Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jako blbost to byla, ale nemusite tu vsichni do zakladatelky takhle osklive rypat
Mala bude v poradku, maximalne protivna nebo naopak spava. Do mleka prechazi jen neco a rozhodne se jedna o promile a ne procenta alkoholu v mlece. Predpokladam, ze zakladatelka si bude chybu pamatovat a opakovat se to nebude, tudiz se z male notorik nestane…
Je mi dvacet…ale to není mládím sem jinak skvělá matka…moc děkuji už to nikdy neudělám
Dvacet…no jistě a vy se mi pak divíte když těm dvacetiletým co tak strašně chtějí miminko píšu do diskuzí že jsou úplně blbé!
![]()
@Corie píše:
Dvacet…no jistě a vy se mi pak divíte když těm dvacetiletým co tak strašně chtějí miminko píšu do diskuzí že jsou úplně blbé!![]()
Kazdy muze udelat chybu, nemusi se hned odsuzovat ![]()
@kokomo píše:
Kazdy muze udelat chybu, nemusi se hned odsuzovat
Nezlob se na mě ale dva litry vína když vím že mám doma miminko o které se musím postarat a kojit?!
@Corie jenze nekdo vypije dve deci a ma ji jako z praku, nekdo dva litry a je schopen se postarat o dite. Kazdy spalujeme alkohol jinak. Zkratka nechapu, jak muze nekdo tak rychle nekoho odsoudit
Zakladatelku neomlouvam, ale vazila bych slova…
@kokomo píše:
@Corie jenze nekdo vypije dve deci a ma ji jako z praku, nekdo dva litry a je schopen se postarat o dite. Kazdy spalujeme alkohol jinak. Zkratka nechapu, jak muze nekdo tak rychle nekoho odsouditZakladatelku neomlouvam, ale vazila bych slova…
Ano..takže by to mělo vypadat asi nějak takhle? : Nevadí že sis dala dva litříky vína, miminko bude spokojené a rádo vidí opilou matku a ještě radši je jí kojeno, příště si dej litry klidně tři… ![]()
@Corie píše:
Ano..takže by to mělo vypadat asi nějak takhle? : Nevadí že sis dala dva litříky vína, miminko bude spokojené a rádo vidí opilou matku a ještě radši je jí kojeno, příště si dej litry klidně tři…
Nic takoveho jsem nenapsala! Dotaz zakladatelky znel jasne.
Boože
dva litry??? To bych po minimálně 9 měsících abstinence ani to prso nenašla..
Jinak zakladatelko nic vážného se malý nestane, ale příště se krot
nebo prestan kojit.. ![]()
Tam nejde ani o ten alkohol, jako o to, ze kdyz je clovek jak bomba, muze miminu ublizit nebo ho zalehnout.. zenska, co vypije jen tak 2 l vina a ma doma miminko je nezodpovedne prase, co zaslouzi zleva zprava a preventivne opakovat..
@janns píše:
Ahoj, vcera sem se na oslave moc rozjela a vypila sem tak dva litry vina a za dve hodiny sem kojila, muze se male neco stat?
twl.. je to vůbec možný
a já se bojím si dát kelímek svařáku.. jak si myslíš, že je asi dítěti? odděláš mu ledviny. ![]()
@martina.se píše:
twl.. je to vůbec možnýa já se bojím si dát kelímek svařáku.. jak si myslíš, že je asi dítěti? odděláš mu ledviny.
Hele někdo tu už psalže se nic stát nemohlo..takže mě nestraš..občas takhle prostě ujedu no…víno není prece tvrdí alkohol…dva..tři litrny neva ne?
@janns píše:
Hele někdo tu už psalže se nic stát nemohlo..takže mě nestraš..občas takhle prostě ujedu no…víno není prece tvrdí alkohol…dva..tři litrny neva ne?
nemohlo? Mám dítě s vvv ledvin a od dr jasně nakázáno, že jakýkoliv alkohol ani omylem, že stačí velmi málo a může mu to ledviny oddělat. To, že Tvoje dítě je má zdravé neznamená, že se to nemůže stát i u vás. Hraj si. A víno vadí taky.
zeptej se na nefrologii. Nestrašim, ona je to realita. Ono i z toho vína to přejde do mlíka a narozdíl od Tebe to to dítě neumí odbourat. Jsi houpá, hodně hloupá.. Tak nekoj, když nejsi schopná se neožrat ![]()
Příspěvek upraven 05.12.14 v 13:58
@janns píše:
Dva, tři litry neva?? Nejsi cáklá?!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat