Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
8.6.12 07:56

dnes jsem pročetla celých těch x stran co jste v noci popsali… viděla jsem fotky. Nechci být zlá ,ale najednou jsem je ani nebyla schopna prohlédnout 8o nedivím se teď tomu ,že sociálka ti zakladatelko nevěří. Sice máš možná pravdu,ale nikdo ti ji neuvěří. :? Vrhni se do úklidu a to hned ! Potom požádej sociálku o novou návštěvu ať vidí,že se snažíš.
Fakt nechápu jak můžeš nevidět v čem bydlíte. Mám dětí šest a právě proto ,bych si netroufla takto bydlet -vím totiž ,že už z principu na nás každý kouká jak na socky a takový jako ty tomu právě nahrávají :?

• Upravit
20296
8.6.12 07:58
@Kamča.dalmatinka píše:někdo má hold potřebu druh=mu jeho názor věčně vyvracet ale jak by řekl muj brácha oko není pí--,oko vidí tak moje oči vidí i špínu.
:lol: :lol: brácha ví :mrgreen:

jinak jsem prošla ty fotky: první pohled hrůza hrůzoucí, druhej už byl trochu lepší - ale ne teda o moc.

jaksi nepoznám, kde už je před a po rekonstrukci 8o špínu teda vidím: hlavně na povlečení a kobercích, ani si nechci představit - kolik tam musí být prachu.

uspořádání nábytku je pro naprosto nepochopitelné, to asi zakladatelka nechala úplně na dětech - jiné vysvětlení pro to nemám…

• načítám...
27008
8.6.12 08:25
@medvidek píše:
Snažíš se zbytečně :zed: ,vypadá to,že se ženský rozhodly zakladatelku rozcupovat na ty nejmenší kousíčky.

podle těch stohů je to dlouhodobý dočasný stav :nevim: protože i když se rekontruuje tak jde bez problémů mít aspon normálně uklizeno ne tenhle bordel.A výmluvy žemá 4 děti a čeká další to se Elke nezlob ale je její problém a rozhodně to není důvod neuklidit,byla jsem u spousty rodin a i když byli chudí nebo rekontruovali tak tohle tam nikdy nebylo jedině u cikánů.....
BTW:takovejhle bordle se neudělá za den takže u nich je tohle normální ne dočasný

• načítám...
2153
8.6.12 08:38
@Crystal87 píše:
podle těch stohů je to dlouhodobý dočasný stav :nevim: protože i když se rekontruuje tak jde bez problémů mít aspon normálně uklizeno ne tenhle bordel.A výmluvy žemá 4 děti a čeká další to se Elke nezlob ale je její problém a rozhodně to není důvod neuklidit,byla jsem u spousty rodin a i když byli chudí nebo rekontruovali tak tohle tam nikdy nebylo jedině u cikánů.....
BTW:takovejhle bordle se neudělá za den takže u nich je tohle normální ne dočasný

Mít čtyři děti a páté na cestě není „problém“. Je to velká rodina a péče o ni zabere spoustu času. To vaše „normálně uklizeno“ zabere v tak velkém bytě celkem dost času - je strašně pěkné, že vy to se svým 1 - 2 dětmi v 2+kk na rodičovské zvládáte levou zadní, ale každý prostě tolik času nemá.

Hlavně na úklidu či neúklidu domu teď návrat malého skutečně nestojí.

• načítám...
20296
8.6.12 08:40

@Crystal87

Tak já toto neznám ani od cikánů :roll: Pokud nepočítám barák v Brně, s nasprejovaným nápisem Muzeum romské kultury - který je bez oken, běžně v obýváku rozdělají oheň atd…

Ale stejně jako ty si myslím, že je to prostě bordel a sociální pracovnici se nedivím, do tohoto přijít, tak snad rovnou omdlím. A mohou tam mít klidně keramickou dílnu a malířský koutek (jakože se věnují dětem - což je sice pěkné, ale s bordelem v bytě se to nevylučuje).

• načítám...
sophinka
8.6.12 08:40
@Elke píše:
Mít čtyři děti a páté na cestě není „problém“. Je to velká rodina a péče o ni zabere spoustu času. To vaše „normálně uklizeno“ zabere v tak velkém bytě celkem dost času - je strašně pěkné, že vy to se svým 1 - 2 dětmi v 2+kk na rodičovské zvládáte levou zadní, ale každý prostě tolik času nemá.Hlavně na úklidu či neúklidu domu teď návrat malého skutečně nestojí.

děláš si srandu? pokud nezvládá úklid,jak může zvládat výchovu? Pokud je chaos už u úklidu,nemůže fungovat rodina…obzvláště u početné rodiny.

• Upravit
20296
8.6.12 08:41

@Elke

Však máš tu i názor Sophinky, maminky 6 dětí 8)

• načítám...
27008
8.6.12 08:43

Elke bydlím v baráku mám děti dvě a čekáme třetí a rozhodně není problém poklidit denně!Pokud nezvládá základ jako je uklidit jak má zvládnout to ostatní kolem tolika dětí??

• načítám...
27008
8.6.12 08:45
@Elke píše:
Mít čtyři děti a páté na cestě není „problém“. Je to velká rodina a péče o ni zabere spoustu času. To vaše „normálně uklizeno“ zabere v tak velkém bytě celkem dost času - je strašně pěkné, že vy to se svým 1 - 2 dětmi v 2+kk na rodičovské zvládáte levou zadní, ale každý prostě tolik času nemá.Hlavně na úklidu či neúklidu domu teď návrat malého skutečně nestojí.

no kdyby tam neměla takovje bordel ale uklizeno,bylo by to velké plus…já být sociálkatakdo tohohle prostředí todítě taky zrovna s radostí nepustím když to sečtu s tím ostatním…ono zakladatelka psala že to tak hrozné není ale je kdo ví jak je na tom zbytek věcí :nevim:

• načítám...
2153
8.6.12 08:47
@sophinka píše:
děláš si srandu? pokud nezvládá úklid,jak může zvládat výchovu? Pokud je chaos už u úklidu,nemůže fungovat rodina…obzvláště u početné rodiny.

Co to má společného? Domníváš se, že učitelka ve škole taky musí mít schopnosti profesionální uklízečky? A ideálně být schopná tu činnost vykonávat zároveň s výchovou dětí?

Pokud se zakladatelka většinu času věnuje dětem, kde má brát čas na cídění klik? Perfektně naklizeno často zároveň znamená, že se po dobu úklidu dětem nikdo nevěnuje…

• načítám...
27008
8.6.12 08:48
@Elke píše:
Co to má společného? Domníváš se, že učitelka ve škole taky musí mít schopnosti profesionální uklízečky? A ideálně být schopná tu činnost vykonávat zároveň s výchovou dětí?Pokud se zakladatelka většinu času věnuje dětem, kde má brát čas na cídění klik? Perfektně naklizeno často zároveň znamená, že se po dobu úklidu dětem nikdo nevěnuje…

to je blbost ;) uklízet se dá s dětma i formou hry a zábavy tohle jsou jen výmluvy.

• načítám...
20296
8.6.12 08:49

Tak můj syn cídí se mnou 8) Koukala jsem, že má už dost velké děti, aby jí s přehledem dokázaly pomoct :nevim:

Příspěvek upraven 08.06.12 v 08:50

• načítám...
6552
8.6.12 08:49

Elke, myslim, ze vycidene kliky jsou to posledni, co by po ni socialka chtela...... :-D Bud trochu realisticka, nikdo se nesnazi ji hanit, ja vim, ze tvrdis, ze jsi videla horsi bydleni, coz verim, ale jde ji o navrat syna, tak nejaky hyckani a hajeni opravdu na miste neni a mela by se nad kulturou bydleni zamyslet uz kvuli zajmu socialky.....

• načítám...
2153
8.6.12 08:50
@Crystal87 píše:
Elke bydlím v baráku mám děti dvě a čekáme třetí a rozhodně není problém poklidit denně!Pokud nezvládá základ jako je uklidit jak má zvládnout to ostatní kolem tolika dětí??

Nejspíš má obrácené priority - napřed zvládne to důležité kolem dětí, a když zbyde čas, tak uklidí. I běžný denní úklid v takové domácnosti musí zabrat dost času - umít nádobí po 6 lidech, vyprat pro ně oblečení, poskládat a uklidit to vyprané, možná vyžehlit…

• načítám...
2153
8.6.12 08:51
@Crystal87 píše:
Elke bydlím v baráku mám děti dvě a čekáme třetí a rozhodně není problém poklidit denně!Pokud nezvládá základ jako je uklidit jak má zvládnout to ostatní kolem tolika dětí??

Nejspíš má obrácené priority - napřed zvládne to důležité kolem dětí, a když zbyde čas, tak uklidí. I běžný denní úklid v takové domácnosti musí zabrat dost času - umít nádobí po 6 lidech, vyprat pro ně oblečení, poskládat a uklidit to vyprané, možná vyžehlit…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová