Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o anonym nemusí mě rodina poznat
jojo takhle jeden pán řešil co má soused vedle v garáži a proč se tam topí a občas svítí a pořád to řešil a řešil no až jednou vedle v garáži hořelo a milý pán zjistil že dotyčný tam opravdu nikoho nevězní jen tam má myši na chov ![]()
No, co na to rict. Sousedovi do hlavy nevidis, co zamysli s barakem nebo tak. Treba ho chce prodat nebo tam skladuje munici, tezko rict.
Okýnka? Nakouknout? A ty tupé rány - to tam zrovna byl, nebo ne? Chodí s igelitkou tam a zpět po prázdnu? To je dráááma ![]()
Akorát si myslím, že to tak žhavé nebude… že v tom bude úplná pitomost -Promiň
Ale je fajn, jak se my matky na MD dokážeme zabavit… ![]()
Zakladatelko, mela bych stejne myslenkove pochody. Mysky by tam nemusel navazet po 22.hodine.
Paneboze
drbna v akci
hele hleď si svého, jo? Najdi si jinou zábavu, než špehovat, co dělá tvůj soused.
@RoseK Jako na to lze koukat ze dvou úhlů, no. Pravděpodobně to bude nějaká lehce vysvětlitelná blbost, ale na druhou stranu nevšímavost okolí k něčemu podezřelému, co dělá soused, už zapříčinila mnoho prů. erů ![]()
Může tam být pěstírna a nebo tam třeba někoho drží. Obojí není žádná sranda a já bych to práskla. Když tam bude všechno OK, nic se snad nikomu nestane, když tam vletí policie. Pořád lepší, než aby tam drželi nějaké lidi. Všechno je dnes možné.
Ty a nemohlo se mu tam něco pokazit, rozbít, upadnout a on to teď jezdí spravovat??
Aby tam neměl hajzlík množírnu…Psi tam neštěkaj? Nekvičej?
Tak tam vlez s bouchačku, až tam nikdo nebude…
@RoseK píše:
Panebozedrbna v akci
hele hleď si svého, jo? Najdi si jinou zábavu, než špehovat, co dělá tvůj soused.
Ty máš nějakou kriminální minulost či současnost? Pak by tvá reakce byla pochopitelná. Kdyby si Fritzla někdo pořádně všímal, nemusel zničit život tolika lidem. A takových je víc.
Ahoj, píšu jako anonym, protože to je dost zvláštní téma. Ale nevím kde jinde se poradit. A potřebuju, aby mě zase někdo postavil nohama na zem.
Bydlíme v zástavbě starých řadových domečků- vedle nás v jednom domečku nikdo nebydlí. Jsme tu už čtyři roky, já jsem na mateřsk, tak mám přehled jak to tu chodí a ten domek je pořád prázdný. Důchodce, který ho vlastní bydlí celkem nedaleko v jiném větším domě, o peníze nouzi nemá. Jeho syn má (oficiálně) penzion, ale je to spíš bordel. Taky vlastní nějaké koně a tak. A tedy ten majitel - starý vitální pán v důchodu, sem jezdíval tak jednou za měsíc, vždycky mu přetékala schránka letáky, v létě posekal trávu na zahrádce jednou. Prostě se o to moc nikdy nestaral.
Cca měsíc zpět jsem večer cca mezi desátou jedenáctou z toho domku slyšela takové tupé rány. Jelikož tam nikdo nebydlí, tak mě to překvapilo, ale nepřikládala jsem tomu nějakou větší váhu. Ale od té doby sem jezdí soused pravidelně co den, nebo ob den. Párkrát jsem ho viděla jak nese víc věcí v bedně, jinak chodí s igelitkou. Teďka jak bylo hezky, tak tu jezdil na kole.
No a teď co mě napadlo
No napadlo mě, že tam někoho drží.. Jinak si to neumím vysvětlit, proč by sem tak často chodil? Protože stěhovat se sem nikdy nechtěl, jiných majetků má dost.
My se jen zdravíme, nikdy jsme se nějak víc nebavili. Sousedka přes jedno si toho taky všimla, říkala mi, že je tu teď skoro každej den - ale bývá tam třeba půl hoďky, hoďku.. Tak až tím mi to v hlavě sepnulo.
Asi před půl rokem jsem viděla film Clevelandský únos. Dneska se mi to všechno v hlavě propojilo
.. Tak potřebuji zase trochu vystřízlivět. Hlavně netuším jak bych něco takového mohla vyvrátit či potvrdit. Na policii mi asi těžko pomůžou s takovým podezdřením… 
Beru jakékoliv rady.