Pohlaví, babské rady, sedí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10913
25.2.24 15:24
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 já jsem na tohle děsně nedočkavá 😄 😀 kvůli vybavicčce a podobně ☺️

Tak si zajdi na NIPT test a máš to ve 12tt jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
25.2.24 15:47

Já když byla těhotná tak jsem si omylem sedla na jehlu která byla položena na posteli.. tchýně řekla že to bude holka když jsem si na to sedla.. :nevim: do teď tomu sice nerozumím ale po bytě mi teď běhá skoro 4 letá holčička :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14756
25.2.24 15:49

Prvni tehotenstvi - silene celodenni zvraceni cely prvni trimestr, hrozna plet, zavrate, (porod 15 dni po mych narozeninach) - holka.

Druhe tehotenstvi - silene celodenni zvraceni cely prvni trimestr, hrozna plet, zavrate, (porod 13 dni po mych narozeninach) - holka.

Treti tehotenstvi - bez nevolnosti, krasna plet, zavrate jen zridka, (porod 2 dny po manzelovych narozeninach) - holka.

Ctvrte tehotenstvi - celodenni nevolnosti jen druhy mesic, zvraceni jen parkrat, hrozna plet, zavrate jen zridka - holka.

Ve 3. tehotenstvi jsme byli presvedceni, ze cekam kluka. A pribrala jsem 11, 12, 9 a 6 kg, vsechno jen do bricha. A bricho jsem mela vzdy dopredu, zezadu nebylo poznat, ze jsem tehotna.

Příspěvek upraven 25.02.24 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.24 15:57

@Tarena tak daleko ještě nejsem 😄,ale děkuji

• Citovat
  • Upravit
329
25.2.24 16:02

Ha ha. Ani trochu. Pribrala jsem fakt malo, (sama musim uznat) opravdu mi to v tehotenstvi sluselo - super plet, vlasy, uplne jsem zarila. Kamaradi se odmitali, co to bude, protoze jasny kluk. (Pohlavi jsme si nenechali rict)
Kdyz jsem porodila, tak jsem se PA jeste ujistovala „fakt je to holka“??? :lol: Fakt je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 17:14
@Anonymní píše:
@Paní Bubáková a trefili se? 😀

Trefili! 😁 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.24 17:40

@Paní Bubáková tak to jsem zvědavá mě na těch všech kalkulačkách co jsem na netu našla vychází holka, kromě jedné 🤗 😀 a pak se uvidí v průběhu těhotenství jak se bude tvarovat bříško a podobně 😀 ☺️ ale jistota bude až porod, případně ultrazvuk 🤗 😁

• Citovat
  • Upravit
14756
25.2.24 17:41
@Anonymní píše:
@Paní Bubáková tak to jsem zvědavá měna těch všech kalkulačkách co jsem na netu našla vychází holka, kromě jedné 🤗 😀 a pak se uvidí v průběhu těhotenství jak se bude tvarovat bříško a podobně 😀 ☺️

Vzdy jsem mela tvar bricha na kluka (dopsala jsem do puvodniho prispevku) a mam 4 holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
25.2.24 17:48

Rika se, ze spatna plet u cekani holcicky je babska rada, ale neni. Fakt asi diky hormonum je statisticky plet horsi. Na me to sedelo :lol: Ale je jasne, ze na spoustu lidi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
25.2.24 18:17
@Anonymní píše:
@Paní Bubáková tak to jsem zvědavá mě na těch všech kalkulačkách co jsem na netu našla vychází holka, kromě jedné 🤗 😀 a pak se uvidí v průběhu těhotenství jak se bude tvarovat bříško a podobně 😀 ☺️ ale jistota bude až porod, případně ultrazvuk 🤗 😁

Ultrazvuk taky není 100%, to je opravdu až porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15405
25.2.24 18:34

Já bych podle babskych rad měla mít kluky, mám holky. Těhotenství mi svědčilo, hezká pleť, vlasy, tvar břicha užší do predu, chutě na sladké, zmrzliny a ovoce. Nechutě na maso a většinu vařeneho jidla, to mi většinou smrdelo. Myslím, ze vsechno jsou to jen blbiny s platností 50:50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.2.24 18:42

Čekám první a dle netu na mě sedělo, že mám hroznou pleť, chutě na sladké, nevolnosti celodenní, že budu mít holku.
Na UTZ 16+0 nám doktorka řekla, že to asi holčička bude, takže dle mě to sedí. Tvar břicha neporovnám, zatím mám jen větší špek. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.24 20:07

Jsem 23tt a nevíme, co to bude. Chceme překvápko :mrgreen: No v prvním trimestru neustálý pocit na zvracení, špatná pleť… Pak asi měsíc chutě na sladké jídla (krupicová kaše, nudle s mákem). Břicho mi přijde, že roste souměrně. Po ránu, než se najím, vypadám jen jako bych byla dobře najezená z předešlého dne :mrgreen: Co teda nechápu, že už mám 9 kg nahoře, přitom jím více méně stejně. Ale není to na mě vidět! :lol: vůbec nechápu, kde těch 9 kilo mám… Během posledních dvou týdnů mi několik lidí nezávisle na sobě řeklo, že mi to strašně sluší, teď o víkendu dokonce padlo přirovnání „sexy těhulka“ :lol: :lol: Takže na začátku to spíš ukazovalo na holku a teď na kluka. No sama jsem zvědavá, co na nás vykoukne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.24 23:15

A zkusili jste třeba tohle?

https://womencalc.com/cs/

Mě to na syna sedí, tak jsem zkusila i teď a vychází u všeho holka 😀

Anonym 2 😀 u banských rad zatím netuším, jsem na úplném začátku 😄 :lol:

• Citovat
  • Upravit
26.2.24 10:16