Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2153
7.6.12 22:00
@L-enny píše:
@Elke ano,ale i chudí lidé můžou mít doma útulno.Ne tohle skladiště všeho možnýho…

Pokud tam probíhá rekonstrukce, tak je to dočasný stav.

• načítám...
46867
@Elke píše:
Chlap vydělává 20 tis. Jsou šestičlenná rodina. Musí zaplatit jídlo, energie, vodu, možná něco za bydlení (splátka hypotéky apod…). Kolik myslíš, že jim z toho zbyde? A na kolik myslíš, že vyjde třeba jenom štuk do jedné místnosti?

zakl. si tez neco prividela, alimenty, rodicak atd… :nevim: ja mela pro dve osoby na mesic 1000 Kc na vse a i presto jsem si uklidila

• načítám...
20662
@Elke píše:
význam to mělo v kontextu, netřeba v tom hledat přebíjenou.na průměrnou mzdu dnes zhruba polovina zaměstnanců skutečně nedosáhne. Na druhou stranu, kolik z té poloviny z toho živí 6 lidí? To vskutku není průměrná rodina…

není to průměrná rodina,ale silně pochybuji,že všichni,co maj více děti a chlapa s 20 tis. měsíčně bydlí takhle :nevim: Já znám 4 rodiny,kde mají děti pět,chlap dělá obyč.dělníka za 15 tisíc a takhle rozhodně nebydlí :nevim:

• načítám...
20662
7.6.12 22:01
@Weru píše:
zakl. si tez neco prividela, alimenty, rodicak atd… :nevim: ja mela pro dve osoby na mesic 1000 Kc na vse a i presto jsem si uklidila

Uklíd není o penězích,uklid je o tom,chtít mít doma uklizeno.A tady to zrovna asi nikdo nechce :think: Což se teda divím,když jde o vlastní dítě.

• načítám...
marra
7.6.12 22:02
@Weru píše:

FAKT JO? 8o TY SIS UKLIZELA JO?NO JAK JE TOTO MOZNE, :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ocividne zakladatelka uklizenim netrpi. :roll: :P

• Upravit
medvidek
7.6.12 22:02
@Elke píše:
Pokud tam probíhá rekonstrukce, tak je to dočasný stav.

Snažíš se zbytečně :zed: ,vypadá to,že se ženský rozhodly zakladatelku rozcupovat na ty nejmenší kousíčky.

• Upravit
2153
7.6.12 22:03
@Katka86 píše:
nevím proč pořád mluvíš o nějakých stavebních upravách.je tam bordel,tuny zbytečnosti.stačí vyházet a UKLIDIT a vypadá to tam uplně jinak :nevim: .O tom,co všechno platí,či neplati můžeme jenom polemizovat.ale ze své zkušenosti vím,že když takhle někdo bydlí,tak je finačně negramotný a peníze se utracejí za chlast,cigára a zbytečnosti.tím ale nechci říct,že to tak je i u zakl..

Jak můžeš z fotek poznat, co je pro danou rodinu, kterou neznáš, zbytečné? Uklidit to evidentně není kam, vyhazovat věci jen z důvodu dočasného nedostatku místa je krátkozraké.

Pokud máš 4 děti a páté na cestě, nemusíš být finančně negramotná na to, aby ti chyběly peníze.

• načítám...
24379
7.6.12 22:04

Holky já nechápu,proč ji chcete posílat věci,vždyt je nepotřebuje…má jich až až…k tomu už někde zakladatelka psala,že finančně to zas tak zlý není,takže na barvu určitě má a na světlo taky…tím nechci být hnusná,ale myslím si že když už jste tak štědrý,tak by se našlo mnohem víc potřebných lidí.Ani zakladatelka nepotřebuje rady co má jak uklidit…pouze si udělat čas a pořádně to dát do hromady!!!!To zvládne každá ženská a děti i přitel by snad měli pomoct.Já být sociální pracovnice tak se vyděsím jen co se otevřou dveře 8o …

zakladatelko nezlob se na mě,ale je to síla :roll: .A není to o vkusu,nebo o tom že si nemáš talent na uspořádání věcí.Je to jak na skládce,dobrý rekonstrukce,ale hodně věcí s ní nemá co dělat,je to na vyhození a na pořádný úklid!!!!Já bych opravdu nemohla v tomto mít děti,je to děs a přitom stačí tak málo :roll: …

S týráním chlapečka to nesouvisí,jen doufám že je to jak píšeš…a držím palečky a´t je brzo doma s maminkou a zbytkem rodiny a tobě bych poradila mu příchod domů zpříjemnit lepším a zorganizovanějším bydlením! :kytka:

• načítám...
4854
7.6.12 22:04

O baraku zakladatelky si myslim,ze je hrozny.Je mi jedno,ze nemaji moderni nabytek,ale tech klumpu,kramu,bordelu?Co to je?Noviny vsude,krabice,hadry,bundy visici na skrini a o povleceni na manzelske posteli ani nemluvim.Zdi horor.Jedine co je videt hezke jsou koberce…
At mi nikdo nerika,ze nema na to,aby si koupil primalex a vymaloval barak,vyhazel ty hovadiny co do bytu,hlavne do obyvaku (z fotek si myslim,ze je to obyvak) vubec nepatri,misto na skrine veset bundy tak poridit vesak a cely byt uklidil.Vse by se otocilo a hned to bude vypadat jinak.
Tady jde o to,ze socialka do toho zatahla bydleni,popisuji ve spisu,ze bydleni neni dobre a podle toho by mela zakladatelka jednat.Nelibi se jim to a pokud si na zakladatelku zasedli,tak si budou hledat jen to spatne,takze je urcite potreba s tim neco delat.A je jedno co si myslim ja,ona nebo jina tady na diskusi,na odebrani ditete nevim zda to je,nejsem zadna socialka,nebudu ani psat,jak jsem videla horsi a horsi,protoze nikdo z nas nezmeni to,ze socialka to vidi jinak-spatne.

• načítám...
2153
7.6.12 22:05
@Katka86 píše:
Uklíd není o penězích,uklid je o tom,chtít mít doma uklizeno.A tady to zrovna asi nikdo nechce :think: Což se teda divím,když jde o vlastní dítě.

Kam to chceš uklidit? V těch otevřených krabicích, policích a skříňkách jsou povětšinou hračky a knihy. Vyházet? To budou mít děcka radost…

• načítám...
14809
7.6.12 22:05

To se zase předháníte, kdo má lépe uklizeno doma. A kdo umí uklidit i když nemá peníze. To je komedie tady.
Naši sousedi měli naklizeno a děti teda mlátili, psa dokonce utloukli. A děti jim neodebrali, dvakrát jsem volala policajty osobně. Asi ten naklizenej byt na tu sociálku dobře zapůsobil.

• načítám...
18305
7.6.12 22:06

No třeba Japonci oproti nám skladujou tak pětinu věcí..... Holt jsme národ přechovávatelů - a podle toho to u nás doma vypadá (i u mě…)

• načítám...
24379
7.6.12 22:07
@medvidek píše:
Snažíš se zbytečně :zed: ,vypadá to,že se ženský rozhodly zakladatelku rozcupovat na ty nejmenší kousíčky.

To si nemyslím,jen jde o to žít v příjemném bydlení a to většina z nás vnímá jinak,než mezi krabicema,drátama,kouskama koberce atd…a není to až tak o penězích…

• načítám...
2153
7.6.12 22:07
@Weru píše:

Starala ses o sebe a jedno dítě. Ona má 4 a přes břicho už se nejspíš neohne… Skutečně nevidíš rozdíl?

• načítám...
46867
7.6.12 22:08
@Katka86 píše:
Uklíd není o penězích,uklid je o tom,chtít mít doma uklizeno.A tady to zrovna asi nikdo nechce :think: Což se teda divím,když jde o vlastní dítě.

Presne tak.
Navic tu par lidi pletou hrusky s jablkama.
Vzdyt jde o to, ze zakl. syn byl evidentne tyranej, socialka na tomto zaklade dite umistila v kojenaku, az po te sla zkontrolovat bydleni zakl. a usoudila, ze je bydleni nevyhovujici a diteti nebezpecne.
A vsichni, ale uplne vsichni se proti zakladatelce spikli a ti co reknou svuj nazor, ze dum je v katastrofalnim stavu, a pokud ma i synek exem, tak zrejme i z nevyhovujiciho prostredi, ze ano???, coz je do oci bijici, tak tady druha skupina bude zakladatelku branit a delat z ni chudinku.
A takhle vazene damy a pane vznikaji kauzy typu Terezka a podobne.

Strasne by me zajimalo kdo toho broucka maleho zmlatil az tak moc, ze zvracel, mel narazeny kotnik a modriny po tele. Matka nic nevi, otec nic nevi. Asi duch svatej.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová