Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18305
7.6.12 22:43
@wildcherry píše:
To ne,myslím si to…protože nechápu proč by tam dítě drželi jen tak z legrace,aby trpělo z odloučení matky,u která není podezdření na týrání a ani jiné problémy.

No dovolím si tvrdit, že aspoň v jednotlivých ojedinělých případech funguje náš sociální systém i „jinak“… (nechci spekulovat).

• načítám...
24379
@Elke píše:
Zakladatelka tam nejela hned a stáří modřin na hodiny dokáží určit leda v televizních kriminálkách. Pokud ona tvrdí, že se to stalo odpoledne u otce a on, že večer po předání u ní, je to slovo proti slovu…

A to doma nebyl nikdo,ani přítel aby to potvrdil?A to že na malýho spadla mikrovlka u otce věděli,což by mělo být také zanedbání.....já tady přece nevrdím,že zakladatelka je ta co dítě zmlátila…psala jsem to už víkrát…já jen říkám že hodně věcí je divných…

• načítám...
20662
@Etcetera78 píše:
jo, já už chci jít spát, ale vy pořád píšete :lol: To ráno nebudu stíhat dočítat…

já kvůli vás zapomněla dát klukovi ATB :pocitac: :pocitac: :lol: :lol: a chtěla jsem jít spát v 9 :cert:

• načítám...
marra
7.6.12 22:45
@Katka86 píše:
Ty umíš všechno tak krásně omluvit :mrgreen: To by se mi momentálně ted šiklo.Jak mám chlapovi vysvětlit,že dneska sex nebude,protože musím dřepět u pc? :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
  • Upravit
20662
@marra píše: :lol: :mrgreen:
:P :P :P
  • načítám...
4306
@Katka86 píše:
já kvůli vás zapomněla dát klukovi ATB :pocitac: :pocitac: :lol: :lol: a chtěla jsem jít spát v 9 :cert:
:kytka:
  • načítám...
13376
7.6.12 22:46

Tak jestli dítě je nebo není týrané neposoudím…to nikdo z nás neví..

ALE to bydlení- na první kouknutí jsem se lekla-čekala jsem něco jiného..ale když jsem se otřepala, tak to zase tak šílené,jak tu někdo popisuje není…
Lidé žijí různě a toto není opravdu ten nejhorší scénář. Vana je podle mě čistá, kuchyň ok, koupelna OK, koberce OK,jako..starý nábytek vypadá vždycky otřesně a hold ty hadry a knížky, hlavně výmalba,no…ale prostě někdo to tak má a nevadí mu to.
Myslíte,že jsou děti žijící v tomhle prostředí méně šťastné? (pokud se jim neděje něco zlého)

Bydlím v novostavbě, vše nové,ale teda bordel se u nás taky dá udělat solidní. Nehledě na to,že nám chybí ještě úložné prostory,takže máme věčně na židlích nějaké hadry a děsně mě to štve.Není to tak dávno,kdy jsem si chodila pro oblečení do krabic od banánu a měla jsem je tam 2 roky. Prostě hypotéka, miminko,…na skříň nebylo.

• načítám...
2153
@wildcherry píše:
Elke,promiň ale připadáš mi hodně přerozumovaná :roll: ,a jako ja romy nemusím,ale věřím že určitá část z nich žije lépe.A rekonstrukce?A kde?Pro mě nevymalovaný byt neznamená že je před rekonstrukcí,ale že někdo nedokáže vymalovat a pověsit světlo.A to jsem netušila že zakladatelka ani nečeká dítě s nynějším přítelem :|

Jasně, část z nich žije o dost líp, má dobrou práci a děti vzdělání. A část žije v totálně vybydlených bytech v romském ghettu, kde tě hlava rodiny „přivítá“ sedíc na gauči před televizí s roztaženejma nohama, v trenkách z nichž kouká varle(to je realita jedné konkrétní domácnosti). Když se v téhle práci pohybuješ, hranice toho, co je akceptovatelné se ti dost posunou.

• načítám...
marra

Nevite nekdo odkud zakladatelka je?jen tak pro info?

• Upravit
24379
7.6.12 22:47
@Jura007 píše:
No dovolím si tvrdit, že aspoň v jednotlivých ojedinělých případech funguje náš sociální systém i „jinak“… (nechci spekulovat).

I to je možné :think: …ale pokud je to jen to předběžné,tak to divný je…nechápu co se tak dlouho může prošetřovat,pokud je to tak jak zakladatelka píše.Hlavně aby to dopadlo tak jak má a chlapec byl šťastný…

• načítám...
2153
@Katka86 píše:
Ty umíš všechno tak krásně omluvit :mrgreen: To by se mi momentálně ted šiklo.Jak mám chlapovi vysvětlit,že dneska sex nebude,protože musím dřepět u pc? :mrgreen:

Nevysvětluj. Řekni, že nechceš :-)

• načítám...
20662
@macinka85 píše:
Tak jestli dítě je nebo není týrané neposoudím…to nikdo z nás neví..

ALE to bydlení- na první kouknutí jsem se lekla-čekala jsem něco jiného..ale když jsem se otřepala, tak to zase tak šílené,jak tu někdo popisuje není…
Lidé žijí různě a toto není opravdu ten nejhorší scénář. Vana je podle mě čistá, kuchyň ok, koupelna OK, koberce OK,jako..starý nábytek vypadá vždycky otřesně a hold ty hadry a knížky, hlavně výmalba,no…ale prostě někdo to tak má a nevadí mu to.
Myslíte,že jsou děti žijící v tomhle prostředí méně šťastné? (pokud se jim neděje něco zlého)

Bydlím v novostavbě, vše nové,ale teda bordel se u nás taky dá udělat solidní. Nehledě na to,že nám chybí ještě úložné prostory,takže máme věčně na židlích nějaké hadry a děsně mě to štve.Není to tak dávno,kdy jsem si chodila pro oblečení do krabic od banánu a měla jsem je tam 2 roky. Prostě hypotéka, miminko,…na skříň nebylo.

Ted možná neštastné nejsou,ale až vyrostou,tak to určitě příjde :nevim: Pozvala bys sis přítele do takového bytu?nebo udělala tam oslavu narozenin s kamarádama? :nevim:

• načítám...
20662
7.6.12 22:48
@Elke píše:
Nevysvětluj. Řekni, že nechceš :-)

kurna,tak to si mě ted zklamala,já čekala nějakou lepší omluvu.Chlap je náročnej,s takovou moc nepochodím :? :? :mrgreen:

• načítám...
2153
7.6.12 22:49
@Jura007 píše:

Mělo by to tak fungovat, ale pokud narazíš na laxního pracovníka, kterému je to v zásadě jedno, tak to prostě fungovat nebude.

• načítám...
14809
7.6.12 22:50

@Elke To musí bejt nádhernej pohled. Já zase znám jednoho světskýho, co mu sice nelezly koule z trenek, ale pořád si je nadhazoval, ale fakt pořád. Teda jako ne že bych se dívala, ale to se nedalo přehlídnout. Gule zemegule.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová