Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@R.G. Jééé gratuluji.No já ještě týden a snad se to také dozvím:-)
@Haninen - tak to bych taky něvěděla co si o tom myslet
to je divný, že ti každej říká něco jinýho- třeba tam máš dvě a pokaždý se ukáže jiný
to byl samozřejmě vtip!
Příspěvek upraven 31.07.13 v 10:32
@R.G. Já tomu ale věřím. Protože už si můžeš povídat jako s ní
A né s prckem. Děkuji snad se ukáže ![]()
@R.G.: + @Alllla: Přesně tak holky!! Já k bříšku nejdřív mluvila jako ke chlapečkovi potom co mi řekli že je to holčička už k bříšku nemluvím, né z toho důvodu že bych nechtěla holčičku, to vůbec ne ale chtěla jsem si to nechat ověřit v tom 23 týdnu od svojí paní doktorky protože sem si říkala že v tom 16 týdnu se to mohlo ještě změnit že jo
Šla sem na jistotku že mi potvrdí holčičku a ono ejhle zas vedle, jako chápu že z kluka v 16 týdnu může být holčička, ale pak ještě z holky kluk to je blbost ne?
Jinak u ní to je vidět právě taky krásně, stejně jako na tý mojí genetice, takže fakt nevím co si o tom myslet ![]()
@Haninen Teda holky tak to jsem zvědavá. Pak Vám písnu:-)Ale už snad i věřím že to bude holka co mi bere krásu. Nikdy jsem neměla tak pojebaný obličej ![]()
@Allla: Tak uvidíš
já mám všechny ty příznaky 50:50 takže prostě snad se nám ukáže na tom 3D ve čtvrtek
jinak sem určitě dám fotenku ![]()
Ahojky holky.Tak že minulý rok mi kartářka řekla 3 krát holku a v grafech mi vycházeli pořád holky. A mluvila jsem s kartářkou a že to bylo minulý rok a že teď tam vidí zaručeně kluka a lékař mi to potvrdil.tak že budeme mít kluka ![]()
Ahoj Haninen, tak jak jsi dopadla ve čtvrtek na 3D, co ti nakonec vychází? ![]()
Religion: Ahoj, no 3D mě dosti zklamalo
byla jsem tam chviličku, mimčo bylo blbě natočený takže ani fotečku ze 3D nemám nijak dobře zaostřenou navíc tam mělo ručičky pořád v obličejíčku…
k tomu pohlaví mi nic moc neřekl jen že to vypadá na holku tak sem se ptala jestli je to opravdu holka a on řekl že u holek to není až do porodu jistý nikdy a že když doktorka moje tvrdí kluka tak to kluk bejt může že žáleží na tom jek je mimi zrovna natočený vid ![]()
@Haninen Díky
No a jako těšila jsem se na 3D jak malá. A prcek byl otočený zadičkama tak že jsme vůbec nic neviděli tak že nám to ani nepustili
Tak že pro mě zklamání. Jdu tam ještě za 14dni tak doufám že pro změnu nebude spát ![]()
Allla: Jéjej tak to zamrzí
no ten můj drobek byl v tak divným rozpoložení.. ale stejně mi tu fotku udělaly.. asi jim šlo hlavně o korunky aby měli z té fotky
ale docela mě naštvalo že se tím 3D nepodíval na to pohlaví abych měla konečně jistotu…
fakt zas doktor chlap.. ![]()
@Haninen No nemám ani tu fotku.Jako fakt mě to zamrzelo. A nejvíc mě štve že přítel měl rozdělanou práci v cizině a kůli ultrazvuku jel docela dost dálku aby se na toho drobečka podíval. A on mu ukázal jen prdelku a zádička ![]()
@R.G.: není vůbec zač
já jsem 24.týden
a tvůj gynekolog má nějakej lepší utz nebo jak ty to u něj máš? Já byla 16.týdnu už hrozně zvědavá tak se moje doktorka podíval a to mi dělala utz ještě spodem a řekla že to vypadá na chlapečka, pak ve 20 týdnu na genetice mi nějaký pan doktor řekl jen je to holka a tím to skončilo nic mi k tomu neřekl neukázal mi nic, jen mi ukázal údajné kávové zrno ale já to neviděla
a tedka ve středu jsem byla konec 23 týdne a byla jsem zase u svojí paní doktorky a tak sem jí poprosila o utz a ona mi ukazovala zase varlátka, takže jako já fakt už nevim
ale zase ona má horší utz nějakej starší a na tý genetice maj o trošičku lepší vážně nevím čemu věiřt no.. ve čtvrtek jdu na 3D tak tam mi to snad už řeknou na 100%