Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15418
7.6.12 21:50
@denca29 píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale to se malého nezeptali kdo mu ublížil? Děkuju za info

Jestli si dobře pamatuju, tak jsou mu dva roky, to by jim toho asi ještě moc neřekl…

• načítám...
1610
7.6.12 21:52

Aha a můžete mi někdo napsat průběh ať nemusím dočítat? :kytka: :kytka: Děkuju

• načítám...
20662
7.6.12 21:52
@Elke píše:
Každý má na peníze a jejich hodnotu jiný náhled. Mám 40.000 hrubého měsíčně a 2500 za nákup drobností v ikee bych si 3× rozmyslela… Internet ovládám taky a co se prodává na mmb skutečně netuším. A to mám jistě víc času, než zakladatelka starající se o 4 děti.

a co že máš 40 tisíc? :roll: já mám 250 :nevim: :lol: :lol: :lol:
Jestli takhle žije rodina,kde chlap má dvacet tisíc,takže to pak půlka obyvatel žije ještě hůř :think: :think: :nevim: protože dneska na průměrnou mzdu nedosáhne čím dál tím mín lidí :nevim:

• načítám...
marra
7.6.12 21:53
@Elke píše:
Každý má na peníze a jejich hodnotu jiný náhled. Mám 40.000 hrubého měsíčně a 2500 za nákup drobností v ikee bych si 3× rozmyslela… Internet ovládám taky a co se prodává na mmb skutečně netuším. A to mám jistě víc času, než zakladatelka starající se o 4 děti.

Elke,nechci se s tebou tady prit,konecne priznej ze to co ma zakladatelka doma NENI NORMALNI.Je to normalni chliv,to se na me nezlob.Ano ja jsem byla schopna dat za vybaveni bytu 2500kc,ale v tom je lustr,barva a jeste kreslo k psacimu stal,vcetne serepeticek ;)

• Upravit
2153
@Katka86 píše:
Tak mě to nepřijde jako nedostatek prostředků(k tomu ještě zakl.psala,že ji chlap vydělá 20 tis měs.),ale příjde mi to jako bydlení obr bordeláře :nevim:

Chlap vydělává 20 tis. Jsou šestičlenná rodina. Musí zaplatit jídlo, energie, vodu, možná něco za bydlení (splátka hypotéky apod…). Kolik myslíš, že jim z toho zbyde? A na kolik myslíš, že vyjde třeba jenom štuk do jedné místnosti?

• načítám...
14809

@JanaK88 Ale at´si bydlí v čem uzná za vhodné. To snad není pravda, to budeme lidem diktovat, že musí mít knihy v knihovně, oblečení ve skříni? Ať si má na podlaze nebo na skříních, co chce. Co je k sakru komu po tom?

• načítám...
20662
7.6.12 21:54
@eva valoi píše:
@Katka86 Bydlení neodpovídá možná tomu, co se dnes považuje za standard, ale skutečně jsem viděla i horší a děti tam žijí a jsou v pohodě.
Znám děcka, co mají totál zkažený zuby, tepláky s dírou na prdeli, boty o tři čísla větší a přesto nevidím žádný důvod, proč by je měl někdo vyrvat z rodiny, která je sice trochu nestandardní, ale milující. Prostě jsou to čuňata, taky jsem si u nich dala kafe. Já jsem extrémě neštítivá. :mrgreen: Bylo mi s nimi vždycky fajn.

Jenomže tady jde o to,že má dítko v kojenáku a chce o něho bojovat. a já se nedivím,že socka napsala to co napsala.

• načítám...
L-enny
7.6.12 21:54

@Elke ano,ale i chudí lidé můžou mít doma útulno.Ne tohle skladiště všeho možnýho…

Každopádně, souhlasím s mým manželem,který fotky viděl, že každému dítěti je líp u rodičů,než v dětském domově. Chce to jen trochu (no,trochu víc) zamakat na bydlení. :palec:

• Upravit
2153
7.6.12 21:56
@Katka86 píše:
a co že máš 40 tisíc? :roll: já mám 250 :nevim: :lol: :lol: :lol:
Jestli takhle žije rodina,kde chlap má dvacet tisíc,takže to pak půlka obyvatel žije ještě hůř :think: :think: :nevim: protože dneska na průměrnou mzdu nedosáhne čím dál tím mín lidí :nevim:

význam to mělo v kontextu, netřeba v tom hledat přebíjenou.

na průměrnou mzdu dnes zhruba polovina zaměstnanců skutečně nedosáhne. Na druhou stranu, kolik z té poloviny z toho živí 6 lidí? To vskutku není průměrná rodina…

• načítám...
22590
7.6.12 21:57
@L-enny píše:
@Elke ano,ale i chudí lidé můžou mít doma útulno.Ne tohle skladiště všeho možnýho…Každopádně, souhlasím s mým manželem,který fotky viděl, že každému dítěti je líp u rodičů,než v dětském domově. Chce to jen trochu (no,trochu víc) zamakat na bydlení. :palec:

Presne :hug: :palec:

• načítám...
20662
7.6.12 21:57
@Elke píše:
Chlap vydělává 20 tis. Jsou šestičlenná rodina. Musí zaplatit jídlo, energie, vodu, možná něco za bydlení (splátka hypotéky apod…). Kolik myslíš, že jim z toho zbyde? A na kolik myslíš, že vyjde třeba jenom štuk do jedné místnosti?

nevím proč pořád mluvíš o nějakých stavebních upravách.je tam bordel,tuny zbytečnosti.stačí vyházet a UKLIDIT a vypadá to tam uplně jinak :nevim: .O tom,co všechno platí,či neplati můžeme jenom polemizovat.ale ze své zkušenosti vím,že když takhle někdo bydlí,tak je finačně negramotný a peníze se utracejí za chlast,cigára a zbytečnosti.tím ale nechci říct,že to tak je i u zakl..

• načítám...
4306
7.6.12 21:58
@eva valoi píše:
@JanaK88 Ale at´si bydlí v čem uzná za vhodné. To snad není pravda, to budeme lidem diktovat, že musí mít knihy v knihovně, oblečení ve skříni? Ať si má na podlaze nebo na skříních, co chce. Co je k sakru komu po tom?

Je tomu do toho poměrně dost sociálce, jestli jsi to stále nepochopila. Ten bordel já osobně považuji za ten menší problém, horší jsou neupevněný nábytek, který jednou na někoho spadne (anebo se rozpadne a někoho zavalí). Vyjadřuji jen svůj názor, od toho diskuze je, zejména, když se zakladatelka sama ptá na názory ostatních :D

• načítám...
14809

@L-enny Chudí můžou mít útulno a bohatí můžou mít bordel a je to jejich věc snad, ne?

• načítám...
2153
@marra píše:
Elke,nechci se s tebou tady prit,konecne priznej ze to co ma zakladatelka doma NENI NORMALNI.Je to normalni chliv,to se na me nezlob.Ano ja jsem byla schopna dat za vybaveni bytu 2500kc,ale v tom je lustr,barva a jeste kreslo k psacimu stal,vcetne serepeticek ;)

Nechci se s tebou přít, ustup mému názoru? Proč?

To, co má zakladatelka doma není běžně udržovaná domácnost. Odpovídá to domácnosti ve stavu nezbytné totální rekonstrukce. Není to za hranicí toho, co se považuje za ohrožující dítě.

• načítám...
14809
7.6.12 21:59

@JanaK88 Ale já to chápu, samozřejmě. Někdo musí bdít nad tím, jak bydlíme, co jíme a tak.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová