Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@AnastazieB píše:
Taky platim na internetu za všechno predem, ale jen male castky. Kocar jsem také kupovala za 5 tis. na MMB, ale poslala jsem pani postovne predem (asi 250 Kc) a ona me kocarek na dobirku. Spokojenost na obou stranach…
No příště bych to tak taky jistě udělala…jenže, pozdě bycha honiti, že?!!!
Tak dneska jdu na policii podat to TO…sice asi prašule neuvidim, ale nedaruju jí to
Držte pěstiiiiii!!!
@jitulebambule píše:
Tak dneska jdu na policii podat to TO…sice asi prašule neuvidim, ale nedaruju jí toDržte pěstiiiiii!!!
To je dobře ![]()
@jitulebambule tak dej vědět, možná budeš překvapená až ti řeknou, že už si o ní vedou spis… ![]()
@cecil7 píše:
@jitulebambule tak dej vědět, možná budeš překvapená až ti řeknou, že už si o ní vedou spis…
No, nedivila bych se
Dám, dík ![]()
No je to pokud dodržujete předpisy, tak určitě spíše hodina… a také to znamená 500Kč za benzín. Takže pokud někdo nemá služební auto a možnost, aby se to ztratilo někde ve firemních nákladech, tak docela vysoká suma ve srovnání se 200Kč poštovného. To je pro pořádek, že chápu proč to paní přehodnotila. Také jsem objednávala kočárek a platila předem a zas a druhou stranu jsem jej i prodávala za platbu předem. Takže je to zcela normální postup.
@Krasavicaa píše:
100km je otázka 45minutA to není taková trága. Příště už se ti to nestane. Ber to jako zkušenost. Podej to oznámení, prachy už nejspíš neuvidíš, ale snad se to nějak pohne. Třeba nejsi sama a vyšplhá se to na nějakou větší částku
předchozí reakce byla k tomuto… nějak se mi to hodilo až nakonec
@veraku píše:
No je to pokud dodržujete předpisy, tak určitě spíše hodina… a také to znamená 500Kč za benzín. Takže pokud někdo nemá služební auto a možnost, aby se to ztratilo někde ve firemních nákladech, tak docela vysoká suma ve srovnání se 200Kč poštovného. To je pro pořádek, že chápu proč to paní přehodnotila. Také jsem objednávala kočárek a platila předem a zas a druhou stranu jsem jej i prodávala za platbu předem. Takže je to zcela normální postup.
No, tak má 5000 v p… za svoji pohodlnost a to je lepší, že? ![]()
@Krasavicaa píše:
No, tak má 5000 v p… za svoji pohodlnost a to je lepší, že?
Bohužel u některých to není pohodlnost, ale o tom, že buď budou mít 300 doma na jídlo nebo ne, ale kdo nezažil nepochopí a je zbytečné vysvětlovat někomu, kdo má dostatek peněz a ještě služební auto k dispozici. Já si se svými 6000 mateřské taky sakra rozmyslím, za co těch 300 utratím.
A ono po bitvě je každý generál.
@veraku píše:
Bohužel u některých to není pohodlnost, ale o tom, že buď budou mít 300 doma na jídlo nebo ne, ale kdo nezažil nepochopí a je zbytečné vysvětlovat někomu, kdo má dostatek peněz a ještě služební auto k dispozici. Já si se svými 6000 mateřské taky sakra rozmyslím, za co těch 300 utratím.A ono po bitvě je každý generál.
Běž do práce, budeš mít taky dostatek. Nevím co jinýho bych ti na to měla říct
![]()
@Krasavicaa píše:
Běž do práce, budeš mít taky dostatek. Nevím co jinýho bych ti na to měla říct![]()
![]()
![]()
A vy mi budete hlídat roční dítě? Vtipné ![]()
@veraku píše:
A vy mi budete hlídat roční dítě? Vtipné
Proč já? Zařiď si chůvu
![]()
@Krasavicaa píše:
Proč já? Zařiď si chůvu![]()
![]()
Asi těžko vysvětlovat někomu, kdo zřejmě peníze přehazuje vidlemi.
Nemluvě já jsem si dítě nepořídila na to, aby s ním byl někdo jiný.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.