Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Janli píše:
@krajta Tak si laskavě přečti studie o bezpečnosti automobilů. To sedadlo smrti platilo o autech, která byla vyrobena před třiceti a více lety. Koukám, že spousta lidí si tuhle hloupost myslí do dneška. Díky deformačním zónám a airbagům je to dneska už úplně jinak. Nehledě na to, že většina střetů je díky nedání přednosti vedena z boku. Navíc na zadní sedačce sebou neplácneš do měkkého airbagu, ale do tvrdé sedačky spolujezdce.
Auto v kterem jsem měla nehodu bylo nove z autosalonu, rok vyroby 2016 a byl to čelní náraz a obě dvě auta na odpis. Ono je každý, který tomu prd rozumí - jako třeba ty, chytrý jak rádio, ale praxe je jiná, což mi řekli policisté i záchranáři. Takže až to zažije na vlastni kůži nebo se ty v autě zabije někdo blízký, hodně rychle změnis názor
.
@krajta jo, čelní náraz v autě v 90km rychlosti mám za sebou. Taky mám za sebou spoustu přečtených studií i konzultaci s výrobcem automobilů, protože jsem to kvůli místu v autě řešila. Přestaň mě tady laskavě urážet, jen proto, že máš jiný názor. To si fakt myslíš, že na zadních sedačkách na tebe působí menší setrvačná síla než na předních…? To opravdu neee
.
@Janli Žádné přečtené studie nemám. Ale říkám si, jestli spíš není větší procentuelní možnost nárazu právě do místa spolujezdce. Možná je to více chráněné misto, ale když už k narazu dojde, ani taková opatření nejsou všemocná. Prostě jen, jestli jestli šance není vyšší právě na tom místě.
@nini77 píše:
@Janli Žádné přečtené studie nemám. Ale říkám si, jestli spíš není větší procentuelní možnost nárazu právě do místa spolujezdce. Možná je to více chráněné misto, ale když už k narazu dojde, ani taková opatření nejsou všemocná. Prostě jen, jestli jestli šance není vyšší právě na tom místě.
Jenomže to je právě ono. Nikdy nevíš, jaký bude mechanismus nehody, a kam tě kdo trefí. Když za tebou někdo nedobrzdí a vzadu budeš mít dítě nebo kohokoli, tak to odnese nejvíc on a možná ještě ty, když vypadne z pásů a poletí dopředu. Stejně tak i při čelním nárazu je to riziko. To, že ti to zrovna záchranáři řekli při tvé nehodě je jasné. Ale nejde to zobecňovat.
Obecně jsou auta dobře chráněná proti nárazům zepředu a zezadu, i když v 90ti tě nezachrání ani svěcená voda. I když i boční sloupky jsou dost zpevněné. I ty sedačky fungujou. U některých je velký problém náraz z boku, spousta jich u crashtestů propadla práve při nárazu z boku.. A teď se mluví o tom, že se budou moct vyrábět jen ty sedačky, které se budou připínat proti směru jízdy. I ty pro větší děti. A podsedáky mají zakázat úplně.
Nejlepší je se nehodě vyhnout, protože tě kolikrát ani sebelepší auto nezachrání. On stačí někde strom a nebo kus betonu a teorie jsou an nic.
@Janli píše:
@krajta jo, čelní náraz v autě v 90km rychlosti mám za sebou. Taky mám za sebou spoustu přečtených studií i konzultaci s výrobcem automobilů, protože jsem to kvůli místu v autě řešila. Přestaň mě tady laskavě urážet, jen proto, že máš jiný názor. To si fakt myslíš, že na zadních sedačkách na tebe působí menší setrvačná síla než na předních…? To opravdu neee.
A ještě mi řekni pohádku o karkulce
. Ten tvůj čelní náraz v 90, bych chtěla vidět, protože buď bys skončila v hrobě nebo jako těžce postižená napojena na přístrojích. Chytrým se na internetu umí dělat každý.
@krajta píše:
A ještě mi řekni pohádku o karkulce![]()
. Ten tvůj čelní náraz v 90, bych chtěla vidět, protože buď bys skončila v hrobě nebo jako těžce postižená napojena na přístrojích. Chytrým se na internetu umí dělat každý.
Tak zatím se tady jako nejchytřejší a nejlepší expert na dopravní nehody tváříš ty.
Představ si, že jsem vylezla živá, zdravá, bez škrábnutí… a je mi šumák jestli mi zrovna ty věříš nebo ne..... ![]()
@krajta Tak si laskavě přečti studie o bezpečnosti automobilů. To sedadlo smrti platilo o autech, která byla vyrobena před třiceti a více lety. Koukám, že spousta lidí si tuhle hloupost myslí do dneška. Díky deformačním zónám a airbagům je to dneska už úplně jinak. Nehledě na to, že většina střetů je díky nedání přednosti vedena z boku. Navíc na zadní sedačce sebou neplácneš do měkkého airbagu, ale do tvrdé sedačky spolujezdce.