Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dnes jsem byla pro vysledky 1 trimestr. screeningu a je negativni. Konecne jsem se uvolnila a zacinam se tesit. BDnes mi moje gynekolozka rekla ze to vypada na chlapecka byla jsem mile prekvapena ale na ultrazvuku pri screeningu mi na otazku jestli uz je videt pohlavi rekli ze takto brzy vsechna mimi vypadaji jako kluci… Co vy a vase zkusenosti?
@stampulka Nejdřív gratuluji k úspěšnému screeningu
A mé zkušenosti jsou takové jaké jsem psala..Na 1.scr. to gynekolog viděl na kluka a nakonec je z toho jasná holčička
Tak přeji aby jsi měla toho chlapečka pokud si ho přeješ víc ![]()
Dekuji. Prave pro screeningu mi rekla dr.ze to jeste videt neni a ze vsechna miminka vypadaji jako kluci. Ale pred tim ten samy den se divala moje gynekolozka vnitrnim ultrazvukem. Mimco melo roztazene nozky a ona mi ukazovala co naznacuje ze by to mohl byt kluk. Ja tedy nic moc nevidela..
Ono to pohlaví totiž vypadá do určité doby stejně. Takže ve 12tt, kdy se dělá ten první screening to vidět ani být nemůže. Říkali mi to v Gennetu v Praze. od té doby, když mi někdo ve 12tt říká, že mu doktor říkal, že vidí to a to a že je to vyhlášený doktor a že to musí poznat a bla bla, tak se tomu směju. Takhle se se mnou hádala do krve kamarádka, že čeká třetího kluka a že ona to musí vědět, páč ten její gyndr je kapacita… No a má holčičku. Můj gynekolog to takhle brzo odmítá říkat, právě s tím, že to nejde poznat a stejně tak i v tom Gennetu. Začíná se to lišit až tak kolem 14 - 16tt a to nejdřív tak nějak „jemně“, takže se to pořád dá splést. Takhle jsme si až do 21tt mysleli, že čekáme druhého kluka. Když se pak na dalším screeningu ukázalo, že je to holka, brečela jsem štěstím
A vůbec se za to nestydím. Jasně, přijala bych i kluka (však jsem s ním už počítala, že
), ale prostě holčičku jsem si moc přála, takže to byl výborný bonus k prohlídce.
@Haninen Tak hlasím že byl potvrzen 100%kluk
Tak co ukázalo se Ti včera mimi?
@Alllla: Gratulujuuuuuu k chlapečkovi hrozně moc moc a moc
![]()
Jinak my čekáme na 90% holčičku Adélku
ale není to 100% jistý protože už je tak veliká že na utz to bylo špatně vidět a paní doktorka tam neviděla aní pytlík ani jasný kávový zrno ale nebylo vidět že by tam něco bimbalo takže to bude holčička myslím si to
tak uvidíme na porodním sále ![]()
Já jsem si až do 21.tt myslela, že kluk (všichni v okolí si mysleli totéž), pan doktor řekl, že to bude holčička, tak mu teda věřím a všechno nakupuji v růžové, fialové, atd - prostě holčičí barvy. Termín mám za 6 týdnů a po přečtení příspěvků se teda obávám, aby to nebyl kluk!!! To by mi asi jeblo - mít kluka v růžovém ![]()
@Haninen Tak hlavně ať je to pohlaví co si přeješ a je hlavně zdravé
No včera jsem čekala že mi řekne že to je holka ale tvrdil mi že na 100% kluk tak že začnu vybavovat v modrém ![]()
@Alllla děkuju!! Koukam, že tobě potvrdili kluka!! Taky gratulace!! ![]()
@VerunkaLi: @Alllla: Jako popravdě já si byla jistá klukem
ale asi to ta holka bude, ono tedka doktorka říkala že má v bříšku už málo místo a pořádně se podívat mezi nožky nešlo takže mám ještě utz ve 30týdnu kterej mám 23.května tak se těšim až jí zas uvidim
z holky kluk bejt může vždycky ale já nechci doufám že mi tam zůstane Adunke
![]()
@Haninen @Alllla tak holky, prave jsem se vratila od doktorky, mame vse ok - mala je hlavou dolu a uz prej tak zustane ![]()
Příspěvek upraven 23.04.13 v 12:49