Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych si asi připravila nějakou řeč a vychytala čas, kdy chodí a „náhodou“ bych ho potkala na ulici a zapředla rozhovor, jakože dlouho jsem vás tu neviděla a teď už druhý den po sobě, bude se vám sem někdo stěhovat? Nebo tak něco, a uvidíš, jak se bude tvářit.. ![]()
Nemáš možnost půjčit termokameru? Ta by mohla odhalit něco živýho, než spustíš poplach ![]()
@Klementyna
To bych nezkoušela. Pokud je v tom nějaké kriminální chování, jen by na sebe upozornila.
@JayLee píše:
ja se o lidi kolem me nestaram asi tak je mi fuk co si kde doma dela nebo jak zijenemam rada když se někdo stara o me a nedelam to jinym tudíž presne tak neresim to
kor kyz se to netyka nijak vůbec me a me rodiny
hm vzpomínám na ty chlapečky z Kuřimi, kdyby soused měl tvůj přístup tak tam chlapci sedí ve sklepě dodnes ![]()
@RoseK píše:
@SlečnaDahlia sledovat 24 denně co dělá soused není všímání si podezřelých jevů v okolí, to je prach sprostá drbárna a neomalenost. Ale podle většiny je v pořádku sedět doma za oknem a načumovat k sousedům.
24 hodin denně sedět za oknem a načumovat k sousedům nikdo nevydrží. A třeba k těm sousedům ani není vidět a pak by ten člověk musel být pořád venku. To ani není fyzicky možné. Co když je špatné počasí. ![]()
@paola white píše:
hm vzpomínám na ty chlapečky z Kuřimi, kdyby soused měl tvůj přístup tak tam chlapci sedí ve sklepě dodnes
Na to už jsem skoro zapomněla. Chudáci děti.
Jen díky tomu, že jeden svědek se koukal, a nebyl lhostejný, vyšetřoval se v jednom středočeském městě vloni pokus vraždy, a ne vražda. Nevšímat si okolí, pachatel by plánovanou vraždu dokončil a poškozeného by už nikdy nikdo nenašel. Doufám, že takových lhostejných lidí není moc
Hrozný názor…nevšímat si okolí…
Příspěvek upraven 10.04.16 v 21:06
Nevím co bych dělala. Tam je problém že když půjde na policajty a bude to nějaká kravina.Tak bude u souseda ta nejhorší a může být ve finále ta nejhorší. Zkusila bych si všímat nenápadně pár dní dál a když by to bylo pořád podezřelý domluvila bych se se sousedkou at je další svědek a zašla s ní na policajty at se tam jdou podívat. Divná to situace. Může to být totální hovadina nebo taky i něco jiného..
No nechci nic říkat, bydlím na malé vsi, kolem mám 5 rodinných domků a taky tu o sobě víme skoro všechno. Zrovna před 3 měsíci mě ráno zastavila sousedka z protějšího baráku, že od večera neviděla souseda, já jsem jí říkala, že já taky ne a přitom každý večer přijíždí domů autem. Tak jsme tak spekulovaly a číhaly, jestli večer přijede a nic, tak jsem vzala telefon a volala jeho synovi - je to můj kamarád z dětství, že jsme neviděli jeho tatínka už druhý večer přijet z práce domů / jeho tatínek je náš kamarád, tykáme si jako skoro všichni v ulici/ a když z nás někdo jede na dovču nebo pryč, tak si to říkáme a hlídáme si baráky. Jeho syn říkal, že tatínek nikam neodjel a okamžitě přijel. Našel ho ležet v obýváku nehybného po mrtvici
okamžitě přijela rychlá. Byl v umělém spánku asi 14 dní s prognózou, že bude postiženej - chudák
docela se z toho už vyhrabal ale je v LDN protože má plenu, je na vozíku a není soběstačný, nemluví jen komunikuje tím, že mrká ano-ne, syn se ho snaží brát na různé akce aby pookřál a až se trochu víc dá dohromady a zbaví se pleny… chce ho vzít do Kladrub.Jeho syn bydlí v Německu, jezdí za ním jednou týdně nebo za 14 dní. Kdyby si tady nikdo nikoho nevšímal, chudák by tam ležel snad těch 14 dní a nedej bože aby tam umřel
Takže chápu zakladatelku, že ji přijde divné, když dlouho nikdo vedle nebydlí a teď se tam něco děje ![]()
@JayLee vsak si taky mohl říct bůhví na co jsme se připojil, hlavně se nestarat. Jako jo, asi je to přitažený za vlasy, ale na druhou stranu sousedi uchylů si taky mysleli že jsou to slušný lidi
Je to těžké, na 99% se nic neděje, ale co když je to to jedno procento?
Já včera viděla tenhle film: http://www.csfd.cz/…tel/prehled/
Opravdu nikomu nikomu nedoporučuju, nevím, proč se podobné hrůzy vůbec točí, byl to absolutní omyl se na to dívat.
Ale taky určitě ještě víc zvedne mou ostražitost.
Pravděpodobně by se to dalo nahlásit anonymně a půjdou se tam podívat. ![]()
Kamarádka mi říkala, jak u nich na statku bylo v noci komando-dostali tip, že tam je pěstírna. Samozřejmě nebyla.
@JayLee píše:
tam to bylo ale uplne jinak pokud vim a nepletu se tam na to upozornila sousedovo chůvičkacoz je uplnej rozdil oproti co tu pise zakladatelka, která jen smiruje souseda 24 hodin denne a kouka moc na detektivky a vytvari si z fikci skutečnost které sama veri
Ale tady nikdo nemluví o šmírování 24 hodin denně proboha
já mám třeba kuchyňský okno do ulice a když tam jsem, tak taky vidím kdo a kam jde ![]()
@Anonymní píše:
No nechci nic říkat, bydlím na malé vsi, kolem mám 5 rodinných domků a taky tu o sobě víme skoro všechno. Zrovna před 3 měsíci mě ráno zastavila sousedka z protějšího baráku, že od večera neviděla souseda, já jsem jí říkala, že já taky ne a přitom každý večer přijíždí domů autem. Tak jsme tak spekulovaly a číhaly, jestli večer přijede a nic, tak jsem vzala telefon a volala jeho synovi - je to můj kamarád z dětství, že jsme neviděli jeho tatínka už druhý večer přijet z práce domů / jeho tatínek je náš kamarád, tykáme si jako skoro všichni v ulici/ a když z nás někdo jede na dovču nebo pryč, tak si to říkáme a hlídáme si baráky. Jeho syn říkal, že tatínek nikam neodjel a okamžitě přijel. Našel ho ležet v obýváku nehybného po mrtviciokamžitě přijela rychlá. Byl v umělém spánku asi 14 dní s prognózou, že bude postiženej - chudák
docela se z toho už vyhrabal ale je v LDN protože má plenu, je na vozíku a není soběstačný, nemluví jen komunikuje tím, že mrká ano-ne, syn se ho snaží brát na různé akce aby pookřál a až se trochu víc dá dohromady a zbaví se pleny… chce ho vzít do Kladrub.Jeho syn bydlí v Německu, jezdí za ním jednou týdně nebo za 14 dní. Kdyby si tady nikdo nikoho nevšímal, chudák by tam ležel snad těch 14 dní a nedej bože aby tam umřel
Takže chápu zakladatelku, že ji přijde divné, když dlouho nikdo vedle nebydlí a teď se tam něco děje
Ještě že vedle něj nebydlela @JayLee a nebo jí podobní lidé. Ta by si pak nechala od pozůstalých zaplatit újmu na zdraví, protože ji obtěžoval zápach tlejícího těla a hluk od záchranných vozidel.
Jinak tobě
za lidskost a pochopení pro druhé.
@Verunecka289 píše:
Ale tady nikdo nemluví o šmírování 24 hodin denně probohajá mám třeba kuchyňský okno do ulice a když tam jsem, tak taky vidím kdo a kam jde
Ona asi vedle tebe bydlí, proto má takový přehled. A nebo si to vycucala z prstu. To je taky možnost. ![]()
@JayLee píše:
ja jsem napsalajen názor sama za sebeco bych dělala ja tak nechapu zeresite me a muj pristup od toho je tenhle server ne?aby si tu napsal kazdej názor sam na sebe když zakladatelka pozada
kazdopadne me je to fuk co se tam deje to je jen ciste věc toho kdo tam bydli vic k tomu nemam co rict takze pekny vecer vsem preji a
![]()
![]()
Kdyby jsi napsala názor za někoho jiného, řešily bychom toho jiného. To snad dá rozum. Nebo těžko chápeš. To budeš nejlépe vědět ty sama. ![]()