Po jaké době ven? Neštovice

Janli
11.6.19 15:57

Pokud má neštovice zaschlý a nemá teplotu, tak můžeš. Jen je zatím potřeba se vyhýbat ostatním dětem nebo na neštovice upozornit. Klidový režim a držet se ve stínu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
11.6.19 15:58

Az zaschnou puchýře? Chapu, ze vám hrabe, ale někomu by zase mohlo hrabnout, kdyz to chytí pred dovolenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
11.6.19 16:00

Mladší má zaschlé strupy, ale má jich hodně, do kolektivu nepůjdem, jen na zahradu, ale problém je, že tu moc stín není a udržet mladšího ve stínu nejde, pořád někde lítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28843
11.6.19 16:25

@pocker Já teda chodím i ted, kdy se ještě vysypává :oops: ale chodím jen kolem baráku, kde nikdo není, je v kočárku zakrytá tak, aby na ni nesvítilo. Je ale bez teplot. Doma už to nešlo vydržet, vedro, nešla ani uspat. Je jí 8 měsíců. Starší kluk šel 7.den, kdy už měl neštovice zaschlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11664
11.6.19 16:28

Ja bych se zeptala doktorky…uz si to nepamatuju, ale vim, ze jsme ven na prochazku chodili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.6.19 16:35

Jsme cerstve po nestovicich, dve skolkove deti. obe tedy mely lehci prubeh, v podstate bez teplot. mely nestovice hned po sobe a u obou jsem to udelala stejne. prvni tyden doma v klidu, nikam jsme nechodili. druhy tyden ven, na prochazky a na zahradu. bydlime na vesnici, takze jsme byli mimo kolektiv jinych deti. deti mirnit a nenechavat na slunicku. treti tyden do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.6.19 17:04

Chodila jsem navečer a po tom, co už nepřibývaly pupínky a hojil se. Ne mezi děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
11.6.19 17:44

Dcera po necelych 2 tydnech sla do skolky. Jakmile zaschnou strupy, tak uz pry neni infekcni. Nemela vubec teploty a litala mi doma jak blazen. Mela stovky puchyrku a kupodivu se skoro vubec neskrabala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí