Pochlubte se svým obývákem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
23.6.12 11:20

@hlozi Ještě mě napadlo…máš děti? Protože já mám taky schody v obýváku - naštěstí s ohrádkou a zábradlím, ale jinak bych tam měla malého permanentně ;) A pak je taky fajn když někdo (manžel :lol: ) zapomene zavřít balkonové dveře (taky obývák) a malý utíká ven :cert: Zahrada je zatím jedno velké staveniště a mohl by si tu pěkně ublížit, dokonce klidně i stratit, někam zalést, spadnout… No radši nedomýšlet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
23.6.12 19:12

@Ka2 no, sedačka je naštěstí kožená, takže stačí vzít vlhkým hadrem a je čistá. Ale vzhledem k tomu, že máme čtyři psy, který sice na sedačku nesmí, ale stejně když u toho nejsme, tak nahoru lezou, jsou na ní tý deky, který střídám. A manžel je taky pěkný prase, klidně si na ní sedne v montérkách od oleje a neřeší to :zed:
Tam jak jsou ty dveře právě budeme přistavovat, terasu máme jinde, tohle je připraveno na přístavbu.
@Brokianaa no, je fakt, že děti zatím nemáme, ale snažíme se :lol: každopádně počítám s tím, že až nějaký bude, bude se to muset zabezpečit. Ale to určitě zakomponujeme do tý přestavby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.6.12 20:02

Takže u nás takto no. Jen teda sedačka je na odpis, syn se vyřádil - tak až trochu odroste a pochopí, že nožem ani ostrýma hranama autíček se po ní nejezdí, pořídíme novou :lol: Lampa nesvítí a čeká (už skoro tři roky) na odnesení k popelnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
23.6.12 20:21

@Jiiriinka1 váš obýváček se mi líbí ze všech nejvíc. Útulný, teploučký, prostě domov. krásný!

• Citovat
  • Upravit
737
24.6.12 20:24
@L-enny píše:
@Jiiriinka1 váš obýváček se mi líbí ze všech nejvíc. Útulný, teploučký, prostě domov. krásný!

Děkujeme :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
24.6.12 20:25
@L-enny píše:

Jéé děkujeme mooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.6.12 21:28

Holky tak už se nám to rýsuje, zítra příjdou položit podlahu, to je to hlavní pak už to bude pohoda, ale je to mazec, už se těšim na konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
28.6.12 14:11

Tak já se jdu taky pochlubit :lol: Ještě scháním kusový koberec pod stolek a chtěla bych stěnu za televizí vymalovat na vínovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.6.12 14:29

@Alex160509 Hezké :mrgreen: Já akorát vždycky jak vidím takový načančaný obýváček kde jsou svíčky a různé skleněné doplňky na stole, tak si říkám jak to přežilo děti ;) U nás s tím mojím hyperaktivním čertem by tam bylo všechno vzhuru nohama :roll: Já jsem vždycky měla ráda nějakou kytičku, nebo svícen na stole, ale teď jsem ráda, že tam vydrží hrnek od kafe než ho dopiju :zed: :lol: Vše co se dá rozbít tak je ve výšce metr a výše a i tam to není moc v bezpečí, protože existují židle, bobky, křesílka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
28.6.12 14:33

@Brokianaa Synek ještě žádný úraz v obýváku neměl ;) Samo, že když začal chodit, tak nic skleněného v dosahu nebylo, ale rychle jsem ho naučila, že se na některé věci prostě nešahá a mohla jsem si to zase načančat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.6.12 14:38

Tak to závidím že to syn pochopil, já už vysvětluji 2,5 roku a nějak se to necuhytilo :mrgreen:

posílám, zatím nedodělaný, dneska přijde hodinový manžel složit stěnu tak večer hodim už komplet, doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.6.12 14:38

Já můžu učit jak chci a mám to marný :roll: Mentální retardace je mentální retardace :lol: I když u některých věcí se neprojevuje, ale slovo nesmíš není schopen prostě pochopit :lol: Obávám se, že jen tak brzo čančat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
28.6.12 14:44

@Brokianaa Ale tak v pubertě ho začnou zajímat holky a už se doma moc zdržovat nebude, takže si to jednou určitě načančáš ;) Dočkej času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.6.12 15:35
@Alex160509 píše:
@Brokianaa Ale tak v pubertě ho začnou zajímat holky a už se doma moc zdržovat nebude, takže si to jednou určitě načančáš ;) Dočkej času :mrgreen:
:mrgreen: No uvidíme :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
28.6.12 15:40

A toto je nas obyvak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...