Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Haninen Jinak to je teda síla s tím pohlavím
No asi nakupuj neutrální ale z kluka vidět holku je zajímavé. Kdyby to bylo na opak tak nic neřeknu ![]()
@Alllla: Já taky nevim co si myslet
jinak to zamrzí když jel takovou dálku, mě bylo líto že můj chlap u toho 3D utz nemohl být kvůli práci jinak semnou chodí na všechny UTZ ale nakonec ani o nic nepřišel protože tohleto byla fakt rychlovka ![]()
@Haninen No hlavní bude aby s námi byly u porodu. A kdy jdeš na další kontrolu?
@Alllla: 30.4. ke své doktorce, tak sem zvědavá schválně ji řeknu že sem byla na tom 3D že mě doktor odbil s tim že to vypadá na holku ale že to není jistý protože se moc nepodíval at se podívá znovu ona, ale já nevim ona se kouká hrozně dlouho tak tam třeba fakt toho kluka vidí a nebo jak dlouho kouká tak tam vidí co tam ani není ![]()
@Haninen A tak na tom budem stejně já jdu také 30.4.Tak doufám že mi toho frajera potvrdí. Jen jí to řekni a pak dej vědět docela mě to zajímá
bylo by vtipné kdyby ti řekla pro změnu ona holku.
@Alllla: Tomu nevěřim
chlapečka sem si sice moc přála ale nevěřim tomu ![]()
@Alllla: To spíš si počkám až do porodu protože když mi každej doktor tvrdí něco jinýho a na přeskáčku tak jako ono stejně z toho moudrá nebudu ![]()
Jejda tak to je škoda, taky by mě to mrzelo. ale aspoň budš mít překvapení u porodu, já ho už mít nebudu a docela mě to mrzí, vím že bude chlapeček sice třetí ale i tak se těším, jen ta naděje na holčičku už prostě není, smířila jsem se s tím, ale těžce - přeci už další neplánuji…kdybych nebyla moc zvědavá mohla jsem si snít ještě 3 měsíce a takto už m áme jistotu že to holka nebude.sice jsme na 3d nebyli ale i na normál. utz šlo videt hezky přirození a navíc mi to řekli nezávisle 3 lékaři, takže se určitě nemýlili, no nic, příroda si stejně dělá co chce, tak se opatruj at jste v pořádku
![]()
To tě plně chápu že si více toužila po holčičce ale kluci sou fajne, ikdyž mít doma 3 vlastně 4 chlapi asi by mě šlehlo
No já budu mit překvápko tak jako tak, takže asi tak ale stejně už se těším ![]()
Nám v 15tt. řekli, že to zatím vypadá na kluka, tak jsmese začali připravovat na chlapečka..
Samozřejmě jsme se snažily stále nakupovat nějak neutrálně, ale občas jsme se neudrželi a koupily přímo něco na chlapečka..A před necelým týdnem nám na další ultrazvuku oznámily, že je to na 99% holčička.. ![]()
A ted jsi v kolikátém týdnu? to bych taky ráda slyšela tuhle větu ![]()
Nyní jsme v 21 týdnu..těšily jsme se na chlapečka..
Od kamarádky jsem dostala spoustu věciček na půlročního chlapečka( vlastě skoro celý šatník) tak jsem zvědavá kolik toho použijeme z těch bodýček s autíčkama a traktůrkama..
Ale upřímně, za holčičku jsem možná o něco radši..Aspoň si budu moct koupi co se líbí mě a přítel nebude moct ani kváknout..
Protože na holčičku opravdu nemáme moc věcí.. ![]()