Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ráda bych se zeptala zda má některá stejnou zkušenost. Jsem ve 33tt, a teprve ted jsem se „dozvěděla“ pohlaví miminka.do této doby se schovávalo. OD začátku jsem měla pocit že čekám holku a ten pocit převládá, i když na UZ nám bylo řečeno, že je to kluk. Když jsem čekala prvního syna, pocit mi říkal že je to kluk a bylo to tak. Je možné že se na UZ spletli? V kyvadélku, kartách i všech tabulkách nám též vychází holka. Máte někdo zkušenost s tím že vnitřní pocit vyšel? dík
Vnitřní pocit nevím, ale u nás ve skupině se až na sále ze dvou potvrzených holek vyklubaly kluci
Člověk by řekl, že dnešní ultrazvuky už vídí lépe
![]()
Můj vnitřní pocit byl kluk..kartářka řekla, že kluk.. a teď čekám každých 14 dní na holčičku ![]()
Vzhledem k tomu, že utz není 100%, nenechala bych se tím rozhodit. Kamarádce pořád říkali jasná holka a jaké bylo překvápko, když pak „vylezl“ kluk
Já teda ani nechtěla vědět podle utz co čekáme, páč mi nedělalo problém počkat si na překvapení a nechtěla jsem být příp. mystifikovaná. Tušila jsem holčičku a taky se mi holčička narodila. Kartářka mi tehdy řekla - však vy víte, co čekáte, no a potvrdilo se mi to.
U prvního těhu jsem 100% tušila, že budu mít holku a opravdu to vyla holka a u druhého jsem si moc přála páreček - vyplni
lo se to…
Tak splést se můžou. Já se pohlaví u druhého dozvěděla taky ve stejném týdnu. U prvního jsem byla přesvědčená do 16 tt že je holka, na UZ potvrzen kluk a je to kluk ![]()
No já si zase myslím, že věrohodnost UTZ je mnohem vyšší než karty, kyvadlo, špičaté břicho a ostatní blbůstky.
No a vnitřní pocit bych řekla že je hodně dán tím, co si přeješ
Ale tak mohl se doktor splést, ale jestli se mu kluk natočil fakt dobře, pak není pochyb, u toho našeho jsme to poznali na UTZ i my laici ![]()
No mě někdy v 16 tt řekli, že to bude kluk…a pak už jen říkali, že to není až tak jistý, že se nechce ukázat, ale mě něco říkalo, že to holka být nemůže, že je to prostě kluk…a byl to kluk ![]()
@Kierina v kyvadélku apod mi taky vycházela poslední holka
a koukni, co se mi jako poslední narodilo
já spíš věřím utz než vnitřnímu pocitu
stejně je to 50 na 50, že je vnitřní pocit správnej ![]()
Když se vypisuje ten příjmovej papír a je na něm kolonka na jména, tak já napsala jen klučičí. Setřička mě nutila napsat i holku, jsem jí řekla že nevim, že to bude stejně kluk a byl ![]()
Nám do 23tt tvrdili holku, já sama jsem si byla už od začátku těhotenství na 120% jistá, že je to holka, prostě jsem to cítila. Je z toho kluk ![]()
Kyvadlo a všelijaké tabulky nám věštily holčičku. Já jsem tušila kluka, vlastně mi to před těhotenstvím bylo řečeno ve snu. No a mám kluka.
Kamarádce zas MUDr. 3× podtvrdil holčičku, tak nakoupila růžovou výbavičku. A má kluka ![]()
Já jsem měla od prvopočátku tucha na kluka a kartářka řekla že vidí kluka…ale i tak jsem nakupovala na holku, protože mě přepadával silný pocit, že i já se mýlím a bude to určitě holka, protože jsem si připadala taková nehezká a ne moc sexy, jakože se říká, že holky berou krásu…při klukovi žena vykvete. Okolí mi sice říkalo, že mi to sluší, ale pro sebe jsem byla ošklivé káče a holka jak lusk se narodila ![]()
Takže kartám v tomto nevěřím a pocity mám takové matoucí, takže čím se budu řídit příště nevím ![]()