Po příkrmech bolí bříško

493
24.3.14 16:14

Po příkrmech bolí bříško

Ahoj holky, prosím o radu. Malý má přes 8měsíců, od zavedení příkrmů se v noci pořád budí, kroutí se a prdí. Dostává ráno UM, potom přesnídávku, na oběd skleničku, domácí mi plive, k tomu laktobacilky Swiss, odpo kaši a večer UM. Už od nového roku jsme se pořádně nevyspali, je to bříško. Když jsem vysadila příkrmy a měl jen UM, bylo to v pohodě. Jen podotýkám, že ještě potom dvakrát jsem začínala od začátku, tzn.po pár lžičkách, abych vysledovala co mu nedělá dobře, ale jednou jsem měla pocit, že mrkvet, potom zase brambory, maso apod. K UM dostává Espumisan, i ten jsme zkoušeli vysadit a bez efektu. Co dělat, přejde to někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
24.3.14 16:41

Nedělá problém ta kaše? Co na to říká doktor? je to vzláštní, že předtím na to netrpěl a ted začal, nedávej květák, nadýmá, hrášek, fazolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
24.3.14 16:44

Nene, začlo to právě hned po masozeleninových příkrmech, doktorka neříká celkem nic, jen že je to zvláštní, což mi celkem nepomůže. Dostává skleničky. Jinak i pohybu má dost, už chodí kolem nábytku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.3.14 17:28

Tak mu zatím nedávej maso a jen lehčí zeleninu, může mu trvat déle, než vše zvládne a ne třeba celou skleničku, ale jen půlku. Přidávej po malých částech, nikde není psáno, že toho musí sníst tolik a tolik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí