Pohlaví miminka - spletly jste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
9.1.13 22:29

@AninaEli :DDDDDD tak treba jsem se koukala ve spatnych obchodech, ale zase bych nechtela aby me nakupy zrujnovaly:D oni treba nekde maji vcelku pekny veci, ale zase ty ceny:(( je pravda, ze jsem proste pro holcicky, modry se mi nelibi uz jen z principu:DDDDDD a neutralni barvy nechci ani videt, takze se mnou je to tezky, uz jsem si zvykla na hello kitty, doru pruzkumnici apod, a najednou resit, klucici:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 22:34
@Andrella píše:
@AninaEli :mrgreen:

No vidíš, tak už to bereš i s humorem. Nakonec budeš moc ráda za Adámka :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Kluci jsou fajn :palec:

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:42

@AninaEli @AninaEli Mam i kamaradky, co meli vysnene klucinu, ale ja jsem proste chtela jenom holcicky, ruzovy princezny, a ze zacatku jsem byla krapet smutna, pripadlo mi jako by mi moji holcicku sebrali, a misto toho mi tam dali nejakyho kluka:DD ale ted, cim vic mam tech modrych vecicek, a cim vic sebou mrnous sije, povidame si atd, tak se zacinam tesit, ikdyz uz si fakt nekdy rikam, at je radeji venku, protoze takovyho silaka nedavam:DD stejne si myslim, ze se prokope ven:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 22:54

@Andrella kvuli tomuhle je lepší nevědět, co čekáš, protože až budeš mít svého chlapečka v náručí, tak ti bude líto, že jsi o něm někdy pochybovala.

Já něco podobného zažila kdy jsme měli dva kluky a čekala jsem třetí mimčo a musela jsem na plodovou vodu a po tom odběru jsem byla na kontrole - ještě neměli výsledky, ale ta doktorka mi podle UTZ říkala, že to bude holčička. Asi za týden jsem volala na výsledky a řekli mi, že to bude kluk. Mě teda jako když opaří. Já z radosti koupila už i růžové dupačky.
Ještě ten den jsem vyrazila do města a nakoupila hromadu modrých věcí, i když už jsem toho měla spoustu po klucích, aby malý věděl, že sice brečím, ale že ho mám stráááááášně moc ráda i když je to zase kluk. :hug: :hug: :hug:

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 22:56

@Andrella a navíc kluk a holka si budou daleko víc rozumět, budou i na sebe míň žárlit, budou dobří partneři, prostě i mezi sourozencema se opačné pohlaví „přitahuje“ i když jinak. Nebudou tolik soupeřit, protže u vás každý bude mít své místo. :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:57

@AninaEli rozhodne,vim jak to myslis:)) jenze ja mela pul roku holku…120litrovej pytel, plnej po okraj ruzovych veci:DDDD ale uz taky pul skrine modrych:DDD nevadi, ukecala jsem muze posleze na treti:DDD ale az tak za 15let:DD zase nechci 10 deti a nemit je jak uzivit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:59

@AninaEli Ted jsi na to kapla, jsem si zrovna vzpomela jak jsme to meli se segrou, neustaly boje o obleceni, sminky, posleze malem kluky:DDD ikdyz bych byla treba radsi, aby byl kluk starsi, a daval pozor na segru, takhle to bude divny, segra dava pozor na brachu…ale nejhur to vychytal braska pritele, toho maji uz v pozdejsim veku, je mu nejakych 7let a uz je strejda 4lete holky a ted bude dvojnasobny strycek:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
9.1.13 22:59

@Andrella chápu půl roku je dlouhá doba :hug: :hug: :hug:

Tak držím palce na skvělého kluka, kterého si zamiluješ :srdce: :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.1.13 23:01

My pohlaví vědět nechtěli, já byla přesvědčená, že to bude kluk, i všichni v okolí…no a máme Aničku :D takže já už na sebe spoléhat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 23:01

@AninaEli dekuju,hlavne at je tak kjasnej jako tatinek:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 23:02

@Verca1989 hihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
9.1.13 23:29
@Andrella píše:
@Kierina Ahoj,no uprimne, jeste stesti, ze jsem tentokrat nedavala na pocit:D U prvniho jsem vedela jiste, ze to bude holka, ikdyz se dlouho schovavala, vedela jsem co to bude, a taky ze to vyslo, nepamatuju si sice uz kdy mi to potrdili. Ale podruhe, jsem mela pocit, ze to bude holcicka, dokonce nam to potvrdili 2doktori, jak muj, tak v ol na genetice, mela jsem pripravene jmeno, nakoupene vecicky, apod…v 6 mesici, na druhe genetice v ol mi dr polozil otazku: uz vite co to bude?? Ja suverene, pysna na svou jiz druhou princeznu, odpovidam ze ano vime, holcicka. A doktor se jen usmal:To si nemyslim, vidite tohle, tak to je sulinek, a tohle kulicky. Ja vim, ze se rika, hlavne at je to zdrave…ale kdyz se 6 mesicu tesite na holcicku a najednou ke konci tehu je to kluk, byla jsem trosku zklamana a smutna, ale stale si zvykam, tesim se na Adamka…a postupne na kupuju modry veci:DD ikdyz je pro me obrovskym zklamanim to, ze oproti ruzovym vecem v obchodech, je modrych veci strasne malo a vubec nejsou tak pekny, jen obyc:(
Takze zaverem, ano dr se muzou splest.:))

To samé se mi stalo u prvního kluka. 3 krát mi potvrdili holčičku a najednou z ní byl kluk :jazyk: tenkrát jsem si pobrečela (hormony :zed: ), teď už se tomu jen směju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.1.13 07:51

Děkuji všem za názory :)

@Andrella plně chápu jak to myslíš…u mě nebylo pohlaví vidět až do toho 33tt. Takže pocit že čekám holku jen sílil a ted když mi mudr. řekl že to bude pindík, tak nevím jak zatím k tomu přistupovat:-) A s těma hadříkama máš pravdu, kamkoliv přijdu všude visí vše v růžové nebo s motivem pro holčičky. Na kluky toho moc není.

eshta s tím pobrečením, mě to taky chvilku bralo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.1.13 18:28

U prvního těhu jsem měla tušení, že to bude holka. V 18tt mi moje tušení zhatila gyndařka, když mi na UTZ ukázala pindíka. Následujících pár měsíců jsem se „smiřovala“ s chlapečkem a stejně se mi narodila holčička :)

Pak, někdy asi před půl rokem, jsem potkala ve městě cikánku, která mi začala zničehonic vykládat budoucnost a předpověděla mi, že budu mít ještě 2 děti, a to holčičku a chlapečka. Teď jsem podruhé těhotná a mám opět pocit, že to bude holčička (dokonce si i vybrala jméno :lol: ). Takže třetí musí být kluk, protože manžel se nesmíří s tím, že bude mít plnej barák holek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí