Plynatost, nadýmání a větry v těhotenství :o(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2149
14.7.14 08:01

Jsem taky po ivf, začínám 2. trimestr, ale v prvním jsem se cítila dost podobně. Mně hodně pomohl Hylac, je volně prodejný a může se v těhotenství, ale chce to brát ho fakt 3× denně a mně i chutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
14.7.14 08:14

Já teda taky hrozně trpěla křečema, mě teda pomohl NOBALL, je to přírodní. Vždy se mi ulevilo. Mám ho doma i nadále, když je mi těžko nebo bolí břicho, vezmu si ho a zafunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.7.14 10:31

Ja jsem kolikrat jako balon :lol: proste prdim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
14.7.14 11:12

Holky a nevite, jak dlouho se muze brat Espumisan v tehotenstvi? Nedam bez nej ani ranu uz nekolik tydnu, kdyz si ho nevezmu, tak mam hrozny krece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
14.7.14 14:29

@Nikolacek podle mě to není omezené stejně jako u NOBALLU

@Hasky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
7.9.14 18:16
@jsem.to.ja píše:
Holky, prosím o radu…jsem ve 14. týdnu a trpím neuvěřitelnou zácpou a zároveň plynatostí a už si vůbec nevím rady, co s tím :( jím vlákninu, dostatek ovoce i zeleniny, piju, hodně kefíry apod. a přitom jsem neustále jako balon a na velkou jdu tak jednou za 4-5 dní. Po Laktulose je mi děsně zle, křeče do podbřišku a žaludek jako na vodě. Glycerínové čípky nepomáhají…Chápu, že nejlepším lékem je porodit, ale to jaksi není aktuální :) V posledních dnech jsem i hrozně unavená, slabá, bolí mě žaludek a nemám vůbec chuť na jídlo…díky za každou radu, P.
nooooo zni to jako alergie na laktozu…mela jem taky sileny bolesti a pak mi rekl dokttor ze alergie… :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.9.14 02:02

nafokle bricho.a vetry

Zdravim, mam takovy problem ze asi2 tydny mam nafukly bricho hlavne pokazdy kdys neco snim. Mavam casto i vetry obzvlast vecir. Casto byvam unavena skoro kazdy den, je mi nevolno a na dotek mne bolej bradavky prsa nebolej. Menstruaci jeste mam dostat doufam do konce mesice dorazi co moc pravidelnou menstruaci nemavam takze se i bojim aby to nebilo nic vaznyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
8.11.14 10:59

Teda holky, ja Vamty vetry normalne zavidim :cert: jsem 19tt a mam problem s nadymanim, ale vetry nejdou..to je des. Espumisan moc nezabira..zkousim i laktobacily, uz nevim, co s tim..jsem nafoukla, bricho boli :oops: ten Noball pomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 20:22

Ac to zni silene tak rourka pro mimina super zabira

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.14 22:59

Mam takový… Trapný dotaz :oops: zajímalo by me, od kdy se v tehotenstvi nemá stolice tlačit. Mam furt zácpy a uz je to nepříjemný, nepomáhá mi ani jist jogurty

• Citovat
  • Upravit
4.8.15 22:26

Holky poraďte prosim.
Jsem v 7. Tydnu a uz 5 dni si priIpadam jak hroch bricho mi narostlo jak snad nekdy v 7. Mesici a trpim jak cert
Docetla jsem se ze espumisan by mohl pomoct co myslite? Je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.9.15 10:53
@Viollexice píše:
Holky poraďte prosim.
Jsem v 7. Tydnu a uz 5 dni si priIpadam jak hroch bricho mi narostlo jak snad nekdy v 7. Mesici a trpim jak cert
Docetla jsem se ze espumisan by mohl pomoct co myslite? Je to normalni?

Ahoj,
Espumisan jsem kdysi zkousela, ale nepomohl mi. Tak jsem si ted koupila Noball vzala jednu tobolku a bylo po problemech. Sice mam natekle brisko porad, ale necitim se nafoukle. Koupila jsem si i lactobacily (swiss) jak nektere maminky tady radili a rekla bych, ze to take dost pomaha. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.10.15 14:02

Také mám zkušenosti s Noballem, doporučila mi ho paní doktorka, a zatím docela dobré. Asi ještě zkusím i ty Lactobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.10.15 19:57

Biopron

Ahojky holky myslíte, že můžu užívat v začátcích těhu..probiotika Bopron forte? Trpím strašným nadýmáním a větry. Slyšela jsem, že jsou na to dobrá probiotika? Nic tam napsané, není, že by se neměli užívat v těhu. Díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.10.15 20:02
@Biene30 píše:
Ahojky holky myslíte, že můžu užívat v začátcích těhu..probiotika Bopron forte? Trpím strašným nadýmáním a větry. Slyšela jsem, že jsou na to dobrá probiotika? Nic tam napsané, není, že by se neměli užívat v těhu. Díky moc ;)

Ahoj, zeptala bych se v lekarne. Ja si koupila ty od znacky swiss. Take podle zkusenosti pomaha na nadymani Noball.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí