Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem taky po ivf, začínám 2. trimestr, ale v prvním jsem se cítila dost podobně. Mně hodně pomohl Hylac, je volně prodejný a může se v těhotenství, ale chce to brát ho fakt 3× denně a mně i chutná ![]()
Já teda taky hrozně trpěla křečema, mě teda pomohl NOBALL, je to přírodní. Vždy se mi ulevilo. Mám ho doma i nadále, když je mi těžko nebo bolí břicho, vezmu si ho a zafunguje.
Holky a nevite, jak dlouho se muze brat Espumisan v tehotenstvi? Nedam bez nej ani ranu uz nekolik tydnu, kdyz si ho nevezmu, tak mam hrozny krece.
@jsem.to.ja píše:nooooo zni to jako alergie na laktozu…mela jem taky sileny bolesti a pak mi rekl dokttor ze alergie…
Holky, prosím o radu…jsem ve 14. týdnu a trpím neuvěřitelnou zácpou a zároveň plynatostí a už si vůbec nevím rady, co s tímjím vlákninu, dostatek ovoce i zeleniny, piju, hodně kefíry apod. a přitom jsem neustále jako balon a na velkou jdu tak jednou za 4-5 dní. Po Laktulose je mi děsně zle, křeče do podbřišku a žaludek jako na vodě. Glycerínové čípky nepomáhají…Chápu, že nejlepším lékem je porodit, ale to jaksi není aktuální
V posledních dnech jsem i hrozně unavená, slabá, bolí mě žaludek a nemám vůbec chuť na jídlo…díky za každou radu, P.
Zdravim, mam takovy problem ze asi2 tydny mam nafukly bricho hlavne pokazdy kdys neco snim. Mavam casto i vetry obzvlast vecir. Casto byvam unavena skoro kazdy den, je mi nevolno a na dotek mne bolej bradavky prsa nebolej. Menstruaci jeste mam dostat doufam do konce mesice dorazi co moc pravidelnou menstruaci nemavam takze se i bojim aby to nebilo nic vaznyho.
Teda holky, ja Vamty vetry normalne zavidim
jsem 19tt a mam problem s nadymanim, ale vetry nejdou..to je des. Espumisan moc nezabira..zkousim i laktobacily, uz nevim, co s tim..jsem nafoukla, bricho boli
ten Noball pomaha?
Mam takový… Trapný dotaz
zajímalo by me, od kdy se v tehotenstvi nemá stolice tlačit. Mam furt zácpy a uz je to nepříjemný, nepomáhá mi ani jist jogurty
Holky poraďte prosim.
Jsem v 7. Tydnu a uz 5 dni si priIpadam jak hroch bricho mi narostlo jak snad nekdy v 7. Mesici a trpim jak cert
Docetla jsem se ze espumisan by mohl pomoct co myslite? Je to normalni?
@Viollexice píše:
Holky poraďte prosim.
Jsem v 7. Tydnu a uz 5 dni si priIpadam jak hroch bricho mi narostlo jak snad nekdy v 7. Mesici a trpim jak cert
Docetla jsem se ze espumisan by mohl pomoct co myslite? Je to normalni?
Ahoj,
Espumisan jsem kdysi zkousela, ale nepomohl mi. Tak jsem si ted koupila Noball vzala jednu tobolku a bylo po problemech. Sice mam natekle brisko porad, ale necitim se nafoukle. Koupila jsem si i lactobacily (swiss) jak nektere maminky tady radili a rekla bych, ze to take dost pomaha. Hodne stesti.
Také mám zkušenosti s Noballem, doporučila mi ho paní doktorka, a zatím docela dobré. Asi ještě zkusím i ty Lactobacily.
Ahojky holky myslíte, že můžu užívat v začátcích těhu..probiotika Bopron forte? Trpím strašným nadýmáním a větry. Slyšela jsem, že jsou na to dobrá probiotika? Nic tam napsané, není, že by se neměli užívat v těhu. Díky moc ![]()
@Biene30 píše:
Ahojky holky myslíte, že můžu užívat v začátcích těhu..probiotika Bopron forte? Trpím strašným nadýmáním a větry. Slyšela jsem, že jsou na to dobrá probiotika? Nic tam napsané, není, že by se neměli užívat v těhu. Díky moc
Ahoj, zeptala bych se v lekarne. Ja si koupila ty od znacky swiss. Take podle zkusenosti pomaha na nadymani Noball.