Počůrávání 4letého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
16.2.13 15:20

@Handulinka
:mavam: hele u nás ta motivace taky docela zabírá, přičůrnuto má max jednou za den, když je do něčeho hodně zabraná. A dnes v noci jsem jí řekla, že jí nepřídu ani jednou vzbudit, že si musí dojít sama ( má v pokoji nočníček a světýlko) a dostane kindr vejce. V nočníku ráno nic nebylo, ale nebyla ani počůraná. Jen tedy měla mez nohama trochu vlhko, ale jinak všude sucho.. Tak uvidíme jak to půjde dál.. Snad už konečně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.2.13 16:34

Jee, pěkný!
U nás dneska 2× přičůrnuto, 2× si došel, takže taky docela úspěch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 22:22

@Handulinka děkujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 22:25

@Marilyn.M tak jen tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
18.2.13 22:26

A naša Ema si jde ráno sundat plínku, abych ju neviděla, a pak se stydí a nakonec vždy řekne: maminko zase se nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
20.2.13 17:03

Tak výhled na odměnu jí přešel.. zas se přičůrává a večer jí to vůbec netankuje :roll: doktorka řikala, že do 4 let se to dá tolerovat, ale máme přinést ranní moč, jestli tam něco nemá, kvůli tomu přičůrávání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
20.2.13 20:03

Marylin jojo, do těch 4 let určitě, ale naše doktorka to nějak moc nechtěla řešit ani po 4. roce a kontakt na nefrologii nám dávala jen tak, ať se poptáme, abysme měli klid, to jsem docela koukala, že asi fakt plaším zbytečně brzo. Hlavně jsem se furt bála, aby to zvládl, než půjde do školky. Mě vůbec nenapadlo, že jim to tam nebude vadit a budou je posílat se vyčůrat.
Teda ty stírací obrázky si nemůžu vynachválit, Tömík si vážně skoro pokaždý dojde, no semtam se počůrá, ale je vidět, že už si to mnohem víc uvědomuje - i když místo aby se došel dočůrat, tak si chodí sednout na gauč a přikryje se dekou, abych na to asi nepřišla nebo co. Tak jsem zvědavá, jestli mu to takhle půjde dál, snad jo, asi už byl jeho čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
20.2.13 20:12

@Handulinka
tak to držím pěsti, abyste to doladili do dokonalosti :palec:

my budeme muset ještě čekat, ale doufám, že už taky brzo secvakne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
20.2.13 20:52

Já taky moc držím palce! Ať je to co nejdřív. Do školy snad už půjdou dětičky úplně bez nehod :lol: (já už jsem začínala plánovat, jak budem mít kvůli tomu odklad… :roll: )
Hlavně jsem teď tak pozitivně naladěná, že se už konečně něco děje a ne jen že peru denně osmery tepláky, aby bylo na další den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.3.13 18:48

Ahojte, no nechci to zakřiknout, ale u nás fakt asi zázrak. Tomík se počůrá jen výjimečně přes den a semtam v noci, což je oproti tomu, jak to bylo, když jsem zakládala diskusi, 200%ní zlepšení. Nechápu, že to dokázaly jen stírací obrázky od doktorky. Už máme setřené všechny a manžel včera šel k doktorce a mě nenapadlo, aby si řekl od další :-(
O víkendu jsem mluvila s kamarádkou, ta to zkoušela s 4,5 roku starou holčičkou se samolepkama, ale úplně bez úspěchu bohužel :-( (počůrává se po prodělaném zánětu močových cest :-( )
Moc držím palce, ať to vaše detičky taky brzy zvládnou!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marilyn M
7.3.13 13:15

Holky, u nás také úspěch. Já jsem si řekla, že malou už v noci budit nebudu, že to nemá cenu a dala jsem jí plenu. Od té doby se večer jen jednou přičůrla, jinak super. Jak má tu plenu, tak se v noci sama vzbudí a dojde si na nočník. Přes den už jen vyjímečně přičůrnuto. Tak cca 2× za týden max. všechny metody selhaly, ale prostě to přišlo samo :palec: :potlesk: :dance: takže taky držim pěstičky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2069
7.3.13 16:47

Super supeer, prostě to chce vyčkat, až přijde jejich čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
7.3.13 23:43

Tak Ema mě už hlásí tentoktát, že slibuje, že se nepočůrá. V pondělí jdem teda zas na ten ultrazvuk a na vyšetření, tak su zvědavá. A všem tady držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.3.13 16:52

@Andris tak pak napiš jak jste dopadly, holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.3.13 16:55

Andris jojo, určitě dej vědět, držíme palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze