Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@hlozi Ještě mě napadlo…máš děti? Protože já mám taky schody v obýváku - naštěstí s ohrádkou a zábradlím, ale jinak bych tam měla malého permanentně
A pak je taky fajn když někdo (manžel
) zapomene zavřít balkonové dveře (taky obývák) a malý utíká ven
Zahrada je zatím jedno velké staveniště a mohl by si tu pěkně ublížit, dokonce klidně i stratit, někam zalést, spadnout… No radši nedomýšlet ![]()
@Ka2 no, sedačka je naštěstí kožená, takže stačí vzít vlhkým hadrem a je čistá. Ale vzhledem k tomu, že máme čtyři psy, který sice na sedačku nesmí, ale stejně když u toho nejsme, tak nahoru lezou, jsou na ní tý deky, který střídám. A manžel je taky pěkný prase, klidně si na ní sedne v montérkách od oleje a neřeší to ![]()
Tam jak jsou ty dveře právě budeme přistavovat, terasu máme jinde, tohle je připraveno na přístavbu.
@Brokianaa no, je fakt, že děti zatím nemáme, ale snažíme se
každopádně počítám s tím, že až nějaký bude, bude se to muset zabezpečit. Ale to určitě zakomponujeme do tý přestavby…
Takže u nás takto no. Jen teda sedačka je na odpis, syn se vyřádil - tak až trochu odroste a pochopí, že nožem ani ostrýma hranama autíček se po ní nejezdí, pořídíme novou
Lampa nesvítí a čeká (už skoro tři roky) na odnesení k popelnici ![]()
@Jiiriinka1 váš obýváček se mi líbí ze všech nejvíc. Útulný, teploučký, prostě domov. krásný!
@L-enny píše:
@Jiiriinka1 váš obýváček se mi líbí ze všech nejvíc. Útulný, teploučký, prostě domov. krásný!
Děkujeme
![]()
@L-enny píše:
Jéé děkujeme mooc ![]()
Holky tak už se nám to rýsuje, zítra příjdou položit podlahu, to je to hlavní pak už to bude pohoda, ale je to mazec, už se těšim na konec
Tak já se jdu taky pochlubit
Ještě scháním kusový koberec pod stolek a chtěla bych stěnu za televizí vymalovat na vínovo…
@Alex160509 Hezké
Já akorát vždycky jak vidím takový načančaný obýváček kde jsou svíčky a různé skleněné doplňky na stole, tak si říkám jak to přežilo děti
U nás s tím mojím hyperaktivním čertem by tam bylo všechno vzhuru nohama
Já jsem vždycky měla ráda nějakou kytičku, nebo svícen na stole, ale teď jsem ráda, že tam vydrží hrnek od kafe než ho dopiju
Vše co se dá rozbít tak je ve výšce metr a výše a i tam to není moc v bezpečí, protože existují židle, bobky, křesílka ![]()
@Brokianaa Synek ještě žádný úraz v obýváku neměl
Samo, že když začal chodit, tak nic skleněného v dosahu nebylo, ale rychle jsem ho naučila, že se na některé věci prostě nešahá a mohla jsem si to zase načančat ![]()
Tak to závidím že to syn pochopil, já už vysvětluji 2,5 roku a nějak se to necuhytilo ![]()
posílám, zatím nedodělaný, dneska přijde hodinový manžel složit stěnu tak večer hodim už komplet, doufám
Já můžu učit jak chci a mám to marný
Mentální retardace je mentální retardace
I když u některých věcí se neprojevuje, ale slovo nesmíš není schopen prostě pochopit
Obávám se, že jen tak brzo čančat nebudu…
@Brokianaa Ale tak v pubertě ho začnou zajímat holky a už se doma moc zdržovat nebude, takže si to jednou určitě načančáš
Dočkej času ![]()
@Alex160509 píše:
@Brokianaa Ale tak v pubertě ho začnou zajímat holky a už se doma moc zdržovat nebude, takže si to jednou určitě načančášDočkej času