Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele nohama na zem, jo? Argumentovat Natashou Kampush je trošku mimo mísu u případu, kdy soused začal jezdit do baráku a bouchat… Třeba ho bude chtít začít pronajímat, tak rekonstruuje. Navíc tyhlety povídačky mám nejradši, zakladatelka ho ani nezná, říkají si max dobrý den a zná pomalu celou jeho životní story a co všechno vlastní. Bydlím na vesnici a co jsem se letos na sebe dozvěděla, nestačím valit oči. S manželem se údajně rozvádíme, už jsem měla letos autonehodu a byla jsem třikrát těhotná. Takový lidi, co si vykonstruujou z prdu jímku plnou sraček mám nejradši.
@Kobliha51 Nebo si tam chodívá vyprášit pytlík a v igelitkách nosí použité ubrousky
![]()
@RoseK píše:
Hele nohama na zem, jo? Argumentovat Natashou Kampush je trošku mimo mísu u případu, kdy soused začal jezdit do baráku a bouchat… Třeba ho bude chtít začít pronajímat, tak rekonstruuje. Navíc tyhlety povídačky mám nejradši, zakladatelka ho ani nezná, říkají si max dobrý den a zná pomalu celou jeho životní story a co všechno vlastní. Bydlím na vesnici a co jsem se letos na sebe dozvěděla, nestačím valit oči. S manželem se údajně rozvádíme, už jsem měla letos autonehodu a byla jsem třikrát těhotná. Takový lidi, co si vykonstruujou z prdu jímku plnou sraček mám nejradši.
Tak to máš kliku, že se tě to netýká.
@RoseK Však my tady vesměs všechny píšeme, že to bude nejspíše nějaká hovadina. Ale ty „Natascha Kampusch“ argumenty jsou spíše reakce na ten naprosto pasivní přístup okolí a na to, jak to někomu připadá v pořádku. To nás snad učili i někde na kurzu, že „si máme všímat podezřelých jevů ve svém okolí“.
@SlečnaDahlia je to tak, nedávno tu byla diskuze o sousedovi, který 2 dny nevyšel z domu. Většina byla toho názoru, že se nemá starat atd. Zakladatelka se starala a milý soused tam ležel mrtvý.
@SlečnaDahlia píše:
@Kobliha51 Nebo si tam chodívá vyprášit pytlík a v igelitkách nosí použité ubrousky![]()
Pokud je to sranda, tak asi nechápu.
Pokud vážně, tak nevím kam chodí a co práší muži v tvém okolí, ale většinou k tomu není zapotřebí mnoho prostoru a igelitky. Ale třeba to máte jinak. ![]()
@SlečnaDahlia píše:
@RoseK Však my tady vesměs všechny píšeme, že to bude nejspíše nějaká hovadina. Ale ty „Natascha Kampusch“ argumenty jsou spíše reakce na ten naprosto pasivní přístup okolí a na to, jak to někomu připadá v pořádku. To nás snad učili i někde na kurzu, že „si máme všímat podezřelých jevů ve svém okolí“.
Tebe taky?
@SlečnaDahlia sledovat 24 denně co dělá soused není všímání si podezřelých jevů v okolí, to je prach sprostá drbárna a neomalenost. Ale podle většiny je v pořádku sedět doma za oknem a načumovat k sousedům.
@Kobliha51 Mě taky. A byl to blbej vtip, partnerka moc nemá co prášit ![]()
Já bych si asi připravila nějakou řeč a vychytala čas, kdy chodí a „náhodou“ bych ho potkala na ulici a zapředla rozhovor, jakože dlouho jsem vás tu neviděla a teď už druhý den po sobě, bude se vám sem někdo stěhovat? Nebo tak něco, a uvidíš, jak se bude tvářit.. ![]()
Nemáš možnost půjčit termokameru? Ta by mohla odhalit něco živýho, než spustíš poplach ![]()
@Klementyna
To bych nezkoušela. Pokud je v tom nějaké kriminální chování, jen by na sebe upozornila.
@JayLee píše:
ja se o lidi kolem me nestaram asi tak je mi fuk co si kde doma dela nebo jak zijenemam rada když se někdo stara o me a nedelam to jinym tudíž presne tak neresim to
kor kyz se to netyka nijak vůbec me a me rodiny
hm vzpomínám na ty chlapečky z Kuřimi, kdyby soused měl tvůj přístup tak tam chlapci sedí ve sklepě dodnes ![]()
@RoseK píše:
@SlečnaDahlia sledovat 24 denně co dělá soused není všímání si podezřelých jevů v okolí, to je prach sprostá drbárna a neomalenost. Ale podle většiny je v pořádku sedět doma za oknem a načumovat k sousedům.
24 hodin denně sedět za oknem a načumovat k sousedům nikdo nevydrží. A třeba k těm sousedům ani není vidět a pak by ten člověk musel být pořád venku. To ani není fyzicky možné. Co když je špatné počasí. ![]()
@paola white píše:
hm vzpomínám na ty chlapečky z Kuřimi, kdyby soused měl tvůj přístup tak tam chlapci sedí ve sklepě dodnes
Na to už jsem skoro zapomněla. Chudáci děti.