Pocit plnosti a žaludek na vodě na začátku těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3492
21.6.07 16:44

pocit plnosti a žaludek na vodě na začátku těhotenství

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat těhulek a maminek jestli je normální pocit plnosti a těžký žaludek ( i když jím méně než před těhu) na začátku těhotenství. Těhotná jsem potřetí, ale u předchozích těhu jsem měla klasické celodenní nevolnosti tak nevím jestli se i tyhle nepříjemné pocity řadí mezi příznaky těhotenství?

Děkuji za odpovědi.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
21.6.07 17:05

tak já jsem za celé těhu nezvracela, ale pořád jsem měla pocit těžkosti a žaludku na vodě, pomáhaly mi na to banány na lačno :P 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
21.6.07 17:24

Ano je to normální.
Já taky nejsem zvracivá, takže u mě třeba teď druhé těhu probíhá tak, že měsíc mi bylo pořád špatně od žaludku - když jsem se najedla bylo mi zle, když přišlo na pocit hladu, bylo mi ještě hůř. Ale přežili jsme, teď už mi je celkem dobře, jen se mi občas obrátí jen tak bez viditelných následků žaludek…
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.07 17:52

Ahoj,
já jsem za první dva měsíce zhubla,protože jsem jedla jen ovoce a zeleninu a i tak jsem se musela do jídla nutit.Ale pak jsem si to bohatě vynahradila :wink:
Určitě je to normální,neboj.
Přeju klidné těhu :-)

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.6.07 22:15

Měla jsem to u prvních dvou těhu - a proto pro mě byly nevolnosti tohoto těhu poněkud nepříjemným překvapením…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.6.07 08:17

Děkuji vám za odpovědi. Ještě jsem se chtěla zeptat jestli to po pár týdnech přejde jako nevolnosti nebo to bude pokračovat po celé těhotenství :(

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.6.07 08:25

Přejde to, ale moc jsem u holek jíst nemusela až do porodu… Teda mimo jablek, po těch bych se utloukla.
Zato teď? :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
22.6.07 12:52

mě to přešlo cca ve 3 měsíci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.6.07 20:37

Koukám, že jsme tak nastejno těhotné, já musím mít pořád něco v žaludku tak s tím bojuju. Jak se nenajím tak mám žaludek na vodě. Naštěstí nebliju a ani s prvním dítětem jsem neblinčila, takže to snad tím jídlem ustojím. Musím bohužel jíst i v noci, takže mám u postele piškoty a vodu. Jak mám sešrotovaný žaludek tak je mi zle, ale když to zajím je mi fajn. Já mám největší problém s únavou, spím i ve stoje a občas se mi hlavně po ránu a v noci když jdu s mlíčkem k Mišelkovi zatmí před očima.

No vidím to ještě tak na měsíc a bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.07 17:05

Nevolnosti v tehotenstvi

Ahoj holky omlouvam se ze jsem anonymni, mam problemy s registraci. Ja jsem ted 11 tydnu tehotana a asi od 5 tt mam zaludek na vode a je mic cim dal tim hur, tento tyden jsem dokonce i nekolikrat zvracela. Musim casto jist jinak mi je jeste hur jak mam prazdny zaludek, ale moc toho nesnim, protoze si zase prijdu hned plna.
Chtela jsem se vas zeptat jestli jste nektera mela problemy s prijmem tekutin. Ja mam problemi s pitim, je mi po vsech tekutinach spatne i po vode a bylinkovych cajich. Jednou si cucnu a obraci se mi zaludek. Nevim co mam delat, docela mne to trapi, uz se citim dost dehydrovana. Bojim se abych nejak neuskodila miminku, kdyz malo piju. Dneska jsem se donutila vypit dva hrnky ale uz asi vic dnes nezvladnu.Mate nekdo nejakou radu? a nebo povzbuzeni ze to za chvili prejde. Jak vam dloho trvaly nevolnosti?
Mejte se vsichni moc krasne a tehulkam priji co nejmene nevolnosti a hlavne zdrave miminka.
 Dana

• Citovat
  • Upravit
8996
22.1.12 21:46

Je možné, že jsem už těhotná?

Celý den mám žaludek jak na vodě. Myslela jsem si, že to napraví snídaně, ale nezlepšilo se nic. Sex byl jen jednou za měsíc a to den před ovulací a poprvé bez ochrany. Už mám čtvrtý den zpoždění. To jsem taky za celých 13 let co mám menstruaci nezažila. Přijde mi nepravděpodobné, že by se hned zadařilo. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.1.12 21:48

jedine test ti umi rict jestli jo nebo ne ;) my tu muzeme jedine vestit z koule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.1.12 21:56

Mě bylo také zle jako ,kdybych flámovala každý den ,žaludek na vodě ,zvracení ,přestalo to ve 14 tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
22.1.12 21:58
mikitaa píše:
jedine test ti umi rict jestli jo nebo ne ;) my tu muzeme jedine vestit z koule :mrgreen:

A jaký test bych si měla koupit? Já tomu houby rozumím. Ukáže mi už něco, když by došlo k početí 4.1.? A jsou ty testy spolehlivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
22.1.12 22:53

Ja jsem na testu neco vykoukala uz 9 dni po oplodneni…ale kazdopadne, tak od 12 - 14 DPO, uz test neco ukaze Bez do lekarny a chtej citlivejsi test…desitku
Staci uplne levny, to je celkem jedno, funguje to na stejne bazi. Nicmene ja jsem tomu uverila, az jsem si koupila digitalni, stejne jsou to ale vyhozene penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí