Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
48576
7.6.12 22:19

@Loki01 tady někdo plete jabka z hruškama.Tady nejde o to že má špínu tak dítě odebrat ale o to že se ptala zda je ten byt tak hroznej?????.Dítě nebylo odebráno kvuli bytu ale kvuli týrání :nevim: .Nechápu že se tady furt brojí proti že na odebrání to není když o tohle snad nejde :nevim: .Zakladatelka chtěla znát náš názor

elke máš vlastně pravdu.Byt je vcelku fajn a at na to zakladatelka uplně kašle.Dítě hold zustane v děcáku proto že vše hovoří proti ní a byt tomu nepřidal.

• načítám...
stazinka09
7.6.12 22:19
@Elke píše:
Syn evidentně týranej nebyl. Podle uvedených vyjádření lékařů se jednalo o jednorázovou záležitost s výrazným podezřením na to, že byla způsobena úmyslným jednáním druhé osoby. Můj skromný odhad zní, že ho otec fláknul poté, co jim kluk shodil a rozbil mikrovlnku, ale prokázat to nemůžu, stejně jako své podezření nemůže prokázat sociálka. Pokud za tím skutečně stojí otec, tak se zakladatelka bohužel skutečně jen svezla a na současné situaci nemá vlastní přičinění.

Já to taky tak tipuju, ale jakou má zakladatelka šanci tohle prokázat?

• Upravit
2153
7.6.12 22:20
@Katka86 píše:
Tak sociálka nepřišla hned na druhý den,co kluka zabavili.Dalo se čekat že přijdou.Akorát nechápu,jak si někdo mohl naivně myslet,že když je tady podezření na týrání,tak že bude sociálka k tomu bydlení schovívavá :nevim: a že ho snad popíše jako vyhovující :nevim:

Zakladatelka psala, že přišli v době, kdy byla se synem kontinuálně v nemocnici a partner se sám staral o celou rodinu.

• načítám...
24379
7.6.12 22:20

pokud mám na 5 dítě,aby nestrádalo ani jedno z nich…tak mám na to mít plněhodnotné bydlení a pak do něho přivádět další děti.Opravdu nevím jestli je to na odebrání,ale to s tím nesouvicí,protože dítě bylo odebráno kvůli týrání a pak proběhla kontrola domu.Podle zakladatelky je toto ok,ale při kontrole hrůza…nechtěla bych vidět ten byt při době kontroly a soc. pracovnice chápu že se jim do toho nechce pustit dítě,který je zmlácený a nikdo furt neví kým.Velice mě překvapuje solidarita žen,který by zakladatelku v jiné diskusi rozdupaly a ještě napsaly že se díví,že ji děti nevzaly…
Pokud už má velký pepek,zapřáhla bych do práce starší děti a hlavně přítele…ale bojovat o dítě a neudělat pro to ani to základní co se pracovnicím nelíbí je divný.A názory že už není co kam uklidit je blbost…podle mě skříně budou na půl prázdné a věci všude ne jen tam.K tomu se dá vyřadit jeden pokoj kde bude ,,bordel místnost,, a zbytek uspořádat jak se má.Protože s rekonstrukcí to nemá až tam moc co dělat.

• načítám...
medvidek
7.6.12 22:21
@nety78 píše:
pokud by sem někdo dal fotky svého domova v jiné diskuzi, řeknu si takhle bych žít nechtěla, ale v souvislosti s problémem, který zakladatelka má to hned vypadá jinak . Tady JE vidět, že něco není v pořádku.

Ale jo! Já chápu,dala „v šanc“ své bydlení a chtěla slyšet co si o tom myslíme s tím souhlasím,jen mi je LÍTO,že místo citlivého přesto jasného upozornění,že to u nich nevypadá útulně se setkala s odsuzujícíma komentama.Skrátka dá se to říct i jinak.A to je to co mi vadí.Psaný projev vyzní,„VŽDY“tvrději než osobní kontakt.
Proto prosím zkusme bod po bodu sepsat co PODLE NÁS,VÁS by mohla uděla pro zútulnění,lépe vypadají,na pohled,jejich domek.Při to prosím nezapomínejme na to,že má děti školou povinné + jezdí den co den za synkem a JE TĚHOTNA!!!

• Upravit
17630
7.6.12 22:21
@Elke píše:
Tak znova. Pokud je to rekonstrukce baráku, který převzali v dezolátním stavu, tak je snad lepší napřed provést rekonstrukci a stavební úpravy a pak řešit příjemné bydlení, než natřít neomítnuté stěny, aby to jako vypadalo… Zvlášť, když těžko mohl někdo čekat, že jim dítko po návratu od otce zabaví sociálka a budou u nich dělat šťáru.

ale ty tu sama neustále píšeš, že jsou ve špatné finanční situaci. Tak jak dlouho myslíš, že ta rekonstrukce bude trvat?? Tady asi nejde o to, že za měsíc bude vše hotové a pak se vymaluje. Tady to vypadá na pěkných pár let a to už skoro stojí za to si tam vymalovat :nevim:

• načítám...
48576
7.6.12 22:22
@medvidek píše:
Ale jo! Já chápu,dala „v šanc“ své bydlení a chtěla slyšet co si o tom myslíme s tím souhlasím,jen mi je LÍTO,že místo citlivého přesto jasného upozornění,že to u nich nevypadá útulně se setkala s odsuzujícíma komentama.Skrátka dá se to říct i jinak.A to je to co mi vadí.Psaný projev vyzní,„VŽDY“tvrději než osobní kontakt.
Proto prosím zkusme bod po bodu sepsat co PODLE NÁS,VÁS by mohla uděla pro zútulnění,lépe vypadají,na pohled,jejich domek.Při to prosím nezapomínejme na to,že má děti školou povinné + jezdí den co den za synkem a JE TĚHOTNA!!!

medvídku myslim že už jsme každá napsala bod po bodu co je podle nás špatně ;)

• načítám...
20662
@Elke píše:
Zakladatelka psala, že přišli v době, kdy byla se synem kontinuálně v nemocnici a partner se sám staral o celou rodinu.

Nebudu se s tebou dohadovat.Prostě jsem toho názoru jakého jsem,je to hnusácké bydlení a kdybych já měla dítko v kojenáku,tak si klidně sedřu ruce do krve,uklidím neukliditelné,jenom abych dítko dostala zpátky.Ty zakl. jenom omlouváš.Jsem zvědavá,jestli ji za to syn v budoucnu taky omluví :nevim: že musel být v kojenáku,protože se mamince nechtělo uklízet a jen se vymlouvala.

• načítám...
2153
@stazinka09 píše:
Já to taky tak tipuju, ale jakou má zakladatelka šanci tohle prokázat?

Žádnou. Pokud ex-partnera neudá někdo, kdo to viděl. Pokud doktor dokáže odhadnout dobu vzniku zranění, tak je určitá šance dokázat, že se to stalo v době, kdy ho měl otec na starosti.

• načítám...
14809
7.6.12 22:23

@wildcherry A jsme zase u toho, mám mít to a to a pak mám přivádět na svět děti. A kdo nemá tomto a toto, tak at´se nemnoží. Hele co kdybysme nechali lidi žít v jejich bordýlku a my si můžem uklidit, ne?

• načítám...
2153
7.6.12 22:23
@Kamča.dalmatinka píše:
@Loki01 tady někdo plete jabka z hruškama.Tady nejde o to že má špínu tak dítě odebrat ale o to že se ptala zda je ten byt tak hroznej?????.Dítě nebylo odebráno kvuli bytu ale kvuli týrání :nevim: .Nechápu že se tady furt brojí proti že na odebrání to není když o tohle snad nejde :nevim: .Zakladatelka chtěla znát náš názorelke máš vlastně pravdu.Byt je vcelku fajn a at na to zakladatelka uplně kašle.Dítě hold zustane v děcáku proto že vše hovoří proti ní a byt tomu nepřidal.

Je snadné překroutit to, co druhý říká… Byt není fajn. Je v dezolátním stavu a oni se s tím snaží něco dělat.

• načítám...
46867
7.6.12 22:25
@Elke píše:
Syn evidentně týranej nebyl. Podle uvedených vyjádření lékařů se jednalo o jednorázovou záležitost s výrazným podezřením na to, že byla způsobena úmyslným jednáním druhé osoby. Můj skromný odhad zní, že ho otec fláknul poté, co jim kluk shodil a rozbil mikrovlnku, ale prokázat to nemůžu, stejně jako své podezření nemůže prokázat sociálka. Pokud za tím skutečně stojí otec, tak se zakladatelka bohužel skutečně jen svezla a na současné situaci nemá vlastní přičinění.

Ja teda zpravu od lekare necetla, jen to co napsala zakladatelka. A ta pise, ze chlapci bylo ublizeno umyslne, coz pro me znamena tyrani. Facka vs. modriny po celem tele, zvraceni atd., je sakra rozdil.
A ze jsi soc. pracovnice ti neverim . ;)

• načítám...
24379
7.6.12 22:25
@Vera111 píše:
ale ty tu sama neustále píšeš, že jsou ve špatné finanční situaci. Tak jak dlouho myslíš, že ta rekonstrukce bude trvat?? Tady asi nejde o to, že za měsíc bude vše hotové a pak se vymaluje. Tady to vypadá na pěkných pár let a to už skoro stojí za to si tam vymalovat :nevim:

zakladatelka ale psala,že zas tak špatně na tom nejsou a má i peníze si platit dobrého právníka…tak nevím teda

• načítám...
stazinka09
7.6.12 22:26
@Elke píše: Žádnou. Pokud ex-partnera neudá někdo, kdo to viděl. Pokud doktor dokáže odhadnout dobu vzniku zranění, tak je určitá šance dokázat, že se to stalo v době, kdy ho měl otec na starosti.

Tak přesně to jsem si myslela a nechtěla ani radši psát. Máš info jak to chodí v takových případech, Zakladatelka musí prokázat, že ona to nebyla nebo naopak soud musí prokázat, že ona to byla. Dělá se znalecký posudek nebo jak?

• Upravit
2153
7.6.12 22:26
@Katka86 píše:
Nebudu se s tebou dohadovat.Prostě jsem toho názoru jakého jsem,je to hnusácké bydlení a kdybych já měla dítko v kojenáku,tak si klidně sedřu ruce do krve,uklidím neukliditelné,jenom abych dítko dostala zpátky.Ty zakl. jenom omlouváš.Jsem zvědavá,jestli ji za to syn v budoucnu taky omluví :nevim: že musel být v kojenáku,protože se mamince nechtělo uklízet a jen se vymlouvala.

On je v kojeňáku proto, že mu někdo ublížil. Bydlení bylo zhodnoceno, ale zatím nehraje vůbec žádnou roli v tom, proč musí to dítě v ústavu zůstat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová