Podezdřelý soused

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
10.4.16 21:20

Taky jsem si dělala legraci, ale to anonymní oznámení není špatný nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
10.4.16 21:21
@JayLee píše:
ja jsem napsala jen názor sama za sebe co bych dělala ja tak nechapu ze resite me a muj pristup od toho je tenhle server ne? ;) aby si tu napsal kazdej názor sam na sebe když zakladatelka pozada ;) kazdopadne me je to fuk co se tam deje to je jen ciste věc toho kdo tam bydli vic k tomu nemam co rict takze pekny vecer vsem preji a :mavam: :mavam: :mavam:

Nemůžeš čekat, když se prezentuješ jako totálně lhostejný a sobecký člověk, že si toho nikdo nevšimne. A díky tomuhle serveru je také vidět, že většina lidí takovou lhostejnost odmítá, díky Bohu. Tak se klidně vyspi. Mně by to nešlo, být tebou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.16 21:22

Moje tchýně bydlí v paneláku ve městě a jak to v některých panelácích bývá, soused pomalu nezná souseda. Jenže tenhle panelák, nebo spíš vchod je jiný. Bydlí tam lidé, kteří byt zdědili po rodičích, takže se znali už jejich rodiče a teď když se tam přistěhuje někdo nový, samozřejmě se ho snaží nějak proklepnout. Za panelákem si udělali lavičky a dělají tam v létě posezení… Zrovna nedávno se tam nastěhoval mladý pár. Člověk by si řekl, vypadají dobře, před tím tam bydlela klukovo babička, která zemřela/byla to moc hodná paní/ budou v pohodě ;) bohužel, mladý páreček je párečkem feťáků, znepříjemňují pobyt všem nájemníkům ve vchodě. V noci na sebe řvou, nadávají si do č… pí… a já nevím co ještě. Klíče od vchodu má snad 100 lidí / taky feťáků/ kteří tam každý den chodí a dveře se tam netrhnou. Jejich pes kálí na chodbě - oni bydlí v přízemí - a dveře mají zadělané dekou. Když se otevřou dveře jde cítit marijána po celý chodbě :,( Je zajímavé, že jsou odpojení od elektřiny a vody ale pořád u nich svítí takový modrý světlo. Sousedka už na ně zavolala 3× policii a přijeli, zkontrolovali byt a nic nenašli. Asi bych se taky pídila po tom, co se tam vedle děje :think:

• Citovat
  • Upravit
2562
10.4.16 21:25

No, nejpodezřelejší je, že si drží barák, kde nebydlí, tzn. že má prachy. Syn má penzion, teda „spíš“ bordel. Tak bordel nebo penzion?? A jak to víš, jsi si jistá?!
Jsem jednoznačně za všímavost, ale tohle mi smrdí akorát tím, že soused je okolí divný finančně. Panebože… máme taky barák jen na víkendy a až tam budu častěji, strašně se budu bát podezření sousedů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
10.4.16 21:27

A nechceš si hledět svého? :think: Nebo bys možná měla jít do práce, řekla bych, že ti ta nuda na mateřské už leze na mozek. :nevim:
Přestaň sledovat kriminálky, pusť si raději nějakou komedii a hoď se do pohody :-)

Tato diskuze mě fakt dostala :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.4.16 21:27
@Agnesita píše:
No, nejpodezřelejší je, že si drží barák, kde nebydlí, tzn. že má prachy. Syn má penzion, teda „spíš“ bordel. Tak bordel nebo penzion?? A jak to víš, jsi si jistá?!
Jsem jednoznačně za všímavost, ale tohle mi smrdí akorát tím, že soused je okolí divný finančně. Panebože… máme taky barák jen na víkendy a až tam budu častěji, strašně se budu bát podezření sousedů!

Tys na to kápla. Všechno je to jen závist. :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.4.16 21:29
@Šmoulice píše:
A nechceš si hledět svého? :think: Nebo bys možná měla jít do práce, řekla bych, že ti ta nuda na mateřské už leze na mozek. :nevim:
Přestaň sledovat kriminálky, pusť si raději nějakou komedii a hoď se do pohody :-)Tato diskuze mě fakt dostala :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A hned máš pěkný večer. :dance: :dance: A u tebe je to v každé třetí diskusi, viď. Máš hodně pěkných večerů. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15465
10.4.16 21:29

@JayLee

Já se taky nestarám o ostatní, je mi fuk co kdo dělá. :-) A jsem ráda, když se ostatní nestarají o mě…

A když už tu zase vymýšlejí sci-fi alá kopání na silnici, tak to je opravdu jiný případ ;)
A nechápu, jak tohle někdo může srovnávat :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
10.4.16 21:30
@Kobliha51 píše:
Tys na to kápla. Všechno je to jen závist. :potlesk: :potlesk:

Co hned píšeš o závisti? Jsi na to vůbec nějak divně umanutá. Píšu jen, že ne každý, kdo pečlivě opečovává jednu nemovitost, dokáže pochopit, že někdo se chová ke svému majetku jinak! Třeba tam je jednou za čas a najednou co dva dny. Tak ať to nahlásí, anonymně hrdinka, nicméně kde pak vezme policie povolení k domovní prohlídce, to jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
10.4.16 21:30

Já bych normálně zavolala na policajty a sdělila podezření, ale řekla bych že chci zachovat anonymitu, tím nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
10.4.16 21:31
@Agnesita píše:

No to by jsi asi měla. Aby ti tam za chvíli nevlítlo ozbrojené komando, na základě udání nějaké ženské od vedle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.4.16 21:32
@Agnesita píše:
Co hned píšeš o závisti? Jsi na to vůbec nějak divně umanutá. Píšu jen, že ne každý, kdo pečlivě opečovává jednu nemovitost, dokáže pochopit, že někdo se chová ke svému majetku jinak! Třeba tam je jednou za čas a najednou co dva dny. Tak ať to nahlásí, anonymně hrdinka, nicméně kde pak vezme policie povolení k domovní prohlídce, to jsem zvědavá.

Neboj, oni si poradí.

• Citovat
  • Upravit
15465
10.4.16 21:33
@Anonymní píše:
Já bych normálně zavolala na policajty a sdělila podezření, ale řekla bych že chci zachovat anonymitu, tím nic nezkazíš.

Tobě se ta anonymita nějak líbí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
10.4.16 21:34
@Šmoulice píše:
No to by jsi asi měla. Aby ti tam za chvíli nevlítlo ozbrojené komando, na základě udání nějaké ženské od vedle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Minule mrcha hlásila, že nám teče okap :think: dám si na ni pozor :D ne vážně…kdybych měla fakt blbý pocit, nahlásím to. Natvrdo a se vším všudy. Možná se k tomu baráku zajdu i podívat, samozřejmě, riskuju vstup na cizí pozemek…ale nebudu psát na emimino svý výpotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
10.4.16 21:37

Ja bych se sousedem zapredla rec a zatim nekonstruovala zadna dramata ;). Muj deda (vdovec) umrel doma na srdecni selhani, soused zalarmoval nase, protoze mel deda ve schrance dvoje nevyzvednute noviny.. Nemyslim si, ze zajimat se o sve okoli = spehovani. Nic se samozrejme nema prehanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová