Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
7.6.12 21:42

@JanaK88 Teď mám v kuchyni na křesle v rohu hromadu knih, skripta, velký kroužkový blok atd. Byla jsem odevšud vyhnána a vlastní pracovnu nemám. Usídlila jsem se tedy v koutečku v kuchyni, ale takové věci do kuchyně asi nepatří, tak snad mi nepřijde nějaká kontrola.

• načítám...
2153
7.6.12 21:43
@eva valoi píše:
@Elke Já mám doma Marxův kapitál, komunistický manifest, Hitlerův Mein Kapmf i Korán, bibli kralickou i ekumenický překlad. A spoustu dalších zajímavých věciček.

To je filozofická klasika, to se bere jinak, než budovatelské žblepty :-)

• načítám...
marra

@Elke Ja chytra argumentujici hlava zduraznuji ze ikea se da obednat i prez net,zrovna na mmb se tim holky ,,zivi",maji jen o par korun drazsi veci po domluve sezenou i vice.soz jiste ale zakladatelka vi,kdyz ovlada internet ;) jinak dvazi ppl,platila jsem za dovoz 200kc,pri nakupu za 2500kc.

• Upravit
L-enny

Diskuzi sleduji od začátku.....zůstával mi rozum stát nad tím,když zakladatelka líčila jaké mají bydlení.Ŕíkala jsem si.Kvůli tomu vzali dítě? Šílený…no, budu upřímná…po shlédnutí fotek,kde mi jen padla brada údivem, se nedivím…hromady a hroamdy bordelu, vše takové zašlé, špinavé..Ano,špinavé. Myslíte si,že někdo u nich stírá prach z těch hromad knížek a oblečení v policích? Ne…obývák zašlý, zaprášený. Nevšimla jsem si kytek (ano,ne každý je pěstitel,ale i jedno kvítko dokáže byt zútulnit) postele zvalchované. Kopelna dle fotky čistá,to jo. Kuchyň stará,ale vypadá čistě.Zbytek otřesný…chodba šílená, a hlavně,je tam spousta nebezpečí pro děti. Naprosto souhlasím se vším,co napsali @Kamča.dalmatin a @marra

My jsme se taky stěhovali do bytu s dítětem,který jsme rekonstruovali. Ale vžd tu bylo čisto a práci jsme dělali v jednom pokoji a pak pokračovali dál. U zakladatelky mi příjde slovo rekonstrukce spíš jako omluva nad tím,jaký má doma svinčík…a že vám to některým příjde jako normální bydlení? Nechápu…i my máme starý nábytek,ale čistý,nezaskládaný nesmysly a funkční. Tady je všechno přeplněný, nastrakný kde se dá…

zakladatelka chtěla vědět názor na bydlení.Tak ho píšu.To,že má dítko v kojeňáku nebo kde přesně je mi strašně líto. Nemyslím si,že by malej byl týranej,ale prostě, prohlídka bytu byla pro úřady tou pomyslnou poslední kapkou :? :? nemyslím si,že je posudek nepravdivý :?

Příspěvek upraven 07.06.12 v 21:45

• Upravit
14809
7.6.12 21:44

@Elke Možná že bych někde našla i Jak se kalila ocel. Ono totiž tyto knihy jsou vynikajicí ke studiu ducha té které doby, určitě chápeš, co tím myslím.

• načítám...
1610
7.6.12 21:44

Nečetla jsem celou diskuzi, ale to se malého nezeptali kdo mu ublížil? Děkuju za info

• načítám...
2153
7.6.12 21:45
@Mirii píše:
Asi na tom neco pravdy bude kdyz i sama socialka, ktera toho uz musela hodne videt , ma s bydlenim zakladatelky problem :nevim:

I na sociálce můžeš narazit na blba. Dělají tam lidé, co udělají první poslední pro to, aby dítě mohlo zůstat u rodičů, pokud mu to neubližuje. A taky lidé, co se špatně vyspí a vybijí si to na prvním případu, co jim padne pod ruku.

• načítám...
2153
7.6.12 21:46
@Katka86 píše:
takže tobě přijde,že to bydlení není nijak neobvykle,nebo spíš vhodné pro život rodiny s dětmi? :think:

Připadá mi to jako bydlení rodiny v nedobré finanční situaci, které se ta rodina snaží řešit. Nedostatek prostředků ze zákona NESMÍ být důvodem k odebrání dětí.

• načítám...
15418
7.6.12 21:47

Jen pro odlehčení situace, když budete mít čas, pusťte si tuhle slovenskou výměnu manželek, myslím si, že po shlédnutí vám bude připadat zakladatelčino bydlení jako luxus a nádhera: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
17565
7.6.12 21:47
@denca29 píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale to se malého nezeptali kdo mu ublížil? Děkuju za info

malý ještě nemluví natolik, aby takovou informaci podal

• načítám...
4306
7.6.12 21:48
@eva valoi píše:
@JanaK88 Teď mám v kuchyni na křesle v rohu hromadu knih, skripta, velký kroužkový blok atd. Byla jsem odevšud vyhnána a vlastní pracovnu nemám. Usídlila jsem se tedy v koutečku v kuchyni, ale takové věci do kuchyně asi nepatří, tak snad mi nepřijde nějaká kontrola.

Přilož ke kávičce sociální pracovnici Mein kampf a pak si na emiminu stěžuj na ošklivý posudek.
Kdybych pracovala na sociálce jako právník, tak po předložení spisu zakladatelky bych předběžko podala expres. Ale když vám i zakladatelce přijde, že má domácnost čistou a bezpečnou pro výchovu dětí, tak fajn váš názor, rozhodne soud.

• načítám...
18305
@eva valoi píše:
@Elke Možná že bych někde našla i Jak se kalila ocel. Ono totiž tyto knihy jsou vynikajicí ke studiu ducha té které doby, určitě chápeš, co tím myslím.

Ocel tady kalím já - a docela profesionálně; tak mi prosím nefušuj do řemesla… :mrgreen:

• načítám...
20662
@Elke píše:
Připadá mi to jako bydlení rodiny v nedobré finanční situaci, které se ta rodina snaží řešit. Nedostatek prostředků ze zákona NESMÍ být důvodem k odebrání dětí.

Tak mě to nepřijde jako nedostatek prostředků(k tomu ještě zakl.psala,že ji chlap vydělá 20 tis měs.),ale příjde mi to jako bydlení obr bordeláře :nevim:

• načítám...
2153
7.6.12 21:49
@marra píše:
@Elke Ja chytra argumentujici hlava zduraznuji ze ikea se da obednat i prez net,zrovna na mmb se tim holky ,,zivi",maji jen o par korun drazsi veci po domluve sezenou i vice.soz jiste ale zakladatelka vi,kdyz ovlada internet ;) jinak dvazi ppl,platila jsem za dovoz 200kc,pri nakupu za 2500kc.

Každý má na peníze a jejich hodnotu jiný náhled. Mám 40.000 hrubého měsíčně a 2500 za nákup drobností v ikee bych si 3× rozmyslela… Internet ovládám taky a co se prodává na mmb skutečně netuším. A to mám jistě víc času, než zakladatelka starající se o 4 děti.

• načítám...
14809
7.6.12 21:50

@Katka86 Bydlení neodpovídá možná tomu, co se dnes považuje za standard, ale skutečně jsem viděla i horší a děti tam žijí a jsou v pohodě.
Znám děcka, co mají totál zkažený zuby, tepláky s dírou na prdeli, boty o tři čísla větší a přesto nevidím žádný důvod, proč by je měl někdo vyrvat z rodiny, která je sice trochu nestandardní, ale milující. Prostě jsou to čuňata, taky jsem si u nich dala kafe. Já jsem extrémě neštítivá. :mrgreen: Bylo mi s nimi vždycky fajn.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová