Podvod nebo Ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19790
7.9.13 13:50
@LucinDa12 píše: Žádná reklama to není ja jen nemám s ničím takovým zkušenosti a lidi kolem mě co jsem se ptala taky ne.. tady bylo o práci na doma tolik diskuzí tak mi přišlo dobré se na toto zeptat …

Když je tady kolem toho tolik diskuzí, tak ti přišlo dobré založit další?

Mně by zas přišlo logické si v nich něco přečíst a zapojit mozek.

Ostatně, Truxa Goup s. r.o. je provařená, nachytá se už jenom opravdový pitomec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.9.13 14:17
@eumedon píše:
Když je tady kolem toho tolik diskuzí, tak ti přišlo dobré založit další?

Mně by zas přišlo logické si v nich něco přečíst a zapojit mozek.

Ostatně, Truxa Goup s. r.o. je provařená, nachytá se už jenom opravdový pitomec.

Právě proto mi to přišlo jako reklama. Jakože je potřeba ty pitomce nachytat třeba i na serveru pro maminky, protože už jim na to lidi neskáčou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
7.9.13 14:51

@KPKristy Ostatně, jestli zakladatelka této diskuse neumí vyplnit „Truxa Group“ do textového políčka „Hledejte na eMimino.cz“ vlevo od tlačítka [Hledat] a stisknout to tlačítko, tak jsem to udělal za ni.

A za ni jsem taky šel na poslední stránku diskuse o zkušenostech s touto společností: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

Kdo chce řešit stejné problémy, jako ti lidé z toho vlákna, kdo chce být sám před sebou za pitomce anebo kdo má zbytečnou stovku, se kterou chce naplnit podvodníčky, tak ať jim ji pošle.

A upozorňuju zakladatelku @LucinDa12, že otvírání nové diskuse na téma, které už je diskutováno, je proti pravidlům diskuse: Každý předtím, než otevře nové téma, by si měl ověřit, zda už se na stejné téma nediskutuje. V tomto případě není nic snadnějšího, než hledat téma podle názvu té společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plzakova21
7.9.13 17:29

Taky si myslim abys to nedelala. podnikam 18 let z domova a vzniklo toho mnoho a uz i zaniklo premyslej hlavou a nenech se zblbnou az to bude dobra nabidka tak ji poznas

• Citovat
  • Upravit
46669
8.9.13 08:06

@eumedon, souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.9.13 11:04

r

Nelez nikdy do niceho, kde se musis rozhodnout hned.
Kde investujes penize a nemuzes rict ze je chces zpatky.
Kde ti nekdo tvrdi, ze kdyz budes prvni, tak na tom vydelas a kde neexistuje soubezne nejaka skola, kterou vedou, kde se ten obor muzes ucit. daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.9.13 00:07

Podvody na netu

Zdravím, máte někdo zkušenost s podvodníky na netu? Různé brigády, práce z domova atd? Jestli ano, nakoukněte prosím na stránky http://podvody.eblog.cz/ a napište své zkušenosti. Pomožme si navzájem, aby nebylo více podvodníků, kteří parazitují na lidech, kteří to nemají jednoduché a když si chtějí přivydělat, tak na to ještě naopak doplatí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
24.9.13 09:13

Staci se podivat do asociace primych prodejcu a mate jasno, kdo tam neni tak na ty si dejte pozor, nesplnuji zakladni podminky. Jinak veci jako mlm se nebojte ctete first clas a hledejte odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.4.15 16:26
@kattkka píše:
Tam kde po tobe chcou penize je proste podvod.

Přesně tak..Bylo kolem toho milion reportáží v TV, vyšlo milion článků a stejně se pořád najdou lidi, kteří na to naletí :zed:
Pokud chce po vás někdo peníze za zprostředkování práce, je to podvodník..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
22.4.15 16:29
@emialo píše:
Našel jsem skvělou firmu, která skutečně vyplácí a to opravdu hodně, rozhodně to zkuste a klikněte na odkaz ***

Ty jsi neskutečný opruz.. :cert: :cert: Narážím na tebe skoro v každé diskusi.. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová