Plné kojení a přemíra alkoholu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1726
5.12.14 10:37

Jako blbost to byla, ale nemusite tu vsichni do zakladatelky takhle osklive rypat :nevim: Mala bude v poradku, maximalne protivna nebo naopak spava. Do mleka prechazi jen neco a rozhodne se jedna o promile a ne procenta alkoholu v mlece. Predpokladam, ze zakladatelka si bude chybu pamatovat a opakovat se to nebude, tudiz se z male notorik nestane…

• načítám...
janns
5.12.14 10:39

Je mi dvacet…ale to není mládím sem jinak skvělá matka…moc děkuji už to nikdy neudělám

• Upravit
291
5.12.14 10:40

Dvacet…no jistě a vy se mi pak divíte když těm dvacetiletým co tak strašně chtějí miminko píšu do diskuzí že jsou úplně blbé! :roll: :roll:

• načítám...
1726
5.12.14 10:42
@Corie píše:
Dvacet…no jistě a vy se mi pak divíte když těm dvacetiletým co tak strašně chtějí miminko píšu do diskuzí že jsou úplně blbé! :roll: :roll:

Kazdy muze udelat chybu, nemusi se hned odsuzovat  :zed:

• načítám...
291
5.12.14 10:45
@kokomo píše:
Kazdy muze udelat chybu, nemusi se hned odsuzovat :zed:

Nezlob se na mě ale dva litry vína když vím že mám doma miminko o které se musím postarat a kojit?!

• načítám...
1726
5.12.14 10:48

@Corie jenze nekdo vypije dve deci a ma ji jako z praku, nekdo dva litry a je schopen se postarat o dite. Kazdy spalujeme alkohol jinak. Zkratka nechapu, jak muze nekdo tak rychle nekoho odsoudit :nevim: Zakladatelku neomlouvam, ale vazila bych slova…

• načítám...
291
5.12.14 10:51
@kokomo píše:
@Corie jenze nekdo vypije dve deci a ma ji jako z praku, nekdo dva litry a je schopen se postarat o dite. Kazdy spalujeme alkohol jinak. Zkratka nechapu, jak muze nekdo tak rychle nekoho odsoudit :nevim: Zakladatelku neomlouvam, ale vazila bych slova…

Ano..takže by to mělo vypadat asi nějak takhle? : Nevadí že sis dala dva litříky vína, miminko bude spokojené a rádo vidí opilou matku a ještě radši je jí kojeno, příště si dej litry klidně tři… ;)

• načítám...
1726
5.12.14 10:53
@Corie píše:
Ano..takže by to mělo vypadat asi nějak takhle? : Nevadí že sis dala dva litříky vína, miminko bude spokojené a rádo vidí opilou matku a ještě radši je jí kojeno, příště si dej litry klidně tři… ;)

Nic takoveho jsem nenapsala! Dotaz zakladatelky znel jasne.

• načítám...
409
5.12.14 10:55

Boože :-D dva litry??? To bych po minimálně 9 měsících abstinence ani to prso nenašla..

• načítám...
409
5.12.14 10:57

Jinak zakladatelko nic vážného se malý nestane, ale příště se krot ;-) nebo prestan kojit.. ;-)

• načítám...
7376
5.12.14 11:13

Tam nejde ani o ten alkohol, jako o to, ze kdyz je clovek jak bomba, muze miminu ublizit nebo ho zalehnout.. zenska, co vypije jen tak 2 l vina a ma doma miminko je nezodpovedne prase, co zaslouzi zleva zprava a preventivne opakovat..

• načítám...
72725
5.12.14 13:37
@janns píše:
Ahoj, vcera sem se na oslave moc rozjela a vypila sem tak dva litry vina a za dve hodiny sem kojila, muze se male neco stat?

twl.. je to vůbec možný 8o a já se bojím si dát kelímek svařáku.. jak si myslíš, že je asi dítěti? odděláš mu ledviny. :poblion:

• načítám...
janns
5.12.14 13:54
@martina.se píše:
twl.. je to vůbec možný 8o a já se bojím si dát kelímek svařáku.. jak si myslíš, že je asi dítěti? odděláš mu ledviny. :poblion:

Hele někdo tu už psalže se nic stát nemohlo..takže mě nestraš..občas takhle prostě ujedu no…víno není prece tvrdí alkohol…dva..tři litrny neva ne?

• Upravit
72725
5.12.14 13:56
@janns píše:
Hele někdo tu už psalže se nic stát nemohlo..takže mě nestraš..občas takhle prostě ujedu no…víno není prece tvrdí alkohol…dva..tři litrny neva ne?

nemohlo? Mám dítě s vvv ledvin a od dr jasně nakázáno, že jakýkoliv alkohol ani omylem, že stačí velmi málo a může mu to ledviny oddělat. To, že Tvoje dítě je má zdravé neznamená, že se to nemůže stát i u vás. Hraj si. A víno vadí taky. :zed: zeptej se na nefrologii. Nestrašim, ona je to realita. Ono i z toho vína to přejde do mlíka a narozdíl od Tebe to to dítě neumí odbourat. Jsi houpá, hodně hloupá.. Tak nekoj, když nejsi schopná se neožrat :zed:

Příspěvek upraven 05.12.14 v 13:58

• načítám...
291
5.12.14 13:57
@janns píše:
Hele někdo tu už psalže se nic stát nemohlo..takže mě nestraš..občas takhle prostě ujedu no…víno není prece tvrdí alkohol…dva..tři litrny neva ne?

Dva, tři litry neva?? Nejsi cáklá?!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová