Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak my takhle.. to jsme ještě neměli malou. Teď tam má ještě hračky. Malý, ale naše ![]()
(jo a záclonu už jsem také vyměnila
)
Tak my máme takovýhle ![]()
Bydlíme tu teprve dva měsíce, tak se ještě zbydlujeme a asi bude pár věcí nakonec jinak, ale máme to tu rádi ![]()
@hlozi Týjo, nebolí vás za krkem z té telky, tak vysoko? Jinak trámy super - to jsou origoš, nebo máte novostavbu a dodělávané? Naši mají taky v kuchyňoobýváku trámy. Originál z baráku, jen zrekonstruované, protože byly původně „zakryté“ stropem ![]()
@Brokianaa nene, nebolí
ono to jen vyapadá, ale ve skutečnosti tak vysoko není a sedačka je pohodlá, že tam člověk krásně zapadne a má to akorát ![]()
Trámy jsou jen „na oko“, nemají žádný účel. Už jsme to tak koupili. Je to původně chata, celá zděná rekonstruovaná před pár lety.
Je to tu sice malý, ale máme velký pozemek, což jsme chtěli a jsme skoro na samotě, což jsme taky mc chtěli. Takže jsme spokojený ![]()
@hlozi Však jo, to je super
Ono já vždycky říkám, že není důležité co je moderní, ale v čem se člověk cítí dobře a je to funkční…
@hlozi - a ty schody někam vedou? Podle tý fotky to vypadá, že ne.
Podle mě vedou, jen na tom obrázku to tak opticky vypadá - taky mě to napadlo ![]()
@Brokianaa píše:
Podle mě vedou, jen na tom obrázku to tak opticky vypadá - taky mě to napadlo
No já nevím, vypadá to divně, proto se ptám.
A ten reprák tam…
Jsem zvědavá, co HLOZI odpoví.
To dělá ten otvor ve stropě, tím jak tam je ta „zděná“ zeď, a ty trámy…a není tam zábradlí…
@Brokianaa jojo, schody vedou do patra, kde jsoutři pokoje ![]()
ten reprák neni moc kam jinam dát, ale budem to tu ještě předělávat a hlavně jednu místnost, ve který bude obývák přistavovat, takže nakonec to bude všechno jinak ![]()
Pěkné @hlozi… nejhezčí ty dveře na verandu… to mám ráda… A krásná sedačka,jen by mě zajímalo,jestli Tě už neštve opatrnost na ni.. Skrz barvu.. ![]()
@hlozi Ještě mě napadlo…máš děti? Protože já mám taky schody v obýváku - naštěstí s ohrádkou a zábradlím, ale jinak bych tam měla malého permanentně
A pak je taky fajn když někdo (manžel
) zapomene zavřít balkonové dveře (taky obývák) a malý utíká ven
Zahrada je zatím jedno velké staveniště a mohl by si tu pěkně ublížit, dokonce klidně i stratit, někam zalést, spadnout… No radši nedomýšlet ![]()
@Ka2 no, sedačka je naštěstí kožená, takže stačí vzít vlhkým hadrem a je čistá. Ale vzhledem k tomu, že máme čtyři psy, který sice na sedačku nesmí, ale stejně když u toho nejsme, tak nahoru lezou, jsou na ní tý deky, který střídám. A manžel je taky pěkný prase, klidně si na ní sedne v montérkách od oleje a neřeší to ![]()
Tam jak jsou ty dveře právě budeme přistavovat, terasu máme jinde, tohle je připraveno na přístavbu.
@Brokianaa no, je fakt, že děti zatím nemáme, ale snažíme se
každopádně počítám s tím, že až nějaký bude, bude se to muset zabezpečit. Ale to určitě zakomponujeme do tý přestavby…
Takže u nás takto no. Jen teda sedačka je na odpis, syn se vyřádil - tak až trochu odroste a pochopí, že nožem ani ostrýma hranama autíček se po ní nejezdí, pořídíme novou
Lampa nesvítí a čeká (už skoro tři roky) na odnesení k popelnici ![]()
@Jiiriinka1 váš obýváček se mi líbí ze všech nejvíc. Útulný, teploučký, prostě domov. krásný!