Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@religion píše:
ANo mě řekla kartářka 3× že bude ještě holčička - po dvou klucích a ted mi řekli na utz že je tam zase kluk… ale pořád mám vnitřní pocit, že tam ta holka je, i podle tvaru bříška, i podle toho že těhotenství je jiné než ty dvě ak předchozí…nevím uvidíme, třeba se dr. spletl… máte s tím taky někdo zkusšenost? děkuji
No já mám jenom zkušenost, že jsem si s druhým synem myslela, že čekám holčičku - jiné bříško než s prvním synem, jiné potíže, jiné přibírání, nevolnosti byly, u prvního nebyly, ještě v den porodu jsem si do diáře napsala, že jdu rodit velkou holčičku - a byl to velký kluk
![]()
Příspěvek upraven 16.03.13 v 01:06
TAk musím říct, že tentokrát jsem se fakt spletla
a všechny babské rady, kyvadla, kartářky atd. též. Pocit jsem měla na holku, jiné těhu, bříško..prostě vše…Pravdu měl ultrazvuk a narodil se kluk ![]()
@Kierina píše:
TAk musím říct, že tentokrát jsem se fakt spletlaa všechny babské rady, kyvadla, kartářky atd. též. Pocit jsem měla na holku, jiné těhu, bříško..prostě vše…Pravdu měl ultrazvuk a narodil se kluk
@Kierina gratuluji k chlapečkovi ať se vám daří a jste zdrávi. kluk nebo holka, to je fuk, hlavně, že je vše v pořádku.
![]()
Ahoj holky, u mě je to 50:50!! Ale cítím že to bude kluk.. nebo že by to bylo tím že si ho tak moc přeju? No každopádně uvidíme co vykoukne na svět na jednom UTZ mi řeknou kluka na 2 zas holku to je šrumec
jinak předpoklady podle babských rad mám taky 50:50 tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, tak i předpovědi kartářek i babské rady jsou v mém případě k ničemu - všichni tvrdili holka a bude to kluk, podle utz v 21. týdnu už není pochyb…i když je mé poslední těhotenství jiné než předchozí, jiné pocity, jiné bříško, sem tam pupínek…tak ani to neznamená že bude holka
ale takk hlavně at jsme zdraví, už se na chlapečka těšíme… holt mít holku nikdy nebudeme
no třeba v příštím životě ![]()
Ahoj, no tak nestrašte!
mě doktor řekl až ve 20tt a říkal že z tohohle chlapeček určitě nebude a díval se pořádně. My máme vysněnou holčičku tak snad to tak zůstane
Ahoj já jsem minulé těhotenství ve 20tt měli stopro chlapečka a ve 30 tt už to byla holčička a holčička se i narodila. V prvním těhu jsem nebyla na screeningu. Te´d jsem podruhé těhotná a byla jsem na screeningu a doktor řekl holčička. Tak uvidíme co bude ve 30tt. Obě těhotenství jiné. Při malé jsem nabrala 35kg. Teď jsem ve 24 tt a mám 12 kg nahoře. Mám i jiné chutě a bříško také úplně jiné. Každý typuje kluka. Manžel to nechce vědět tak to nikomu neříkám. Tak uvidíme jestli ve 30 tt nebudou kuličky. Hlavně, že jsme zdraví.
![]()
Vranka1050: Gratulují
Mě v 16 týdnu na utz evidentní chlapeček, ve 20tt holčička tak uvidíme co se vyklube v tom 30 ![]()
@Haninen Ahoj tak pak napiš co ti řekli v tom 30 tt.5íkají, že když řekne že holka tak to je prý na 100 pro.Ale když kluk tak to není jisté. Do určité doby se vyvíjí jako kluk. Někdo to tady probíral už na Emiminu je to i s odkazem na obrázky.
Vranka1050: Fákt?
Já to právě slyšela obráceně
tak uvidíme, napíšu ještě 3 dubna jdu ke svý doktorce tak jí poprosim o UTZ a dám vědět ![]()
@vranka1050 píše:
@Haninen Ahoj tak pak napiš co ti řekli v tom 30 tt.5íkají, že když řekne že holka tak to je prý na 100 pro.Ale když kluk tak to není jisté. Do určité doby se vyvíjí jako kluk. Někdo to tady probíral už na Emiminu je to i s odkazem na obrázky.
Nevím, mám známou, které ve 20 i ve 30 týdnu říkali, že to je holčička a narodil se jí chlapeček
![]()
@AninaEli: Uvidíme
nejdřív sem byla zklamaná protože jsem si šíleně přála chlapečka a partner holčičku.. ale tak stejně budu svoje dítě milovat at už ocásek mít bude nebo ne! Takže hlavně že se mu u mě v bříšku daří
výbavu mám nakoupenou půlu do modra druhou půlku do růžova tak uvidíme
akorát nevim zda má ještě nějakej význam ptát se na to pohlaví ale zeptám se svojí doktorky, taková zkušená mě prohlížela to pohlaví dlouho a pytlik byl videt nadherne jeste me rika ze je videt ze se ted vycural ze ma prazdnej mocovej mechyr a pak ve 20tt na genetice me doktor kratce odbil a rek je to holka a dal ji prohlizel tak ja nevim
kdyz prisel partner pred nim uz pohlavi neukazal jen prsticky ze ma vsechny a srdicko atd.. ![]()
No mě řekla kartářka 3× že bude ještě holčička - po dvou klucích a ted mi řekli na utz že je tam zase kluk
… ale pořád mám vnitřní pocit, že tam ta holka je, i podle tvaru bříška, i podle toho že těhotenství je jiné než ty dvě ak předchozí…nevím uvidíme, třeba se dr. spletl… máte s tím taky někdo zkusšenost? děkuji