Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
To můžeme být rádi, že není ještě moc teplo… Myslím že při 30stup. by bylo hůř…
jj já se celou dobu modlila, aby bundu, kterou sjem si koupila v taku jen na těhu jsem celou zimu aspon dopla, no poadařilo se
dceru jsem rodila v červnu, od května se dalo koupat, to bylo strašný…
ještě že při porodu pršelo ![]()
@Nelly 66 je fakt, ze vana ti mozna nerozjede porod, ale rozhodne by ti mohla ulevit od bolesti, tak se hezky naloz, dej si decku cerveneho vina a uzij se naposledy pupiku, beztak se to za chvili rozjede ![]()
@Anonymní píše:
@Nelly 66 a vana nepomáhá? Nevím co bych ti poradila, na sex asi náladu moc nemáš… :-/ Já se raději nějakých rad vzdávám, sama jsem prvorodička a vím prd…
zkusila jsem opravdu vše, dokonce jsem běhala do schodů, tancovala, skákala na míči ![]()
Holky já bych řekla, že mně konkrétně to červené víno bolesti tlumí ![]()
@Nelly 66 no vsak, ja myslim, ze by to melo stlumit, tak jak ta vana, at se alespon tak ulevi trosicku, at si uzijes poslednich dnu pupiku jen a sama sebe ![]()
Tak holky diky za podporu.. ja jsem z toho uz byla cela divna.. jeste navic ziju v zahranici a uz jsem doma… nastesti na chlapa jsem zatim celkem prijemna.. sem tam mi to ujede.. ale v mire… blby je ze ja mam chut se s nekym bavit ale pak me dorazi ty my reakce a takove rozcarovani- jako toto jsem zrovna chtela slyset…
![]()
Ta vana ti pomůže od bolestí, ale pak se vrátí, je to fajn relax a děkuju, to víš, třetí miminko, naposledy, tak si to musím užít asi, teda malá si to myslí ![]()
@Nelly 66 jak se rika, kazde tehotenstvi je opravdu jine, co? tak mala trosku zlobi asi
… ja pocitam, ze nase mala bude architekt, neustale mi v pupku buduje ruzne boulicky a pyramidky a lozi nahoru a dolu, jako fajn, ale mimo pupek by mi to bylo asi prijemnejsi ![]()
@anduletka ted nejak nechapu tu souvislost - ziti v zahranici - ale kazdopadne vidis, ze nejsi sama, ze jsme podrazdene proste vsechny ![]()
Jak kdysi na moje prvorodičkovské skuhrání odpověděl doktor v porodnici, pomáhá porodit.
No já vím děsná sranda, haha.
Konec je úmornej, člověk se sotva valí, žáha pálí a já nevím co ještě. Ale upřímně řečeno, pomáhá se tomu tolik nepoddávat. Ono když se v té sebelítosti a nasranosti člověk nerochní a najde si nějakou zábavu, tak pak je to mnohem snesitelnější. A samozřejmě vědomí, že to jednou skončí.
On to musí být opruz, aby se pak člověk těšil i na porod ![]()
@Gladys priroda to proste tak zaridila, ze?
… ze uz se chceme toho pupiku, nejen pro ty nalady, zbavit, zejo ![]()
@skritek Petra píše:
Me vyhovuji rady tady na emiminu, ale co me vytaci je.. kdyz potkam nejakou maminku, ktera prohodi - „pockej az..“ - to by me fakt porazilo
Taky jsem v 37.tt a přesně tohle mě totálně vytáčí a už radši společnost mamin kamarádek nevyhledávám, protože už teď se mi pořádně zprotivili. A celkově jsem na návštěvy alergická, chci klid.
Poslední dobou mi hlavně přijde, že všechny návštěvy nesmylsně plkaj kraviny a je to pro mě ztráta času…Doufám, že se to změní nebo zůstanu sama a už se nebudu s nikým bavit asi. ![]()
@CHARLI123 pockej, az budeme brecet po spolecnosti nekoho/necoho jineho nez placiciho mimina
, proste nam ted hrabe a jsem asi fakt precitlivele, nebo co.. ale je to na pytel, copak pri normalni konverzaci - nebyt tehule - clovek porad musi slyset „pockej az“ nebo „to bude takhle a takhle“, dej pokoj, trosku mi to pripomina rozhovor tezkeho duchodce s mladym clovekem, „pocek ja vy budete stari“ a tak ![]()
@skritek Petra A nejhorší je, že mi ty rady dávají matky, které mi rozhodně jako příklad pro mě nepřijdou. Ale mlčím a dusím to v sobě a max. si v sobě řeknu: „Však já ti ukážu, jak má vypadat správná máma.“
Jediná společnost, kterou potřebuju a vyhledávám je můj chlap. Jsem jak přísavka, pořád ho omakávám a furt bych chtěla mazlit. Ten si oddechne, až budu chvíli v porodce. ![]()
@CHARLI123 to je mile, s tim „chlapem“ ![]()
Me zlobi to, ze mi rady davaji zeny, kterych se o rady neptam, neprosim, proste potkam, ony okomentuje treba muj pupek nebo tak neco a zacnou s tim - pockej az, dej si pozor na, mela bys, - a tak dale… no nevim, jako bychom se nomohly pobavit o jinych vecech nebo alespon pockat, az se na neco zeptam, zejo ![]()
@Nelly 66 a vana nepomáhá? Nevím co bych ti poradila, na sex asi náladu moc nemáš… :-/ Já se raději nějakých rad vzdávám, sama jsem prvorodička a vím prd…