Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, pokud vám můžu poradit, nechte tak na jeden měsíc snažení plavat, udělejte si pořádnej detox, začněte pít každý den kontryhelový čaj a zajeďte si s partnerem třeba jen na romantický víkend
. Zatím každý komu jsem to poradila, tak se jim podařilo otěhotnět celkem brzo. Já jsem toho důkazem, otěhotněla jsem hned první měsíc po vysazení HA ![]()
Ahoj
Já sem otěhotněla po roce a půl snažení, ale mám kamarádku která se snaží s manželem už čtyři roky a pořád nic a oba jsou zdraví já si myslím že by se nemělo tolika o tom přemýšlet až bude miminko připravené tak to přijde. ale je to jen můj názor přeji hodně štěstí ![]()
Je hezké jak tady někteří radí, že by se na to mimčo nemělo tolik myslet… jenže to se to radí když se to podaří po roce a míň… my čekáme 2 a půl roku a zatím se mi ani jediný měsíc nepodařilo na to nemyslet… a to mám dost jiných aktivit… např.: krom mojí práce (8 hodin denně), chodím 1× týdně na kondiční plávání, 1× týdně do tanečních, 1× týdně na zumbu, máme velkou zahradu a barák - takže od jara do podzimu dost práce, s manželem jezdíme na kolech, pak je mým koníček kreslení a ruční práce… atd. a stejně mi k mimču myšlenky vždycky dojdou… ![]()
Já jsem na plození myslela NEUSTÁLE, stresovala jsem se, že nám to nepůjde už dopředu, měla spočítaný termíny porodu apod… no a vyšlo to napoprvé. Takže klid
, všechny víme, že na „TO“ stejně nejde nemyslet ![]()
Jo je to težký:(