Podezdřelý soused

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
10.4.16 20:26

Pěstírna mě napadla taky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.4.16 20:28

A taky nic…

Příspěvek upraven 10.04.16 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
10.4.16 20:28

Já myslím, že je tam pěstírna :mrgreen: Se synem, co má bordel, by to i zapadalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.4.16 20:29

Ehm… radsi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
10.4.16 20:30
@JayLee píše:
rekla bych, ze jsi propustila moc uzdu sve fantazii a moc koukáš na televizy a asi se doma nudíš ;) byt tebu tak se staram sama o sebe radsi ono nekdy tahle mystifikacni prehnana pece se muze proti tobe obrátit :jazyk:

Takže ty, když si všimneš v sousedství něčeho podezřelého a máš podezření na nějakou kriminální aktivitu, tak se staráš radši o sebe a neřešíš to? Jak jsem psala, pravděpodobně je soused jen podivín a vyřizuje si takhle u sebe něco nepodstatného, ale spousta obětí se nemusela stát oběťmi, kdyby se lidé v jejich okolí „nestarali o sebe“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
10.4.16 20:30

Mohlo by to vypadat na pěstírnu, ty rány mohly být zabednění oken a to že tam chodí může tam nosit potraviny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
10.4.16 20:31

No je lepsi to prosetrit a zjistit, ze slo o pitomost treba nez byt lhostejny k situaci a nechat to dojit k pruseru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.16 20:32

@RoseK jasně hlavně aby si nikdo ničeho nevšímal. Jasně že to může být kravina, ale víš že kdyby si někod víc všímal tak Natascha Kampusch nemusela být 8 let unesená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
10.4.16 20:34
@JayLee píše:
ja se o lidi kolem me nestaram asi tak je mi fuk co si kde doma dela nebo jak zije ;) nemam rada když se někdo stara o me a nedelam to jinym tudíž presne tak neresim to ;) kor kyz se to netyka nijak vůbec me a me rodiny ;)

jen abyses pak nedivila, když do tebe na ulici někdo bude kopat, a lidé půjdou dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
10.4.16 20:35

@JayLee Když jsem onehdy četla ve zprávách o rodiči týraném dítěti s podlitinami po celém těle, řekla jsem si, jak je proboha možné, že to nikdo z okolí neřešil… tak, teď už to vím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
10.4.16 20:37
@Joyful píše:
jen abyses pak nedivila, když do tebe na ulici někdo bude kopat, a lidé půjdou dál.

Asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.4.16 20:37
@lucije28 píše:
Se ho nenápadně optej :) :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.4.16 20:38
@JayLee píše:
ja se o lidi kolem me nestaram asi tak je mi fuk co si kde doma dela nebo jak zije ;) nemam rada když se někdo stara o me a nedelam to jinym tudíž presne tak neresim to ;) kor kyz se to netyka nijak vůbec me a me rodiny ;)

Dobře vědět. :,(

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.4.16 20:39
@Tom-Jerry píše:
Mohlo by to vypadat na pěstírnu, ty rány mohly být zabednění oken a to že tam chodí může tam nosit potraviny :think:

v bedničkách sazenice, v igelitkách jídlo pro zahradníka. A elektřinu si třeba bere u sousedů. I to se může stát.

• Citovat
  • Upravit
33022
10.4.16 20:40
@Kobliha51 píše:
v bedničkách sazenice, v igelitkách jídlo pro zahradníka. A elektřinu si třeba bere u sousedů. I to se může stát.

u sousedů nebo může být připojený přímo na sloup jestli ho má kousek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová