Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Brokianaa píše:
Hodila jsem tu víc fotek a i komentář a neukazuje se to…
Závidím ten velký, široký parapet… ![]()
@Ka2 píše:
Přesně tak… všechno.. světlá je světlá
I když je žíhaná nebo nějak vzorovaná? Taky budeme dělat podlahy a tmavá je fakt pěkná a útulná.
Teď máme světlé.
@Shreya píše:
Také přikládám, ještě nejsme pořádně zabydlení …
Jé, tak vy to tam máte moc krásné. Takto si to představuji udělat, až naše princezny trošku povyrostou. Náš obýv . pokoj a vůbec i ostatní pokoje je jeden velikánský dětský koutek a u nás to hraje všemi barvami, moc to neladí a vypadá to tu jako v cirkuse, ale naše holky a dětské návštěvy jsou max. spokojené a jejich rodiče vlastně taky, páč u nás si mohou sednout ke stolu , dát si kafíčko a dětičky mohou nechat v klidu řádit, páč nikde nemáme nic, co by mohly rozbít , rohy máme zalepené a hraček tady máme jak ve školce, jak se většinou návštěvy vyjadřují. V tom jsem prostě magor, ale už jsem hodně dlouho žádnou hračku nekoupila
. Manžel mi ve srandě říkával, že jsem asi měla smutné dětství, když jsem stále něco nového pro děti pořizovala. Ale už jsem v klidu a hodně dlouho jsem už nic nekoupila. Bylo mi i párkrát navrženo, abych si otevřela domácí školku
.
@Nelisa píše:
I když je žíhaná nebo nějak vzorovaná? Taky budeme dělat podlahy a tmavá je fakt pěkná a útulná.Teď máme světlé.
Já teda musím říct, že proti tmavějším podlahám nic nemám. Hodím fotku kde je kousek vidět, mám ji v kuchyni - neberte prosím moc vážně, bydlíme v domečku, který budeme přistavovat a přestavovat, takže hodně věcí je provizorních, ale nejlíp udělaných jak se bez větších (a zbytečných) investic dalo.
No k té podlaze, mám ji 3 roky, a přestože je teda v kuchyni, kde něco padá na zem často, tak no problem. Prach ani nějaký menší chlívek na tom nevidím ani já a to jsem super pečlivá na úklid, a přesto mi stačí vytřít jednou týdně ![]()
My máme v obýváku lino - vzor viz.fotky. Zatím je to rekonstrukce,tak se tu i dost práší,ale není to tak hrozné…Jako bordel na tom vidět je a hlavně to lítá všude možně,což ale je problém hlavně podlahy jako takové (lino,parkety,plovoučka),na koberci by to tak poznat nešlo… Ale prach jako takový na tom vidět není - teda pokud nepočítám prostor pod skříňkama,kde se jen tak s vysavačem nedostanu a prostě pokaždé to nevytírám
Ale úplně tmavou bych taky nechtěla - to mi stačí tmavá deska na kuch.lince a „baru“ ![]()
já bych chtěla stejně tmavou nebude úplně úplně hodně tmavá ale světlá taky ne, mám v kuchyni tmavě hnědou dlažbu a že by na ní bylo všechno vidět mi nějak nepřijde
Jinak ty parapety jsou super - je to rekonstrukce starého baráku - tudíž metrové zdi…
Tak ať se to zdá neskutečné, sand všude vedou rohový sedačky
. Já jen teda, že mi ji máme taky a už nikdy více. Stavíme domek a do nového určitě rohovku brát nebudu.
. Ale krásné obýváčky máte. Se mi líbí ty schody všude, jen takový strmý. ![]()
My mame drevo, je krasne teploucke:) jo ta nase terasa je fajn:) a tu sedacku na terasu jsme chteli jako super venkovni leharo:)
Poslahu bych volila zlaty stred, my mame moderline americky orech, jsou to takove malicke desticky a neni na tom videt pordel protoze je kazda jinak strakata. Jeste se mi i hodne libi marmoleum, to je taky teple.
@Mikajelka píše:
Můj styl to není ale je to v domečku, kde moc úprav dělat nešlo. Vyměnila bych podlahy a krb to mi přijde jak někde na chatě. Ale je to naše tak třeba časem.
Ty vo*e!!!To je nádhera!!! Těžká závist ![]()
Mě zas neberou ty moderní minimalistické styly,(velký prostor,dvě výrazné barvy,žádné zařízení pomalu..)přijdou mi studenější než psí čumák ![]()
A tohle je náš obývák… Akorát to ještě není úplně hotové (chybí vymalovat za obýv. stěnou a pověsit tam poličky, nad gauč dát tapetu,…). No, ono je pořád co ladit, že?! ![]()
@losthris píše:
A tohle je náš obývák… Akorát to ještě není úplně hotové (chybí vymalovat za obýv. stěnou a pověsit tam poličky, nad gauč dát tapetu,…). No, ono je pořád co ladit, že?!
Me se strasne libi ty kamna ![]()
@karinka Děkuji, jak říkám,bydlíme chvíli, takže ještě je tady dost nedodělávek ale už jde jen o dolazení detailů a drobností
Ale díky moc ![]()
My taky furt doděláváme…
ještě nemáme ani koupelnu,ložnici a dětský…Jinak schody naštěstí nemáme moc strmé…