Pohlaví miminka - spletly jste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
741
9.1.13 09:03

Můžou se splést u holky, protože kluk může mít schovaného pindíka a může na UTZ vypadat jako holka, obráceně to není moc pravděpodobné. Spíše si myslím, že když už máš jednoho syna, tak podvědomě toužíš po dceři a sama si to namlouváš, to je nebezpečné v tom, aby po porodu, v případě že se narodí kluk, necítilo to miminko z tebe to zklamání a mohlas mu dát všechnu lásku. Moje maáma si před těmi x lety jela do porodnice taky pro 100% chlapečka - jen díky pocitu. Neměla dokonce ani vymyšlené jméno pro holčičku - a hle, vykoukla jsem já :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.1.13 09:04

Tušení - kluk, potvrzený - kluk, narodila se - holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.1.13 09:07

Karty a kyvadelko, to je nejaka nova metoda urceni pohlavi ditete? ;) Pro srandu dobry, ale nakupovat podle toho vybavicku? :) Gynekolozka s kockou na rameni kouka do kristalove koule v ordinaci na kuri nozce? :)

• Citovat
  • Upravit
101562
9.1.13 09:08

Tak UTZ není 100% a chyba se stát může… na druhou stranu, mě pokaždé řekli pohlaví ve 20tt na velkém UTZ a zařídila jsem se dle toho, neb když mají zkontrolovat orgány, případné roštěpové vady a srdeční vady, tak by se neměli splést v tom, zda tam pindíka vidí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.1.13 09:09

Pokud jsi to neviděla na vlastní oči, možné je všechno. Já na UTZ vždycky viděla buď pindíka nebo kávové zrnko :mrgreen: A na UTZ mi paní doktorka dokonce řekla, že je vidět jedno sestouplé varlátko, takže s holkou už fakt nepočítám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
9.1.13 09:20

No tak já jsem třetí chtěla konečně holčičku a už v 3tt mi řekli, že kluk, pak jak jsme natáčeli 4D, tak mám vyfocený kuličky, úplně krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 09:24
@eshta píše:
@Kierina v kyvadélku apod mi taky vycházela poslední holka :lol: a koukni, co se mi jako poslední narodilo :mrgreen: já spíš věřím utz než vnitřnímu pocitu :) stejně je to 50 na 50, že je vnitřní pocit správnej :)

Jj., s tím vnitřním pocitem souhlasím. Ono totiž, když to jakoby „tušení“ vyjde, tak se tím chlubíme, že jsme to tušili, ale když to nevyjde, tak se o tom dál nemluví ;).

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 09:27
@ncc1701 píše:
Karty a kyvadelko, to je nejaka nova metoda urceni pohlavi ditete? ;) Pro srandu dobry, ale nakupovat podle toho vybavicku? :) Gynekolozka s kockou na rameni kouka do kristalove koule v ordinaci na kuri nozce? :)

@ncc1701 :hug: :hug: :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 09:36

@ewanka to máš přesně pravdu s tím, že je maminka ovlivněná i vlastním přáním. Já to tak u druhého těhu měla. Od začátku, co jsem si přála děti jsem chtěla holku - sama jsem ze 4 holek. První byl kluk a tak jsem si o to víc přála holku podruhé. Ségra v té době měla 3 kluky, tak jsem si říkala, že jí přece nebudu kopírovat - no nekopírovala jsem protože mám nakonec mnohem víc dětí než ségra :jazyk:. Ale tedy u toho druhého těhotenství jsem si také nenechala říct, co to bude a oproti prvnímu jsem měla kulaté břicho, mnohem víc jsem přibrala při stejném stravování, na začátku mi bylo špatně, což s prvním synem nebylo - no já byla přesvědčená, že čekám holčičku. Ještě v den porodu mám v diáři napsáno, že jdu rodit velkou holčičku - no a narodil se velký 4kg, ale kluk a dnes má v 15letech chlapeček 185cm - takže super křehká holčička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
9.1.13 09:44

U první vnitří pocit žádný, dvakrát potvrzený kluk, narodila se holčička :)
u druhého vím, ale nevěřím, dokud nebude na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.1.13 10:52

Vnitřní pocit nevím ten jsem neměla, ale na UTZ se mi nikdy s pohlavím nespletli ;). Tak bych věřila doktorům :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.1.13 10:56

Ještě jsem nedávno zjistila tady na emiminu nějakou vychytávku na určení pohlaví doma. Potřebuješ kelímek, jedlou sodu.
Doufám že to nepletu, ale když ta soda v moči šumí, tak kluk a když se ani nehne tak holka :think:.

Taky jsem to musela zkusit a šumělo to, ale vím od 13tt že kluk a ve 21tt to potvrdili, tak snad nebude v porodnici překvapení :jazyk: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:02

@Kierina Ahoj,no uprimne, jeste stesti, ze jsem tentokrat nedavala na pocit:D U prvniho jsem vedela jiste, ze to bude holka, ikdyz se dlouho schovavala, vedela jsem co to bude, a taky ze to vyslo, nepamatuju si sice uz kdy mi to potrdili. Ale podruhe, jsem mela pocit, ze to bude holcicka, dokonce nam to potvrdili 2doktori, jak muj, tak v ol na genetice, mela jsem pripravene jmeno, nakoupene vecicky, apod…v 6 mesici, na druhe genetice v ol mi dr polozil otazku: uz vite co to bude?? Ja suverene, pysna na svou jiz druhou princeznu, odpovidam ze ano vime, holcicka. A doktor se jen usmal:To si nemyslim, vidite tohle, tak to je sulinek, a tohle kulicky. Ja vim, ze se rika, hlavne at je to zdrave…ale kdyz se 6 mesicu tesite na holcicku a najednou ke konci tehu je to kluk, byla jsem trosku zklamana a smutna, ale stale si zvykam, tesim se na Adamka…a postupne na kupuju modry veci:DD ikdyz je pro me obrovskym zklamanim to, ze oproti ruzovym vecem v obchodech, je modrych veci strasne malo a vubec nejsou tak pekny, jen obyc:(
Takze zaverem, ano dr se muzou splest.:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 22:27

@Andrella když jsem měla jenom kluky, tak mi vždycky připadalo, že v obchodech mají pěkné věci jen na holčičky a teď když mám i holčičky, tak mi připadá, že toho mají krásného mnohem víc pro kluky - tak si vyber :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 22:29

A první holčičce jsem dávala jen růžovu, jak jsem byla natěšená po klucích na holčičku, ale teď té druhé strašně ráda dávám věci po klucích. Takové ňuňané modré dupačky a overálky a další věcičky a růžová je často v koutě :hug: :kytka:

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky