Za jak dlouho do porodnice, když praskne plodová voda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Romario
19.12.13 17:59

Mně praskla voda ve spánku, vzbudila jsem se pocitem studeného prostěradla v půl jedné v noci, do hodiny a půl jsem sice byla v porodnici, ale do rána jsem se spíš vyspala, jak co jiného, celý den jsem pak pocházela a furt nic 8o a večer v půl 6 mě vzali konečně na sál, píchli kapačku (oj to byly bolesti) a v 8 večer byla dcera na světě.

• Citovat
  • Upravit
793
19.12.13 18:05

Mě praskla voda něco před druhou a ve 4.10 byl malý na světě.. Nebýt toho, že jsem ležela v porodnici, narodil by se asi v autě :mrgreen: ale já tam ležela se zkráceným čípkem a varovali mě, že porod bude asi rychlovka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.12.13 18:08

Takze kdyz ma m ve 34tt dlouhy tuhy cipek tak mi voda sama od sebe prasknout nemuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.12.13 18:11

Mě praskla plodová voda cestou v autě do porodnice ve 12.30 a ve 13.15 se dcerka narodila už v porodnici, takže to bylo s chlupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
19.12.13 18:46
@MarkyM píše:
Takze kdyz ma m ve 34tt dlouhy tuhy cipek tak mi voda sama od sebe prasknout nemuze?

Měla jsem a voda mi praskla taky, porodní cesty nepřipravené, nic na tom nezměnilo ani vyvolávání, takže šel malý ven sekcí. :)

• Citovat
  • Upravit
514
19.12.13 19:01

@MarkyM Myslim,ze muze, ale pravdepodobnost je mala.Mas nejake problemy? Jestli jo a neco z tebe tece nebo teklo, tak radeji zajet nekam na vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.12.13 19:18

U prvniho mi praskla hodku a pul pred porodem, to byla silena racha tehdy. U druheho porodu mi praskla 9 hodin pred porodem, byla jsem jen na 3cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
19.12.13 19:39

@MarkyM
V pátek v 17:30 mě praskla voda, při každém pohybu odtékala, do 20 hod jsem dorazila do porodnice, otevřená jsem byla na 2 prsty, dlouho jsem se neotevírala, porodila jsem až za velké pomoci oxytocinu v neděli v 15 hod. Bolesti jsem měla od soboty odpoledne, ale otevírání skoro žádné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.12.13 19:51

@melerovka

Ne žádný problémy nemam, kromě toho že mě dost tlačí podbřišek, ale to je asi normální. Jen mám prostě od začátku tohodle těhotenství furt strach, že mi praskne voda předčasně. V prvním těhotenství jsem tohle vůbec neřešila, asi moc čtu a hrabe mi z toho :zed:

Všem moc děkuji za příspěvky, takže prasknutí vody vlastně ani ovlivnit nemůžu…buď praskne dřív nebo později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.1.14 09:11

Holky moc nechapu tuto diskuzi, když mi praskne voda ma se jet hned, proc vubec ta otazka, jako jestli se mam jit jeste namalovat, nebo nasnidat? Proste by me nenapadlo aby mi praskla voda a sla si dat jeste chleba, od PA a jinych slysim ze se ma jet hned a na nic necekat, vsak jak nektera z vas pise, jedna porodila od prasknuti do hodiny jina do dne a pod. takze je to individualni a vy se to taky pri prasknuti vody nedoszvite za jak dlouho asi…takze za me zni,, okamzite co to jde,, uz k vuli malemu a celkovemu stavu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
7.1.14 11:03

Ma se dojet do dvou hodin, takze neni duvod odhodit chleba a neosprchovat se, pokud chci a neni jiny problem.

• Citovat
  • Upravit
419
7.1.14 12:48

Já jsem šla do porodnice když jsem začala mít kontrakce po 9minutach, říkala jsem si, ze jdu brzy, ale byly docela silné. V 1 hod.jsem byla v porodnici, ve 3h.mi praskla voda a ve 4:30 byl prcek na světě. Plodovku jsem mela čirou, takže na to bych moc nespoléhala, ale u každého je to jinak… Ja byla hold rychlík. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.15 09:43

Mám termín za týden, bolesti žádné a teď mi asi praskla voda resp. jen mi trochu steklo po noze, žádné lup a kaluž. Břicho mám obří, vody až moc. Mám hned začít šílet nebo čekat na bolesti případně víc vody?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.15 09:48

Pokud jste pozitivní na steptokoka v pochvě, tak jeďte do porodnice pokud možno hned od prasknutí vody, aby vám dali kapačku s antibiotikama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.15 09:54

Streptokoka nemám

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení