Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky jsem 7týden po kyretáži a začala jsem brát Duphaston a Estrofem na udržení těhu..máte s tím některá zkušenost??pokud ano za jak dlouho jste otěhotněli…???děkuji za odpovědi:-)
![]()
těhotná ještě nejsem… ![]()
Příspěvek upraven 26.03.10 v 20:33
ahoj, já byla na zákroku na konci července 2009. pak jsme si dali 3 měsíce oddech a otěhoteněla jsem v únoru 2010. takže cca 3 měsíce snažení, což je luxus. běžně se dává tak půl roku. určitě bych to nehrotila. co má přijít, to přijde. jde o to, jestli máš nějaké zásadní problémy s těhotněním nebo ne. já u Klárka neměla porblémy žádné a loňský pokus bylo zamlklé těhu - ani se neobjevilo srdíčko a potratila jsem v 8tt. držím palce!
Jee, ty uz jsi tehotna? A jeste chodis do prace? To budes mit dalsi asi v rijnu, listopadu, ne? Jako je Julca.
mroe:.chtěla bych otěhotnět co nejdříve.nevíš za jak dlouho by se to mohlo povést??nemáš s tím zkušenost??na udržení těhu beru předběžně radší dříve než pozdě ten duphaston a estrofem…
Příspěvek upraven 30.03.10 v 13:57
No, ono není dobré moc spěchat, protože po kyretáži je sliznice dělohy poškozená a potřebuje čas na regeneraci. Proto se doporučuje počkat půl roku. Mohlo by se totiž stát, že otěhotníš a pak zase potratíš.
Ahoj holky mam dotaz v roce 2013 jsem otěhotněla psince narodil 19 února 2014 Tak jsem si dala pauzu na 2 roky otěhotněla jsem s dcerou kterou jsem neudržela porodila jsi mi vyvoleným porodem 17. Týdnu chci se zeptat protože jsem si dala nitroděložní tělísko po roce jsem ho vyndal a chci zapadnout ale nějak se nám to nedaří 12. Května 2017 jsme měli nechráněný pohlavní styk 1.6'2017 normálně jsem dostala menstruaci a stále si nedáváme pozor myslíte že zapadnu a nebo už jsrm zapadla ani nevim sex mame skoro každy den a pořád si nedáváme pauzu od vytáhnutí nitroděložního tělíska což bylo koncem dubna děkují za vaše napovedy a odpovědi
![]()
![]()