Pohlaví miminka - spletly jste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Haninen
8.4.13 11:52

@R.G.: není vůbec zač :) já jsem 24.týden :-) a tvůj gynekolog má nějakej lepší utz nebo jak ty to u něj máš? Já byla 16.týdnu už hrozně zvědavá tak se moje doktorka podíval a to mi dělala utz ještě spodem a řekla že to vypadá na chlapečka, pak ve 20 týdnu na genetice mi nějaký pan doktor řekl jen je to holka a tím to skončilo nic mi k tomu neřekl neukázal mi nic, jen mi ukázal údajné kávové zrno ale já to neviděla :nevim: a tedka ve středu jsem byla konec 23 týdne a byla jsem zase u svojí paní doktorky a tak sem jí poprosila o utz a ona mi ukazovala zase varlátka, takže jako já fakt už nevim :mrgreen: ale zase ona má horší utz nějakej starší a na tý genetice maj o trošičku lepší vážně nevím čemu věiřt no.. ve čtvrtek jdu na 3D tak tam mi to snad už řeknou na 100% :)

• Citovat
  • Upravit
378
8.4.13 13:41

@R.G. Jééé gratuluji.No já ještě týden a snad se to také dozvím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.4.13 13:48

@Haninen - tak to bych taky něvěděla co si o tom myslet :lol: to je divný, že ti každej říká něco jinýho- třeba tam máš dvě a pokaždý se ukáže jiný :mrgreen: to byl samozřejmě vtip!

Příspěvek upraven 31.07.13 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.4.13 13:52

.

Příspěvek upraven 31.07.13 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.4.13 14:06

@R.G. Já tomu ale věřím. Protože už si můžeš povídat jako s ní :mrgreen: A né s prckem. Děkuji snad se ukáže :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
8.4.13 14:12

@R.G.: + @Alllla: Přesně tak holky!! Já k bříšku nejdřív mluvila jako ke chlapečkovi potom co mi řekli že je to holčička už k bříšku nemluvím, né z toho důvodu že bych nechtěla holčičku, to vůbec ne ale chtěla jsem si to nechat ověřit v tom 23 týdnu od svojí paní doktorky protože sem si říkala že v tom 16 týdnu se to mohlo ještě změnit že jo :) Šla sem na jistotku že mi potvrdí holčičku a ono ejhle zas vedle, jako chápu že z kluka v 16 týdnu může být holčička, ale pak ještě z holky kluk to je blbost ne? :mrgreen: Jinak u ní to je vidět právě taky krásně, stejně jako na tý mojí genetice, takže fakt nevím co si o tom myslet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
378
8.4.13 15:55

@Haninen Teda holky tak to jsem zvědavá. Pak Vám písnu:-)Ale už snad i věřím že to bude holka co mi bere krásu. Nikdy jsem neměla tak pojebaný obličej :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
8.4.13 16:00

@Allla: Tak uvidíš :) já mám všechny ty příznaky 50:50 takže prostě snad se nám ukáže na tom 3D ve čtvrtek :-) jinak sem určitě dám fotenku :)

• Citovat
  • Upravit
378
17.4.13 09:36

Ahojky holky.Tak že minulý rok mi kartářka řekla 3 krát holku a v grafech mi vycházeli pořád holky. A mluvila jsem s kartářkou a že to bylo minulý rok a že teď tam vidí zaručeně kluka a lékař mi to potvrdil.tak že budeme mít kluka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Religion
17.4.13 11:34

Ahoj Haninen, tak jak jsi dopadla ve čtvrtek na 3D, co ti nakonec vychází? ;)

• Citovat
  • Upravit
Haninen
17.4.13 11:52

Religion: Ahoj, no 3D mě dosti zklamalo :roll: byla jsem tam chviličku, mimčo bylo blbě natočený takže ani fotečku ze 3D nemám nijak dobře zaostřenou navíc tam mělo ručičky pořád v obličejíčku… :roll: k tomu pohlaví mi nic moc neřekl jen že to vypadá na holku tak sem se ptala jestli je to opravdu holka a on řekl že u holek to není až do porodu jistý nikdy a že když doktorka moje tvrdí kluka tak to kluk bejt může že žáleží na tom jek je mimi zrovna natočený vid :roll:

• Citovat
  • Upravit
Haninen
17.4.13 11:53

@Alllla: Gratuluju k chlapečkovi :kytka: hlavně at jste oba zdraví :hug:

• Citovat
  • Upravit
378
17.4.13 12:47

@Haninen Díky :srdce: No a jako těšila jsem se na 3D jak malá. A prcek byl otočený zadičkama tak že jsme vůbec nic neviděli tak že nám to ani nepustili :,( Tak že pro mě zklamání. Jdu tam ještě za 14dni tak doufám že pro změnu nebude spát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
17.4.13 12:51

Allla: Jéjej tak to zamrzí :roll: no ten můj drobek byl v tak divným rozpoložení.. ale stejně mi tu fotku udělaly.. asi jim šlo hlavně o korunky aby měli z té fotky ;) ale docela mě naštvalo že se tím 3D nepodíval na to pohlaví abych měla konečně jistotu… :roll: fakt zas doktor chlap.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
378
17.4.13 12:53

@Haninen No nemám ani tu fotku.Jako fakt mě to zamrzelo. A nejvíc mě štve že přítel měl rozdělanou práci v cizině a kůli ultrazvuku jel docela dost dálku aby se na toho drobečka podíval. A on mu ukázal jen prdelku a zádička :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí