Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem hned od zacatku vedela, ze to bude kluk. Strasne jsem si prala mit prvniho kluka. Podle bricha, pleti, toho cojsem jedla, dne poceti, stari rodicu v den poceti a dalsich babskych rad to mel byt kluk.
Podle ultrazvuku kluk a byl to kluk.
Ja si jen na tom ultrazvuku rikala, ze kdyz to bude holka, tak jdu k zemi.
Druhe at je treba holcicka, hlavne at se zadari. Ale stejne bych v koutku duse radsi kluka, ale nebudu se rouhat. Holcicka by byla stejne super jako kluk. ![]()
Pri prvnim mi to bylo jedno, zrala jsem cokoladu, zmrzlinu na tuny, vypadala jsem jak debil, samej bedar, mastne vlasy.
Pri druhem jsem chtela kluka, od gulasove polevky jsem plynule presla na Studentskou pecet, zakusky, slehacku. Plet jsem mela jak planinu s kratery a vlasy no comment.
Pri tretim me desila predstava holky. Mela jsem peknou plet, huste vlasy a cpala se tlacenkou, rizky, oblozenymi bagetami…
A vranko,
jak ti v tom 20 tt řekli že je to chlapeček, viděla jsi to také na UTZ nebo to byla jen doktorova domněnka? a v tom 30 ti pohlaví ukázal už holčičku? mě teda pořád říkají chlapeček, dokonce nám ukazuje i pindíka, tak už se asi nepletou bohužel
holt budeme mít doma tři chlapi, teda čtyři i s manželem ![]()
@IvkaH píše:
Ještě jsem nedávno zjistila tady na emiminu nějakou vychytávku na určení pohlaví doma. Potřebuješ kelímek, jedlou sodu.
Doufám že to nepletu, ale když ta soda v moči šumí, tak kluk a když se ani nehne tak holka.Taky jsem to musela zkusit a šumělo to, ale vím od 13tt že kluk a ve 21tt to potvrdili, tak snad nebude v porodnici překvapení
![]()
.
@IvkaH píše:
Ještě jsem nedávno zjistila tady na emiminu nějakou vychytávku na určení pohlaví doma. Potřebuješ kelímek, jedlou sodu.
Doufám že to nepletu, ale když ta soda v moči šumí, tak kluk a když se ani nehne tak holka.Taky jsem to musela zkusit a šumělo to, ale vím od 13tt že kluk a ve 21tt to potvrdili, tak snad nebude v porodnici překvapení
![]()
.
Tak pak napiš jak to vyšlo ![]()
mě soda nešuměla nikdy, a podle toho by to měla být holka a vidíš 3 x potvrzený kluk dle ultrazvuku, ani čínské tabulky k určení pohlaví, ani podle stáří krve, vše vychází na holku a skutečnost je opačná
![]()
Religion jak jsem psala v prvním těhu jsem nebyla ne screeningu to se nemuselo měla jsem jen ty tripl testy.Tak můj doktor na svém ultrazvuku viděl chlapečka i já, ale byla to pupeční šňura. Vše jsem tehdy začala nakupovat do modra. Naštěstí, se narodila na podzim tak to byla schovaná a co měla nasobě nikdo neviděl. Dala jsem ji holčičí čepičku a bylo to. Teď jsem podruhé a na screeningu jsem byla tam my řekl teď holčičku na 80%.Proto raději nic nekupuji růžového počkám do toho 30 týdne těch 6 týdnů už přežiji. A uvidím jestli to potvrdí. Protože u malé jsem měla tušení holku a on řekl kluk. A teď mám tušení kluk a řekl holku.Tak uvidíme jestli výjde moje tušení i tentokrát. Mám i jiné těhotenství s malou jsem měla pusu samý flek a teď ne.Ale zase mám chuť občas na sladké a u malé jsem to nemohla ani vidět. I břicho mám úplně jiné. tak uvidíme necháme se překvapit. Jestli bude potvrzena holčička ve 30 tt.No ale musí mít více roz táhlé nožky než na tom screeningu.Ahoj
Díky za odpověd,
tak pak napiš jak to pokračuje, no já už nedoufám, protože jsme s manželem viděli krásně celou „výbavičku“ malého, tak snad není pochyb…ale smiřovala jsem se s tím dlouho, to víš, po dvou klucích bych tu holku opravdu ráda, nějak jsem s tím automaticky počítala, že kartářky musí mít pravdu, protože vše ostatní mi podle nich vyšlo a to v průběhu několika let…holt měla jsem si to radši pro jistotu nechat spočítat třeba dle jonášovy metody, nebo tak nějak, ale asi jsem to podcenila ![]()
Religion. Je to asi tak ty si přeješ holčičku po chlapcích a já zase chlapečka. Po naší cácorce. Kluka jsem chtěla i protože ze žádné strany není. Všude jen ženský. Tak to asi i zůstane. My to na potřetí určitě skoušet nebudeme další cácorka by to byla na 100%
![]()
Už jako malá jsem věděla, že budu mít jednou kluka…otěhotněla a jsem a intuice zůstávala, prostě kluk, nikdo mi to nemohl vymluvit, všichni říkali že to bude holka…no a UZ potvrdil kluka, takže se jim teď všem směju a jsem ráda, že mi ta „předtucha“ z dětství vyšla
vlastně ani nevim jak bych reagovala na holčičku, protože jsem si to ani jednou nepřipustila
a změnit se to nemůže, byly vidět i varlátka
takže sama sobě věřim ![]()
Ano máš pravdu, pořád se mi dokonce i o holce zdá, i mým dětem a babičce
jsme jak šiblí
my zase nemáme tu holku, brácha 2 kluky a já taky, a z manželovi strany samý kluk jen 1 holka…no je to nespravedlivé ale pohlaví se holt nedá vybrat tak jako v obchodě, budme rády, že máme děti zdravé a nemusely jsme na umělé oplodnění jako spousta jiných… tak se opatruja pak určo napiš jak to vyšlo ![]()
Čau maminy našla jsem na netu toto http://mimino.kvalitne.cz/index.php?… zkuste to jestli Vám to vyšlo a nebo jak Vám to vychází? Mě to vychází jednoznačně na chlapečka tak nevím no
![]()
Ano to už jsem taky zkoušela
tady mi to vychází o fous na kluka
jako jediné, jinak čínský kalendář i podle krve podle sody a tak holka,..holt příroda si stejně udělá co chce ![]()
Pardon, nestřežený okamžik, vlezl mi sem syn
![]()
A k tématu…tušení jsem neměla…U prvního jsem si teda myslela, že to bude holka, ale to spíš proto že u nás v rodině jsou samý holky, tak jsem ani nedoufala, že by se nám mohl ten chlapeček podařit
U něj jsem teda pohlaví vědět dopředu nechtěla.
U druhého jsem netušila nic, možná víc jsem si myslela kluka, ale to asi tím, že jsem si ho přála…podle utz dr. nejdřív říkal asi kluk, pak dvakrát po sobě asi holka a pak teda někdy kolem 25.týdne už to byl jasnej chlapeček ![]()
Holky sem v prekérní situaci
v 16tt mi moje doktorka řekla že to vypadá na kluka, 20 tt mi doktor na genetice řekl je to holka, 23 tyden mi opet potvrdila chlapečka moje paní doktorka ikdyž nemá tak kvalitní utz jako ten doktor na genetice, dívala se opravdu dlouho a poctivě to pohlaví prohlížela a ukazovala mi varlátka.. tak já opravdu nevím komu a čemu mám věřit? Máte taky někdo zkušenost? Ve čtvrtek jsem objednaná na 3D utz protože mi to už nedalo a sem fakt strašně zvědavá co se z toho nakonec vyklube ![]()
@Haninen Ahojky zajímavý graf.Jen se v něm nějak nevyznám
Mám brát že ta přerušovaná čára v den početí je co se nám narodí? Tak to by měla být holka.No za týden se dozvíme co budeme mít. Já bych si hrozně moc přála kluka. A kartářka mi tenkrát řekla že to bude jednoznačně holka ![]()