Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13376
7.6.12 23:01

Na cca jaké straně je hodnocení sociálky? Nebo co napsala?
Nedohledala jsem to :?

• načítám...
24379
7.6.12 23:01
@Elke píše:
Počet dětí není relevantní, v naší zemi můžeš mít dětí, kolik chceš. Prostor k žití tam mají (není to 10 lidí v garsonce, např.) Domácnost působí jako u finančně nedobře situované domácnosti - což nesmí být důvod k odebrání dětí. Hygienické vybavení mají, je tam v zásadě čisto. Hezké bydlení to není, ale to zákon taky nenařizuje. Potenciální týrání je to jediné, co v tomhle případě hraje pro sociálku nějakou roli.

když si to myslíš.....já se dohadovat nechci,nestojím o to.Pro jednu vlastně pěkné bydlení v rámci možností,pro jiné bydlení nevhodné pro děti a laxnost vyhodit přebytečný bordel a udělat pár vylepšení,co stojí především čas a né peníze.

• načítám...
20662
7.6.12 23:02

Hele já chci jít spát,tak už nekecejte,počkejte na ráno,nechce se mi dočítat stopadesát stránek :mrgreen: :mrgreen: děkujííííí :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
4275

@macinka85 cca 23, ale taky nehledám…třeba někdo ještě napíše přesnějc

• načítám...
5578

Holky je mi z toho strašně smutno… :,( , dívám se na malou v postýlce a kdyby mi jí někdo měl vzít, umřela bych bez ní :,( …sama nevím, čemu věřit a čemu ne..fotky mě dost šokovaly, byť mě zarazí málo co..nechci zakladatelku nijak soudit, ale nedovedu si v takových to podmínkách vychovávat několik dětí, včetně 2-letého :| …nemám slov :,( , hlavně ať ten malý brouček netrpí.. :(

• načítám...
2153
7.6.12 23:03
@wildcherry píše:
když si to myslíš.....já se dohadovat nechci,nestojím o to.Pro jednu vlastně pěkné bydlení v rámci možností,pro jiné bydlení nevhodné pro děti a laxnost vyhodit přebytečný bordel a udělat pár vylepšení,co stojí především čas a né peníze.

Nikdo netvrdí, že je to pěkné bydlení. Není. Ale není to bydlení nevhodné pro děti.

• načítám...
lucenka
7.6.12 23:03
@Katka86 píše:
Ted možná neštastné nejsou,ale až vyrostou,tak to určitě příjde :nevim: Pozvala bys sis přítele do takového bytu?nebo udělala tam oslavu narozenin s kamarádama? :nevim:

Přesně tak. Chlap vyrůstal v bytě, co vypadá jako skladiště. Není tam k hnutí a samé krámy. Kamarády tam na návštěvě neměl nikdy, mě tam vzal po 2 letech vztahu a to ještě v noci abych nic neviděla a ráno mě pakoval nejkratší cestou ven. Měl tam jenom svůj kout, kde měl uklizeno. Teď z toho má problémy k nám pozvat návštěvu. Není na to zvyklý.

• Upravit
4058
7.6.12 23:05

Fotky jsem viděla,bylo to horší než jsem čekala,ale stejně je mi zakladatelky líto.Ona není vůbec žádná hlupka,podívejte se,jakým způsobem psala příspěvky,absolutně bez chyby,u jiných pisatelek poznáte,že jsou jednodušší.Ono strašně záleží na tom,kde třeba ten kterej člověk vyrůstá,v jakém prostředí a jak mívali doma uspořádanou domácnost,jak se uklízelo apod.,to si pak člověk tak nějak přebírá dál do života.Mě v souvislosti s těma fotkama napadlo to,že by bylo asi lepší,kdyby měli zatí jen 1 pokoj upravený na spaní,druhý obývák a hrací prostor a kuchyň..a na zbytku by se pracovalo a takle postupně dávalo dokupy..podle možností..i když já bych radši domek prodala a koupila normální byt 3+1 nebo 4+1…
Zakladatelka se neozvala,je mi jí fakt líto,ty názory jí musely odrovnat..

• načítám...
24379
7.6.12 23:05
@Katka86 píše:
Hele já chci jít spát,tak už nekecejte,počkejte na ráno,nechce se mi dočítat stopadesát stránek :mrgreen: :mrgreen: děkujííííí :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

naprdět :lol:

• načítám...
20662
7.6.12 23:06
@Elke píše:
Nikdo netvrdí, že je to pěkné bydlení. Není. Ale není to bydlení nevhodné pro děti.

Takže když tohle je vhodné bydlení pro děti,co je potom to,kde je čisto,uklizeno,jako to má většina lidí? :think: :think:

• načítám...
20662
7.6.12 23:06
@wildcherry píše:
naprdět :lol:
:cert: :cert: :cert: :cert: :P :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
8814
7.6.12 23:08
@wildcherry píše:
takže ty si taky myslíš,že to je vlastně útulné bydlení? :roll: …a že posudek soc.prac. byl přehnaný?A to tam ještě nebylo uklizeno?Tak jsem asi divná…já si pod bydlením pžedstavuji něco jiného a to i v případě když potlačím svoji rozežranost.

Jake utulne bydleni? Uz jsem rekla co si o tom myslim. Nemyslim, ze tam je spina. Je videt, ze nabytek atd je stary, ale co je nove je deti.

• načítám...
13376
7.6.12 23:08
@Elke píše:
Nikdo netvrdí, že je to pěkné bydlení. Není. Ale není to bydlení nevhodné pro děti.

Tohle si taky myslím.

• načítám...
2153
7.6.12 23:10
@Katka86 píše:
Takže když tohle je vhodné bydlení pro děti,co je potom to,kde je čisto,uklizeno,jako to má většina lidí? :think: :think:

Standard.

• načítám...
5638
7.6.12 23:10

souhlas!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová