Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Krasavicaa píše:
Možná jsem až zbytečně přísná, ale mě toto hlava prostě nebere![]()
![]()
Tolik případů, furt se o tom mluví a lidi to stejně po milionté první, udělají
Hlt já ještě nikdy nenaběhla, tak jsem si to ani nepřipouštěla…
A paní původně souhlasilas osobním předání…tak možná i to mě utvrdilo v tom, že je to o. k. ![]()
@Krasavicaa píše:
Jdi na policii a podej hoCo víc chceš slyšet?
Víc nic…tohle stačí! Dík… ![]()
@jitulebambule píše:
Hlt já ještě nikdy nenaběhla, tak jsem si to ani nepřipouštěla…A paní původně souhlasilas osobním předání…tak možná i to mě utvrdilo v tom, že je to o. k.
Tak když s tím souhlasila, tak proč jsi ty peníze posílala???
Jsi jí je mohla dát osobně, ne?
@JayLee píše:
no prave kdyby se o tom nemluvilo a nevarovalo…dnes a denne
tak pouceni pro zakladatelku a velky no
Tak koukám, že založit tu diskuzi v dobrém úmyslu si nechat poradit je tu docela o „zdraví“…ještě dostanu zprdunk od Vás…stačí doma od manži
![]()
@Krasavicaa píše:
Tak když s tím souhlasila, tak proč jsi ty peníze posílala???Jsi jí je mohla dát osobně, ne?
Jenže to bych tam musela jet přes 100km…cestou na dovču si ještě zajet přes 100km
To se mi pak rozleželo, tak jsem blbec kývla na tu poštu!!!
O to víc je to horší, že tě podvodnice ožebračila přes miminko. Já vím, je to nepříjemné. Ale kdo z nás nikdy nenaletěl?
@jitulebambule píše:
Jenže to bych tam musela jet přes 100km…cestou na dovču si ještě zajet přes 100kmTo se mi pak rozleželo, tak jsem blbec kývla na tu poštu!!!
100km je otázka 45minut
A to není taková trága. Příště už se ti to nestane. Ber to jako zkušenost. Podej to oznámení, prachy už nejspíš neuvidíš, ale snad se to nějak pohne. Třeba nejsi sama a vyšplhá se to na nějakou větší částku ![]()
@JayLee píše:
tak ono tady to nemysli nikdo zle helea co cekas ze te tu budou litovat? Fakt se to nejen tady resi dnes a denne a tolik varovani no
Ale vůbec ne litování…to si každý může strčit za klobouček
Spíš jsem doufala, že se ozve někdo, kdo s ní má zkušenost a třeba poradí, jak na ní…víš ![]()
@jitulebambule já teda TO též nikdy nepodávala, ale normálně běž na policii, jestli máš komunikaci mezi Vámi uloženou vezmi jí sebou, to samé výpis z účtu kam jsi peníze posílala, atd a oni dost možná už jí budou mít zanesenou a podle čísla si jí spárují s dalšími oznámeními…
pro příště jsi poučená…pokud máš FB, zkus se podívat na strábky zub za zub (nebo tak nějak se to jmenuje), a zkus napsat tam…nikde ale nepiš její číslo účtu veřejně, za to bys pak mohla být popotahovaná ještě ty…držím palce a dej vědět jak jsi dopadla…
![]()
jo a jak ti tu radí, že zkusit zavolat do banky žes poslala peníze na špatný účet, tak to sice zkusit můžeš, ale protistrana by musela se zpětným převodem peněz souhlasit - o čemž pochybuji…
@jitulebambule píše:
Ale vůbec ne litování…to si každý může strčit za kloboučekSpíš jsem doufala, že se ozve někdo, kdo s ní má zkušenost a třeba poradí, jak na ní…víš
Jeď jí rozbít hubu, pokud máš nějakou adresu. ![]()
@chipsa píše:
O to víc je to horší, že tě podvodnice ožebračila přes miminko. Já vím, je to nepříjemné. Ale kdo z nás nikdy nenaletěl?
Já právě nikdy…alespoň ne v těhle věcech (inzeráty…)!
@Krasavicaa píše:
Jeď jí rozbít hubu, pokud máš nějakou adresu.
To bych udělala jako první…mít tu adresu!!!
@cecil7 píše:
@jitulebambule já teda TO též nikdy nepodávala, ale normálně běž na policii, jestli máš komunikaci mezi Vámi uloženou vezmi jí sebou, to samé výpis z účtu kam jsi peníze posílala, atd a oni dost možná už jí budou mít zanesenou a podle čísla si jí spárují s dalšími oznámeními…pro příště jsi poučená…pokud máš FB, zkus se podívat na strábky zub za zub (nebo tak nějak se to jmenuje), a zkus napsat tam…nikde ale nepiš její číslo účtu veřejně, za to bys pak mohla být popotahovaná ještě ty…držím palce a dej vědět jak jsi dopadla…
![]()
jo a jak ti tu radí, že zkusit zavolat do banky žes poslala peníze na špatný účet, tak to sice zkusit můžeš, ale protistrana by musela se zpětným převodem peněz souhlasit - o čemž pochybuji…
Děkuju za podporu…
@jitulebambule píše:
To bych udělala jako první…mít tu adresu!!!
Má inzeráty ještě někde jinde než tady?
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.
Jdi na policii a podej ho
Co víc chceš slyšet?