Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mikitaa píše:![]()
ja po skrinich lezla..i ve 12…pak slanovala po pradelni snure dolu ..ale dycky byl u nas poradek..nechapu jak to souvisi s lezenim po skrinich
Ale souvislost to mělo s nebezpečnými skříněmi co má zakladatelka na fotkách skoro uprostřed pokoje…jsou nahnuté už teď, takže podle mě stačí se trochu víc opřít při zběsilé hře a neštěstí je tu raz dva.
@Elke píše:
@sophinka píše:
No vidíš. Já v šestém, po návratu z práce padám únavou rovnou do postele a o víkendech si po půlhodině fyzické práce dávám dlouhý odpočinek, neb mě jinak bolí břicho. Asi jsme každá jiná, že?
pak je tu snad ještě manžel-přítel
Jo, jistě. Má to do práce a z práce skoro o hodinu dál, než já, takže vyráží před sedmou a před osmou se vrací… Většinou zvládne po večeři umýt nádobí…
@Elke píše:
Základní pořádek v téhle domácnosti je - čistá koupelna a kuchyň, vyluxované koberce, vypráno, umyté nádobí. Naklizíno tam není.
ja jsem nikdy na poradek nebyla nejak extremne prehnana…mam v baraku tri psi..spoustu dalsiho zvirectva co dela bordel..ale tohle mi jako zakladni poradek neprijde ani nahodou…jestli mas taky takhle cistou koupelnu tak potes koste…my mame koupelnu hnusnou..ted se bude rekonstruovat..ale po shlednuti tohoto ![]()
@eva valoi No ona ta věta „tam bych si kávu nedala…“ byla myšlena na úplně jiný byt - rozklikni si odkaz na fotku, který tam dala Loki01
@Katrinka píše:
Holky, a co tak přistoupit k tomu konstruktivně, vymyslet, jak ZAKLADATELCE pomociŽe se tady bude diskutovat, jak se to dá, či nedá zvládnout při 4 dětech je sice fajn, ale to jí moc v její mmt. /i když myslím, že dlouhodobé/ situaci nepomůže.Pokud by měla zájem - Co zorganizovat brigádu a dát jí to u ní doma do cajchu
![]()
Nebo, pomoci jí jinak, např. darovat slušný nábytek, zařízení bytu apod.
@Katrinka jsem pro
.klidně bych přijela a pomohla to dát do pucu.
ženy, přestaňte se rafat, nějak se ta diskuze zvrtává v něco, v co nechceme… Zakladatelka má byt normálně obyvatelný, ale neodpovídající běžnému standardu, na jaký býváme zvyklí. Zpráva sociálky mluví o starém zašlém vybavení a množtví povalujících se věcí, ale nemluví vysloveně o nebezpečnosti (aspoň myslím, nepamatuju si to úplně přesně). Je teď čistě na zakladatelce, jestli vezme naše názory v potaz a rozhodne se bydlení zvelebovat, nebo ne. Ale nelíbí se mi osobní výpady směřující k tomu, jak má doma kdo uklizeno versus měsíc těhotenství a co to značí o jeho osobnosti. Já spíš chci, aby se zkladatelka co nejdřív ozvala s novinkami ![]()
A zajímalo by mě,která z vás by tam v tom bytě vklidu bydlela a vychvávala svoje děti
A připadalo by ji to,jako místo vhodné pro děti,čisté
.
@Katka86 píše:
A zajímalo by mě,která z vás by tam v tom bytě vklidu bydlela a vychvávala svoje dětiA připadalo by ji to,jako místo vhodné pro děti,čisté
![]()
.
já rotzhodně ne ![]()
@Martysek píše:
Já jsem teda po skříních lezla a nenormální si úplně nepřipadám![]()
![]()
Není v tuhle chvíli jedno, jestli bylo odebráno skrz týrání nebo něco jinýho? Pokud se jim budou podmínky zdát nevyhovující, tak jí to vrácení dítěte moc nepomůže…
Elke - ona by neměla čekat na to, jestli to sociálka shledá vhodné nebo nevhodné a pak to teprve řešit, protože tím pobyt dítěte mimo rodinu akorát prodlouží. Takže by se měla fakt přetrhnout, aby to uvedla do stavu zaručeně vhodného a tím to všechno minimálně nezdržovala.
A nechceš napsat knížku sto výmluv? Asi bys měla úspěch
pokud bydlení nebude shledáno jako nevyhovující, tak se tím nic neprodlouží. Čekat se musí na soud a ten se úklidem taky neuspíší.
@Etcetera78 píše: ženy, přestaňte se rafat, nějak se ta diskuze zvrtává v něco, v co nechceme… Zakladatelka má byt normálně obyvatelný, ale neodpovídající běžnému standardu, na jaký býváme zvyklí. Zpráva sociálky mluví o starém zašlém vybavení a množtví povalujících se věcí, ale nemluví vysloveně o nebezpečnosti (aspoň myslím, nepamatuju si to úplně přesně). Je teď čistě na zakladatelce, jestli vezme naše názory v potaz a rozhodne se bydlení zvelebovat, nebo ne. Ale nelíbí se mi osobní výpady směřující k tomu, jak má doma kdo uklizeno versus měsíc těhotenství a co to značí o jeho osobnosti. Já spíš chci, aby se zkladatelka co nejdřív ozvala s novinkami
S tím souhlasím absolutně.
Mimochodem čtu ten starší příspěvek od zakladatelky, kde zmiňuje koupi nábytku - skříně kupoval přítel před třemi lety, psací stoly já před 5 lety…nevím jestli koupili nábytek z bazaru nebo nový, to je fuk - i v bazaru se dá nakoupit pěkně.
Ale můžete mi říct, že za tři roky ten nábytek vypadá tak jak vypadá? Já myslela, že ho mají tak 20 let minimálně a celých 20 let dostává sadu od dětí nebo přímo majitelů - protože v takovém stavu by nábytek koupil snad jen vůl… ![]()
tak k fotkam Vedanigy- neni to muj styl bydleni,ale a druhou stranu ,tam nevidim nic co by me presvedcilo,ze tam jsou nevyhovujci podminky pro deti,takhle vyrusta spousta deti,mam kamarady vysokoskolaky,deti maji pouze 2 a takovyhle chaos je pro ne normalni,ja bych to nesnesla,ale to neznamena,ze jsem lepsi
Vedanigo jinak,alespon hezky vymalovat by urcitre udelalo veliky rozdil
moc Ti drzim peste,aby vse dopadlo dobre,hlavne k dobru maleho,nechce se mi verit,ze by jsi ho tyrala
@Katrinka píše:
Holky, a co tak přistoupit k tomu konstruktivně, vymyslet, jak ZAKLADATELCE pomociŽe se tady bude diskutovat, jak se to dá, či nedá zvládnout při 4 dětech je sice fajn, ale to jí moc v její mmt. /i když myslím, že dlouhodobé/ situaci nepomůže.Pokud by měla zájem - Co zorganizovat brigádu a dát jí to u ní doma do cajchu
![]()
Nebo, pomoci jí jinak, např. darovat slušný nábytek, zařízení bytu apod.
Milé dámy,
ne, že bych se Vás chtěla nějak dotknout, ale zakladatelce v tuto chvíli zcela konstruktivně daleko lépe pomůže dobrý právník, než parta zapálených úklidomilných matek.
@Etcetera78 Přesně tak, už toho holky nechte nebo si sdělujte své uklízecí metody přes SZ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat