Podpora imunity

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
11.1.15 15:02

@Verun83 díky :) jen co přijde rodičák, musím mu něco koupit, jinak mě už klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.1.15 15:06

Jinak na rymu a kasel je vybornej tymianovej sirup

8-9g sušeného tymiánu, který běžně používáme v kuchyni, 200g pískového cukru, 250ml vody.

Vodu s cukrem varit 20 min na mirnem oleji, po odstaveni pridat tymian a louhovat min do vychladnudnuti, cim dyl tim lip. Pak scedit. Pro sebe si pri nemoci davam 5×PL, pro syna 5×5ml, coz je zhruba cajova lzicka.

• Citovat
  • Upravit
1177
11.1.15 15:12

@mejdylko imunoglukan zkus ale nam vubec nepomohl.mala mi vzdy ve skolce vydrzela tyden a zas nemocna 14 dni.nam docela pomohl rakytnik. p.ucitelka pestovala tak nam venovala.dala jsem zpracovany do mrazaku. vytahovala po krabickach a podavala s medem. kazdy den 1 velikou lz
Ici.pak jsme zkouseli i homeopatika.ale to jsme byli primo u homeopaticky a ta nam predepsala vhodne homeo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.1.15 15:24

Mně teď doporučila dr. povařit asi 15 minut jednu cibuli, jedno jablko a lžičku majoránky, asi do 2 l vody. Prý je to účinnné právě na ty kašle jako hrom. Zkusím někdy taky. Jinak dcerka taky 2 roky nemarodila a po nástupu do školky pořád kašle, tak když už to měla podruhé za měsíc na průduškách, dr. nám napsala na půl roku Broncho Waxom, a uvidíme. Teď už se měsíc drží, snad to pomůže. Je na předpis, za pár korun. Když jsou ty kašle a průdušky časté, asi je to dobrý.

• Citovat
  • Upravit
11370
11.1.15 15:44

Holky děkuji… ten tymiánový sirup mi doporučilo hodně lidí na kašel a když to tak vidím, asi to prubnu. Teď jsem dostala do přítelový maminky z Rumunska (přítel odtud pochází) borovicový sirup na kašel, tak mu ho dneska dávám. Chci koupit taky psí sádlo, tak uvidím. Jinak na tu imunutu něco vyzkouším, protože s ním přeci nemůžu být furt doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.1.15 15:50

Rybí olej blue Ice, chlorella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
12.1.15 08:51

Tak my jsme po nástupu do školky každou chvíli na ATB, byla jsem s malým na imunitním vyšetření a vše mu vyšlo krásně, že s imunitou problém nemá a stejně pořád s něčím marodí. Od imunoložky jsme dostaly Imunor na podporu imunity, když to bral prvně, tak vydržel měsíc bez nemoci. Mělo se to brát dlouhodobě, ale to jsem nevěděla a po tom měsíce opět marod, tak jsem volala té imunoložce a nasadila nám znova Imunor na dva měsíce. A od včera zase rýma a začíná trošku pokašlávat, tak snad z toho nic nebude, ale už jsem z toho zoufalá, jak ho klátí jedna nemoc za druhou :nevim: :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2479
12.1.15 10:24

@pucinka1 - naší malé, když nasadila mudr. imunor, tak poprvé ok, a po druhé a třetí dávce lehla.. :zed: :pocitac: čtvrtou jsem jí odmítla dát :roll:. Dětská mi řekla, že to souvislost mít může, alergoložka řekla, že nemocnost s imunorem nesouvisí, tak teď babo raď :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
12.1.15 10:28
@lucije28 píše:
@pucinka1 - naší malé, když nasadila mudr. imunor, tak poprvé ok, a po druhé a třetí dávce lehla.. :zed: :pocitac: čtvrtou jsem jí odmítla dát :roll:. Dětská mi řekla, že to souvislost mít může, alergoložka řekla, že nemocnost s imunorem nesouvisí, tak teď babo raď :nevim: :nevim:

No malej má v sobě už 4 dávky a zatím byl ok, myslím že rýma je běžná, ale snad se mu to nějak víc nerozjede. Za 14 dní jdeme k té imunoložce na kontrolu, tak uvidíme co řekne, už aby ty nemoce přestaly :zed:, ve školce je rok a půl a to jsem myslela že po tom roce už si tu imunitu nějak vybuduje :think: a pořád nic :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2479
12.1.15 13:03
@pucinka1 píše:
No malej má v sobě už 4 dávky a zatím byl ok, myslím že rýma je běžná, ale snad se mu to nějak víc nerozjede. Za 14 dní jdeme k té imunoložce na kontrolu, tak uvidíme co řekne, už aby ty nemoce přestaly :zed:, ve školce je rok a půl a to jsem myslela že po tom roce už si tu imunitu nějak vybuduje :think: a pořád nic :nevim:.

No, to marodění známe :pocitac: :zed: Dcera je teď ve školce přesně rok a musím říct, že to byl rok nemocí :zed: :pocitac:, doufám, že bude už lépe :mrgreen:, ikdyž vidím, v jakých stavech vodí rodiče děti do školky, tak se mi chce :poblion: Pracujeme a musíme být holt doma, když je potřeba, někteří rodiče jsou nezodpovědní a neohleduplní k ostatním :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
12.1.15 13:07
@lucije28 píše:
No, to marodění známe :pocitac: :zed: Dcera je teď ve školce přesně rok a musím říct, že to byl rok nemocí :zed: :pocitac:, doufám, že bude už lépe :mrgreen:, ikdyž vidím, v jakých stavech vodí rodiče děti do školky, tak se mi chce :poblion: Pracujeme a musíme být holt doma, když je potřeba, někteří rodiče jsou nezodpovědní a neohleduplní k ostatním :cert: :cert: :cert:

No já taky myslela že po tom roce se to už uklidní a nic moc teda. Je fakt, že přes to léto moc nemarodil, ale tohle počasí těm dětem a vlastně i nám ostatním dává zabrat :zed:. Chtělo by to pořádnou zimu už taky konečně :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
USULA
14.9.15 09:44

Rakytník

Ahoj, používám Bio rakytníkový sirup od weledy a loňskou zimu jsem přečkala bez nemocí. :) :D

• Citovat
  • Upravit
25.9.16 14:49

Ahoj, mam dvouleťáka, který trpí na horní cesty dýchací. Zanety průdušek a tak. Mate zkušenost s něčím na podporu imunity? Něco, co není úplně chemickyho
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
25.9.16 15:29

Bi-iomare od Fibclub, je to přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
25.9.16 15:40