Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, řekněte, že jste jenom trolové, nechce se mi věřit, že toto opravdu chodí po světě. ![]()
@sagina kdysi jsem zůstala viset ve výtahu. Takový ten starý. Vypli elektřinu, takže ten zvonek nefungoval. Bouchala jsem na dveře, vyšel soused a prej, že vypli elektřinu ať počkám a šel pryč
až potom babička vyslala segru ať se podívá kde jsem, že dlouho nejdu (byla jsem vynést koš). Byla jsem už skoro v našem patře, tak segra otevřela a viděla mě tam. Nejprve dostala záchvat smíchu a pak volala mamce co má dělat. Mamka musela zavolat technikovi, který přijel a vytáhl mě. Elektřina byla vyplá několik hodin. Dveře otevřít jen tak nešly, musel to udělat technik.
Taky jsem tahala paní z výtahu. Myslím, že se i na dispečink dovolala, ale přecijen čekat a nečekat 3/4 hodiny ve výtahu je rozdíl.
Myslím, že manžel šel zrovvna kolem domů a zaslechl ji, já měla klíče od strojovny a její přítel ji pomohl vytáhnout (bylo na to potřeba dost síly). Technik pak už jenom výtah zase zprovoznil. Paní od té doby chodí pěšky, ale mám pocit, že to bylo prvně a naposledy, kdy se zasekl…
Ale i tak máme klíč od strojovny tak, aby se k němu dostali lidé z výboru…
Já bych to práskla, velebnosti
![]()
Nééé, sranda..Jako já bych ještě vyčkávala a sledovala, co se bude dít..Pravděpodobně to nic nebude, ale co kdyby..
No jestli ti to připadá fakt divný, tak to nějak řeš. Lidé by neměli být vůči sobě lhostejní
@Ya-ya píše:
Zakladatelka je uz zrejme veznena i se sousedkou u toho pana ve sklepe a vymysli dabelsky plan na utek.no a nebo sedi doma za oknem a pozoruje dalsi podezrele sousedy