Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LucinDa12 píše: Žádná reklama to není ja jen nemám s ničím takovým zkušenosti a lidi kolem mě co jsem se ptala taky ne.. tady bylo o práci na doma tolik diskuzí tak mi přišlo dobré se na toto zeptat …
Když je tady kolem toho tolik diskuzí, tak ti přišlo dobré založit další?
Mně by zas přišlo logické si v nich něco přečíst a zapojit mozek.
Ostatně, Truxa Goup s. r.o. je provařená, nachytá se už jenom opravdový pitomec.
@eumedon píše:
Když je tady kolem toho tolik diskuzí, tak ti přišlo dobré založit další?Mně by zas přišlo logické si v nich něco přečíst a zapojit mozek.
Ostatně, Truxa Goup s. r.o. je provařená, nachytá se už jenom opravdový pitomec.
Právě proto mi to přišlo jako reklama. Jakože je potřeba ty pitomce nachytat třeba i na serveru pro maminky, protože už jim na to lidi neskáčou ![]()
@KPKristy Ostatně, jestli zakladatelka této diskuse neumí vyplnit „Truxa Group“ do textového políčka „Hledejte na eMimino.cz“ vlevo od tlačítka [Hledat] a stisknout to tlačítko, tak jsem to udělal za ni.
A za ni jsem taky šel na poslední stránku diskuse o zkušenostech s touto společností: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/
Kdo chce řešit stejné problémy, jako ti lidé z toho vlákna, kdo chce být sám před sebou za pitomce anebo kdo má zbytečnou stovku, se kterou chce naplnit podvodníčky, tak ať jim ji pošle.
A upozorňuju zakladatelku @LucinDa12, že otvírání nové diskuse na téma, které už je diskutováno, je proti pravidlům diskuse: Každý předtím, než otevře nové téma, by si měl ověřit, zda už se na stejné téma nediskutuje. V tomto případě není nic snadnějšího, než hledat téma podle názvu té společnosti.
Taky si myslim abys to nedelala. podnikam 18 let z domova a vzniklo toho mnoho a uz i zaniklo premyslej hlavou a nenech se zblbnou az to bude dobra nabidka tak ji poznas
Nelez nikdy do niceho, kde se musis rozhodnout hned.
Kde investujes penize a nemuzes rict ze je chces zpatky.
Kde ti nekdo tvrdi, ze kdyz budes prvni, tak na tom vydelas a kde neexistuje soubezne nejaka skola, kterou vedou, kde se ten obor muzes ucit. daniela
Zdravím, máte někdo zkušenost s podvodníky na netu? Různé brigády, práce z domova atd? Jestli ano, nakoukněte prosím na stránky http://podvody.eblog.cz/ a napište své zkušenosti. Pomožme si navzájem, aby nebylo více podvodníků, kteří parazitují na lidech, kteří to nemají jednoduché a když si chtějí přivydělat, tak na to ještě naopak doplatí. Děkuji
Staci se podivat do asociace primych prodejcu a mate jasno, kdo tam neni tak na ty si dejte pozor, nesplnuji zakladni podminky. Jinak veci jako mlm se nebojte ctete first clas a hledejte odpovedi
@kattkka píše:
Tam kde po tobe chcou penize je proste podvod.
Přesně tak..Bylo kolem toho milion reportáží v TV, vyšlo milion článků a stejně se pořád najdou lidi, kteří na to naletí ![]()
Pokud chce po vás někdo peníze za zprostředkování práce, je to podvodník..
@emialo píše:
Našel jsem skvělou firmu, která skutečně vyplácí a to opravdu hodně, rozhodně to zkuste a klikněte na odkaz ***
Ty jsi neskutečný opruz..
Narážím na tebe skoro v každé diskusi.. ![]()