Za jak dlouho do porodnice, když praskne plodová voda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5903
6.3.10 15:25

Tak holky mě když praskla voda tak už bych do porodky nestihla dojet během hodky ani ne malá byla na světě a to sme měla od prasknutí vody kontrakci za kontrrkci a nemohla sem je ani rozdýchat natož abych sedla do auta a jela do porodky :mrgreen: :mrgreen: aj sestra říkala že sem měla štěstí že sem měla vyvolávaný porod a byla tam hlídána :lol:
tak ale pokud asi by mě nic nebolelo jela bych až do těch 2 hodin od odtoku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.4.10 18:35

rychlovka

Já už jsem několik dnů přenášela a gynekolog říkal, že jsem otevřená. Ve 23 hodin mi praskla voda a ihned následovaly silné kontrakce. Raději jsme hned jeli do porodnice. Malý byl na světě za hodinu a půl, v 0:30. Kdyby nebyl manžel doma a musela bych čekat na sanitku, asi by se o mně psalo v novinách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.4.10 19:39

Tak mě prdla voda ve 23:00hod, do porodnice jsem odjela během půl hodiny a malý se narodil až za 24hod a 50min. Fakt síla. Za těch 24hod jsem už řvala že rodit nechci, ať mi udělají císaře. No ale nakonec jsem to zvládla a mám krásného zdravého syna. A to jsem si myslela, že když praskne voda, tak že nejpozději do 5 hodin se dítě musí narodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
7.4.10 20:06

No tak já budu ten odstašující případ,když mě praskla voda.šel s ní i pupečník,malej ho měl kolem krku a začal se dusit,rychlým císařem,který proběhl do 15minut od prasknutí vody mi ho zachránili jinak ani nedomýšlím,takže já po téhle zkušenosti bych neváhala,protože to je sice ojedinělý případ,ale stát se to může kterékoliv,ale nechci strašit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
31.5.10 15:58

hned!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.12.13 16:22

Prasknutí plodové vody

Ahoj, chci se zeptat, kdy většinou praskne voda? Až při otvírání nebo může prasknou i když jsem ještě na 100 západů, Blbá otázka co? jen mě to tak napadlo…A co většinou způsobí prasknutí vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.12.13 16:25

@MarkyM Individuální. Někomu prasknutím vody začne porod (pak se dostaví kontrakce), mě vodu prdli až když jsem byla na 4 cm otevřená, někde ještě čekají dýl a prdají třeba těsně před tlačením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
19.12.13 16:28

@MarkyM mně praskla voda kolem 1 v noci, při spánku, tak za hoďku a kus jsem byla v porodnici… Porod ještě ‚daleko‘… V 7 začaly kontrakce, kolem 10 už jsem šla na porodní sál s kontrakcemi po 3min a v 11:18 přišel na svět (nakonec císařem-ptž měl větší odhadovanou hmotnost : mému tělu) a bylo… Takže je to různé

• Citovat
  • Upravit
72725
19.12.13 16:32

@MarkyM jak komu. Mi rupli vodu na sále, když jsem byla 8cm otevřená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 16:35

Já byla sice na vyvolání, ale nejdřív jsem cítila trošku větší bolesti jak při MS, poté mi rupla voda a pak jsem začla mít mega kontrakce..A to jsem byla otevřená asi tak na jeden prst když rupla :) Ale za 4,5 hod. bylo po všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.12.13 16:48

Voda mi praskla asi v 6 ráno, v 8 jsem dorazila do porodnice, bez kontrakcí, jenom mi stále odtékala voda při každém zvednutí ze židle nebo z auta. Celý den se nic nedělo, večer jsem dostala první tabletu na vyvolání, druhý den další dvě a třetí den ráno nástup na sál na kapačku oxitocinu, teprve poté přišli kontrakce a syn se za 4 hodiny narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
19.12.13 17:05

@MarkyM Mně praskla voda v 6 večer, v 7 v porodnici jsem byla na 1,5 cm, takhle až do 5 do rána, to už jsem měla kontrakce po 3 minutách, ale stále se nic nedělo. Do 9 ráno se mi podařilo otevřít na 3 cm. Vyprosila jsem si injekci na bolest, po té jsem se děsně rychle otevřela a v 9:24 byla malá na světě ;) Je to fakt strašně individuální. Mně by se líbilo, kdyby to bylo jako ve filmu, kdy ženský praskne voda a do 10 minut je dítě na světě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.12.13 17:12

Já bych teda jela hned! Po prasknutí vody je lepší být pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
19.12.13 17:17

@MarkyM
porve večer v posteli, stahy začly asi 2 hodiny po, porod rano

podruhe v posteli rano, v klidu jsem posnidala, pobalila, stahy začly taky cca po dvou hodinach, porod v 6 večer

potřetí začly stahy, vodu mi píchali v porodnici, ne hned, ale ani těsně před porodem

tak si vyber ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romario
19.12.13 17:59

Mně praskla voda ve spánku, vzbudila jsem se pocitem studeného prostěradla v půl jedné v noci, do hodiny a půl jsem sice byla v porodnici, ale do rána jsem se spíš vyspala, jak co jiného, celý den jsem pak pocházela a furt nic 8o a večer v půl 6 mě vzali konečně na sál, píchli kapačku (oj to byly bolesti) a v 8 večer byla dcera na světě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100