu k dr..a pokud s tím nic neudělá, změnila bych i dr. Přijde mi, jakoby to moc neřešila…
A asi si bereš na každé holení novou žiletku, že? Jinak se to určitě už roznáší tím…
Já mám pocit, že takoví ti doktoři „tož to víte, to bývá“ jsou specialitou našeho regionu - nebo je to všude?
![]()
Ten fungicidin ti napsala gynekoložka nebo kožařka? Jestli gyndr a příště ti neporadí nic lepšího, tak zkus jít i na kožní, ti mají DOUFÁM větší přehled, co se těhle neduhů týče😉
Napsala mi to gynekoložka,ale na kožním mě objedná až za měsíc,takže to mi bude k ničemu,je to děs ![]()
Hele pokud jsi těhu, tak tě prostě s plísní zrovna na inkriminovaném místě musejí snad vzít přednostně…! Nebo ne? Já občas tomu zdravotnictví nějak nerozumím… ![]()
No to nemusí,asi,nevím,ale ty jejich připomínky,že to snad není na umření,to se akorát tak rozčílit ![]()
ahoj,
takže to ochlupení je jen nějaký malý porost, když se holíš, chápu to dobře? Nic jiného než Fungicidin jsi zatím nezkoušela?
Já bych si zašla do lékárny koupit Rosalgin, znáš to? Je to na výplachy pochvy, ale dá se to použít i na oplachy (kup si jen sáčky na přípravu roztoku a irigátor si kupovat nemusíš). Udělala bych si každý večer roztok (ani nemusíš z celého sáčku, stačí i půlka nebo míň) a po umytí (předpokládám, že používáš intimní mýdla - Lactacyd apod.) a opláchla tím roztokem na závěr.
Zkusila bych možná i něco jiného než Fungicidin např. Clotrimazol HBF mast nebo Jenamazol a mazat dvakrát denně, poctivě ráno a večer.
Ahoj,
na plíseň je ještě volně prodejný Canesten, ale moc bych mu nevěřila. Mně na plíseň na bradavce (kojila jsem) pomohl až Pevaryl (je na předpis) a musela mi ho napsat dětská dr., protože na kožním nebyli schopní poznat kvasinku na bradavce. Co já jsem se s tím nalítala. Vždycky koukli a napsali mast na zklidnění poraněné kůže, jelikož mi kožní dr. vysvětlovala, že je to rozkousaná bradavka od kojení.
Jo prd rozkousaná.
Tak nevím, asi bych na tvém místě zkoušela všechno možné metodou pokus-omyl, ale neříkám, že je to zrovna to nejlepší co máš udělat ![]()
Což zkusit zatím nějaké bylinky, odvar z heřmánku? Nebo já v těhu dostala na mykózu Canesten + globule a oboje to zabralo, jenže to je jiné omenocnění. Zas na tom Canestenu píší, že je to širokospektré antimykotikum a můžou ho i těhule…
Nebo dobrá dezinfekce, co mi funguje na všechny kožní neplechy, je slaboučký roztok hypermanganu, ale nevím jestli to můžou používat těhule.
Canesten je zbytečně drahý, úplně to stejné je Clotrimazol a je levnější
Vůbec, když ti ho napíše dr…
Bylinky bych nedělala. V nich totiž špatným skladováním (a nikdy nevíš) mohou plísně být taky.
Canesten, Jenamazol, Clotrimazol…jedno a totéž jen jiní výrobci. Nejlevnější z nich je ten Clotrimazol HBF nebo AL.
Hypermangan…no, při dobré vůli to asi škodit nebude, ale když už oplachovat zvolila vych přípravek určený právě k použití v gynekologii…tj. ten Rosalgin. Stejně se ti bude hodit po porodu. Nejlíp vyjde koupit balení po 10 sáčcích, určitě se doma uživí.
…
Příspěvek upraven 24.10.14 v 07:08