Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No každá ženská je jiná, ale myslím, že na těhotenský příznaky je fakt ještě brzo. spíš si to vsugerováváš a příliš se pozoruješ.
Já nic z toho, co píšeš, jsem neměla ani jednou, a to jsem těhotná potřetí.
Resp. žravá jsem začala být až okolo 20 týdne a silnější vodový výtok mám cca od 10 týdne.
Jinak vůbec nic, ani břicho mě na začátku nijak nebolelo. Jen teda jsem měla hodně citlivý bradavky v 1. trimestru a úplně mi ztmavly.
No tak dej vědět, jak jsi dopadla, a určitě to bude správně, ať to bude jak to bude.
Na miminko se těšíš, ale vlastně tak úplně nevíš. Tak buď vás překvapí, nebo si ještě počkáte a tím víc budete vědět, co chcete ![]()
obrazek: Vime, ze chceme, ale nevime, jestli je ten uplne nejspravnejsi cas
Chceme na stopro, o tom absolutne neni pochyb
Kdybych i malinko vahala, tak jsem si jela pro postinor. Je to zvlastni, driv byla holka, co ve 24 jeste nemela deti, divna a ted je zas divna ta, ktera si ho v tom veku dobrovolne poridi
Kazdy porad rika, uzivej si, dokud muzes a ja pritom jen cekam na tu chvili, kdy si rekneme, ze jdeme do toho
Jedina prekazka je rozum a to, ze kdyz jsem se pet let morila se skolou, mohla bych ji dodelat a aspon rok si uzit svobodnyho zivota a hlavne nabrat trochu praxe, ale pokud jsem tehu, tak je to absolutne pozitivni zprava pro nas oba ![]()
rencin no tak uvidíš, počkej ještě pár dní
ono co je těch pár dní čekání potom proti těm 9 měsícům, mě to přijde jako věčnost
![]()
tohle vypadá na ovulaci. jaký je výtok? jestli čirý tak to je ovulka
Ahoj holky, to jsem vam nechtela zpusobit takovy nervy
Dneska rano jsem si koupila testy, vecer nebo spis rano to zkusim, ale asi je to blbost, pak jsem si to uvedomila, ze vlastne ovulaci bych mela mit spis ted ten vikend, co byl nebo ted nekdy, protoze mam cykly vetsinou tak 35 dni, takze je asi blbost, abych po sexu 10. den cyklu otehotnela, no ale kazdopadne jsme se nakonec rozhodli tomu tenhle mesic pomoct, takze vcera byl jeste zkusebni den ![]()
Zaver
: Zitra a nasledujici dny asi na nic neprijdu, ale pak to zkusim jeste za dva tydny a uvidime, to by se to mozna mohlo povest, stava se ze me regulerni snazilka ![]()
A diky moc, budu podavat prubezne zpravy ![]()
Takže tak.Držím palce ať se vám to povede,když jste se nakonec tak domluvili.
Tak se snažte ať patříš mezi maminky.
Tak jak jsem slibila, hlasim se, vcera prisla MS, takze to evidentne tak lehce nepujde
a diky za podporu ![]()
Holky, jsem opet zpet, sice jsem to v pondeli dostala, ale vcera to hned zase zacalo ustavat a dneska uz v podstate od noci skoro nic, jsem 34DC, cykly mivam tak ruzne vzdycky delsi nez 28 dni, vetsinou kolem 35, nekdy o neco min, nekdy vic, netusim, kdy byla ovulace, jestli nejaka byla, ale podle „prumernyho“ vypoctu by ten nas pokus vychazel zrovna do plodnych dnu.. Test jsem si delala dneska rano, byl negativni, zadny priznaky nepocituju, krome toho, ze jsem se cela nejak zvetsila a nafoukla, dokonce me zacaly i tlacit boty, ale to je asi jen z toho, ze vic jim.. Taky mam posledni dobou mnohem vetsi chut na sex a celkove citim takovy neznejsi pocity, ale to bude asi spis tim, ze je maj, lasky cas ![]()
Takze moje otazka zni - ma smysl jeste zkouset test, kdyz jsem ted asi 17 dnu od te osudne noci
nebo to mam proste brat tak, ze si moje telo se mnou zrovna tenhle mesic trochu zahrava? (Normalne mam MS minimalne ctyri dny a pak jeste spinim)