Podnikání? Začala jste některá sama?? Jak začít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, já mám obchod smíšeného zboží, takže trošku jiný obor, ale základ bude stejný. Pro začátek potřebuješ dost penez a pokud neovládas aspoň základy zpracování daní, budeš potřebovat účetní, která ti může i v mnohém poradit. Pro jakýkoli podnik musíš mít vhodné a schválené prostory. Pro kavárnu bys navíc potřebovala šestiletou praxi v oboru, případně garanta, který zaručí, že víš, co děláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky zvazovala nějaký podnik s herním koutkem pro děti, dětskou kavárnu nebo prostě jen hernu. Ale zaprvé, potřebuješ do začátku spoustu peněz. Na vhodné prostory, vybavení, prvních x měsíců, než začneš vydelavat… potom v mém okolí spousta takovýchto podniků do pár let zkrachovala. Jen za dobu, co S dětmi takhle někam chodím, cca 3 roky, jsem zažila zavření 2 dětských kaváren a jedné volné herny. Ve vsech se mi libilo, ale proste to vydelavat nemohlo,.chapu to. Proto si i na to peníze půjčit nechci.
Pokud máš tu spoustu peněz, nebo si to chceš půjčit, tak si napřed dobře promysli, jestli o to bude zájem. Pokud naznas, že ano, tak směle do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se rozhlížím po práci z domu. Narazila jsem na fb na kurz pro maminky co právě o tom uvažují. Zkusila jste nekdy někdo něco takového? Toto je pres naučmese. Server znám. Kurz se jmenuje Rodič jako volnonožec. Nevím zda můžu dát odkaz ale najdete ho n tom naucmese. cz. Paní tam má ukázku osnovy nebo bodů co je na kurz. Co myslíte, stojí to za to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak si můžů přivydělat online jako samoživitelka?
Ahoj… píšu trochu anonymně, ale poslední dobou řeším dost nepříjemnou situaci. Jsem máma samoživitelka a otec dítěte mi moc nepomáhá, peníze skoro neposílá… takže přemýšlím jak si něco vydělat navíc z domova. Napadly mě digitální produkty, třeba napsat e-book nebo nějaký návod z toho co umím. Jen jsem vůbec nevěděla jak to prodávat bez řešení všech těch technických věcí kolem. Narazila jsem na Digital-Marketplace.io, kde se prý dá produkt jen nahrát a systém řeší zbytek. Má s tím někdo zkušenost? Nebo jak si vyděláváte online vy? 🙂
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Plánuju si založit živnost, zrovna teď dávám dohromady, co vše to administrativně obnáší.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Upřímný názor - čerstvě vzniklý projekt, jakých vzniká a zaniká mraky, kdy samozřejmě každý o sobě píše, jak je jedinečný. A pokud budu pokračovat v té upřímnosti, tak i tvoje zpráva na mě působí snahou nahnat tam alespoň nějaké zákazníky. Pokud to není nevyžádaná reklama a fakt uvažuješ o výdělku, tady na to bych nesázel a spíš se třeba za rok podíval, jestli to ještě vůbec existuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
Jsem na rodičovské. Bohužel nemám dodělanou maturitu - na potřetí jsem neudělala matematiku.
Příslib práce mam i po ukončení rodičáku.
Jen teď bych si popripadně chtela udělat nějaký kurz-rekvalifikaci nebo tak…
Už dlouho sbírám odvahu, na to že bych začala podnikat v tom co mě bavi - jenže v tom nemám zkušenosti (proto ta rekvalifikace-podnikání, floristika, nebo “vychovatelství”).
Chtela bych si otevřít vlastní svatební salón-květinárstvi (vše spojeno se svatbou) a nebo zvažují nad malou kavarnickou u které by bylo především velké zájmové centrum pro děti, kde by byla možnost i ohlidáni dítěte na hodinu (aby si maminky mohli popřípadě zařídit úřady, nákup atd…) nic takové u nás ve městě ani v blízkém okolí neni.
Chtěla bych se zeptat jestli je zde nějaká maminka, která začala podnikat sama na sebe at už vlastní kavárna, kvetinarstvi atd… především jak začít, moc dobre vím že je to těžké, tak se popřipdne pobavit jak se s tim “poprali” v začátcích?