Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
U me to nefungovalo, podle tohoto vypoctu i cinskeho kalendare jsem mela mit holcicku a je to kluk jako buk. Vzhledem k tomu, ze pohlavi urcuji muzske spermie by to snad melo byt na chlapa a ne na zenskou
. Nevim - moc bych na to nespolehala…
Nicmene preji hodne stesti a zdrave miminko!!!
Kimmy
ahoj,
u mne 50 na 50. na mne to vyslo ale segra mela byt chlapec
danka :-]
Ahoj Dito,
hehe, tak Viktorka měla být jasný kluk - dokonce i podle čínského horoskopu
. Asi to budete muset nechat na matce přírodě
.
Pa, Iva (Bublina, líná, nepřihlášená)
Ahoj,
u nás to vyšlo. Olča
Ahojky, počítala jsem manžela a švagrovou a tam to vyšlo. Počítala jsem sebe, svý dva bráchy, svýho syna a vyšel přesnej opak. Teď čekám další mimčo a vychází mi kluk (byla objednaná holčička
), za měsíc rodim, tak kdyžtak dám vědět. Pa Katka.
Ahojky,vyšlo mi to u obou dětí…:o)) Jana.
Ahoj maminy!Zkoušela jsem sebe, našeho mrňouse, sestru…vše vyšlo.Něco na tom zřejmě bude.Pa.Adi
)
Ahoj, mam chlapecka a vypocitalo mi to holcicku. Na takovy veci never.
Teda, řeknu vám, my jsme nějaká záhadná rodina. Posledně jsem tady psala, když jsem zkoušela ověřit jen svoje děti (nevyšlo to). A teď jsem zkoušela sebe, ségru + její dvě děti, mámu, tátu a manžela a nevyšlo to ani jednou. Obzvlášť výsledek manžela mě zaskočil…, třeba už žiju v registrovaném partnerství
.
Esterka
Ahoj,
u mojeho Nikolase to nevyšlo ![]()
Já a brácha jsme vyšli ![]()
pa Dana
Tak nevím zkoušela jsem to v několika případech
2 kamarádky - u těch to vyšlo, skutečně maj holčičky
Máma - u mě to vyšlo, u bráchy vyšla holka
Já - mě vyšla holka a ze zprávy z motola jsem čekala chlapečka.
Takže 3:2 - moc bych na to nesázela ![]()
Marti - Norreen
Ahoj Dito,
mě to vyšlo na obě mé holčičky,ale u Kristýnky už si nejsem přesně jistá tím datumem početí.Chichi vypočítala jsem to podle datumu svatby,protože jsem byla přesně 12 tt.
Tak hodně štěstí ti přeje Verča
Ahojky, doporučuji nespoléhat. Zkoušela jsem sebe i svého syna a nevyšlo ani jedno - podle mě je to na náhodě a fakt nespolehlivé. Snad tě to moc nezklame!
Měj se, Lili
ahoj, zkousela jsem celou rodinu, vcetne meho ocekavaneho narozeni synka a vse mi vyslo presne naopak.
Takze bych rekla, ze to funguje 50:50.
Neni lepsi si hodit pak korunou? ![]()
Ahoj Pupino!!
Náhodně jsme našla odkaz „pohlaví mimča“ a tak jsme to vykoušela a u mě to zafungovalo. Ale ještě těhotná jsem si zkoušela nějaký čínský test a tam mi vyšel kluk, kterého mi taky všichni tipovali. Ale špatně!!!
Zdraví Kejka : o )